Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמרוד , תפוס תמונות יפות, תוריד אפליקציות היכרויות: OKCUPID , JFIX , טינדר וכן הלאה ותתחיל לשלוח לכל בחורה שנראית לך הודעה. מה יש לך להפסיד?

אני מכיר חבר שהצליח להשיג כל כך הרבה בנות דרך JFIX הזה, אני אישית לא מתפקד איתו יותר כי אני לא יכול להתכתב יותר בגלל שעברתי את המכסה וכעת צריך לשלם, אבל זו אפליקציה ישראלית טובה מאוד לדעתי.

עכשיו, ברור שה-מ-ו-ן יסננו אותך, אבל מספיק שאחת או שניים נחמדות יענו - אולי יתפתח משהו ?

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נמרוד , תפוס תמונות יפות, תוריד אפליקציות היכרויות: OKCUPID , JFIX , טינדר וכן הלאה ותתחיל לשלוח לכל בחורה שנראית לך הודעה. מה יש לך להפסיד?

אני מכיר חבר שהצליח להשיג כל כך הרבה בנות דרך JFIX הזה, אני אישית לא מתפקד איתו יותר כי אני לא יכול להתכתב יותר בגלל שעברתי את המכסה וכעת צריך לשלם, אבל זו אפליקציה ישראלית טובה מאוד לדעתי.

עכשיו, ברור שה-מ-ו-ן יסננו אותך, אבל מספיק שאחת או שניים נחמדות יענו - אולי יתפתח משהו ?

לנסות אני תמיד בעד, אבל לא יודע אם יצא מזה משהו.

נמרוד,

אתה בתול?

תלוי מה ההגדרה.

אם ההגדרה היא: האם זיינת פעם אז לא בתול,

אם ההגדרה היא: האם אתה תוכל לזיין עוד פעם, אז כן בתול.

ובוא נגיד שהחיים שלי לא השתנו כמו שחשבתי.

פורסם
אוקי, זה תשובה לחלק השני. משום שהוא לעולם לא קרה, אשמח לקבל תשובה לחלק הראשון.

מגזים או לא מגזים, זה מה שבנות בפועל חושבות וזה מה שמשנה.

גובה, רכב, נעימות, ניסוח או ביטוי הם לא פאקטורים מושכים..

מנגד, שיער שופע או שרירים בהחלט כן.

שלום. גיא שעד שהכיר את חברה, הוא היה בן 21 גובה 1.80 במשקל 85 לערך. לובש בבגדים של קיבוצניקים ולא עירונים יפים.

הוא הכיר 2 בנות ועשה מעשה קצת מזלזל: שיחק בהן. שתיהן רצו אותו, ובמקרה שתיהן היו חברות. אחת החברות אומרת לחברה השניה (שהיא החברה שלי כיום) שאם היא תהיה איתי, הדבר הראשון שהיא משנה אצלי זה הבגדים הדוחים. שמעתי על השיחה הזאת אחרי כמה שנים טובות שאני יחד עם בת זוג שלי.

אני לא חושב שאני אדם מאוד יפה, אבל חושב שאני נעים לסביבה, מפנק כשצריך, מקשיב ועושה מה שבא לי.

אותן בנות ידעו שאין לי רכב על שמי, אלא נוהג על רכב של הורי.

אף אחד מהתיאורים שאתה אמרת (אולי קצת שרירים במכון כושר שלא ראו עלי בצורה מטורפת), הצלחתי להשיג בת זוג. למה? כי רציתי ולא לחצתי ולא הראתי שלחצתי. הראתי לבת זוג שלי שאני יכול להיות אחלה בן זוג, ואם היא רוצה שתצא איתי. ובסוף היא יצאה.

אז תפסיק בבקשה להגיד שאתה מכוער, שעיר, שמן, הומלס או כל תיאור שגורם לך לחשב שאתה נחות, כי אתה לא. פשוט תכיר אנשים, תדבר איתם, אל תחשוב שהנה הדייט שלי מגיע, אלא תראה תקשורת טובה. ברגע שאתה מדבר עם מישהי, והיא נהנת לדבר איתך, תוכל לבקש מספר טלפון/פייסבוק או כל כלי תקשורת אחר.

עוד טיפ שלדעתי הוא חשוב: אנשים נראים יותר טובים בתוך חבר'ה ולא לבד. מאמין שיוצא לך להיפגש עם בנות שאתה לא מכיר עם חברים שלך.

פורסם
שעיר, שמן

אלפא-רומיאו-גול&#1.jpg

מספיק שעיר? :lol: גם לא כזה רזה. הכל בראש. פעם גם הייתי ביישן (מדי) ופחדתי מהצל של עצמי. לקח בדיוק פעם אחת של לשחרר מהפחד ופשוט לזרום והכל הסתדר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מצאת את התמונה הכי מחמיאה של השערות שלך.

כולנו נחשפנו לזוועה בשרשור השעונים. ;)

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם אתה מראש מחליט שלא יצא מזה כלום, אל תנסה. כל המצליחנים בכל התחומים הגיעו רחוק בגלל השיטה הזו.

המצב בארץ מאוד רע בתחום הזה. לא שמעתי על שום בנאדם שאוהב להקות כמו Linkin park, Three days grace, brekaing benjamin, Paramore, halestorm, red, Thousand foot crutch, starset, ...

מי ששומע את הדברים האלה זה ילדים בני 14 שרוצים לברוח מהבית כי אמא החרימה להם את הXbox.

[ATTACH=CONFIG]488297[/ATTACH]
עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איך חבר פעם אמר לי: "מראה חיצוני רק קובע כמה פעמים תשמע לא עד שתשמע כן."

אז לא לוותר, לטפס על העץ מול החדר שלה ולהתחיל להפחיד. פחד הוא מוטיבטור מדהים. גם כלורופורם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אם אתה מראש מחליט שלא יצא מזה כלום, אל תנסה. כל המצליחנים בכל התחומים הגיעו רחוק בגלל השיטה הזו.

מי ששומע את הדברים האלה זה ילדים בני 14 שרוצים לברוח מהבית כי אמא החרימה להם את הXbox.

אז אולי הגיע הזמן לחפש בנות 14.

עדיף לדבר עם מישהי בת 14 מאשר עם אף אחת.

איך חבר פעם אמר לי: "מראה חיצוני רק קובע כמה פעמים תשמע לא עד שתשמע כן."

אז לא לוותר, לטפס על העץ מול החדר שלה ולהתחיל להפחיד. פחד הוא מוטיבטור מדהים. גם כלורופורם.

יש מצב הכמה פעמים האלה הם גם אינסוף.

פורסם

נמרוד, אין מצב.

לטפס על עץ זה 1955 (BTTF), כיום שולחים רחפנים.

אני רומנטיקן מה אני אעשה. אוהב את זה קלאסי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האמת שככל שאני שומע יותר ויותר הרצאות של אומנות הפיתוי , אני מרגיש שאני מתחיל לפתח ש-נ-א-ה אדירה למין הנשי הישראלי.

תתארו לכם מצב שהיה קורסים מיוחדים לפיתוי גברים וכמה הגברים הם עם מסובך שחייב לדעת ב200 אחוז איך לפתות אותו ולמשוך אותו ורוב הבנות היו צריכות קורסים ולימודים ו"מבחנים" שצריך לדעת עלינו כדי למשוך אותנו כאילו אין להם לימודים וקריירה של החיים עצמם... מה היו אומרות עלינו?

מסכם הכל.

דבר אחד שאני מסכים איתכם לגבי אולי עזרה מקצועית זה שקל לשטוף לי את המוח גם שמי שאני שומע אותו לא מתכוון בכלל לזה, אבל נוח ללכת למחוזות האלה.

פורסם

פלציבו זה השיט, עוצ'ריקו. בין אם תקבל את זה באומנות הפאתוי או מקואצ'ר או מפסיכולוג - העיקר שתעשה משו עם החשיבה הדסטרוקטיבית שלך.

פורסם

כי יש דרכים יותר פשוטות למכור לנשים דברים לא נצרכים לחלוטין.

הן קוראות לזה שופינג.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
פלציבו זה השיט, עוצ'ריקו. בין אם תקבל את זה באומנות הפאתוי או מקואצ'ר או מפסיכולוג - העיקר שתעשה משו עם החשיבה הדסטרוקטיבית שלך.

לא צריך לעשות כלום.

מספיק האגו הגברי שלי נפגע ובפעם הבאה שזה יקרה זה גם עלול לגלוש למחוזות בעייתיים יותר.

לפחות אני שמח שהאשמה היא לא 100 אחוז עליי כי יצאתי עם מטומטות, אבל דווקא בגלל זה אני לא רוצה ממוצעת\נורמלית ב100 אחוז כי אז באמת ההשפלה תהיה גדולה אם לא יילך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...