Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מסכים. קורס אומנות הפיתוי מעניק לתלמידים ביטחון עצמי ויכולת לפנות לבחורות.

איך?

בלהגיד למכוער ומוזר שנשים הן מכונה משומנת ולו יש את הכלי המתאים?

עובד בשיטה פשוטה - תפנה לכל אחת .

גם אם תבקש שקל מכל אחד ברחוב, בסוף יצטברו לך כמה שקלים.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם תומך בדעה הזאת שלך מקס.

כי גם הם מלמדים שזה לא יילך עם כ-ל א-ח-ת.

אבל כשאני שומע סרטונים של "מאפי" לדוגמה, מה שאני מבין בעצם שאני חייב ללמוד פסיכולוגיה נשית ולדעת כל דבר, אפילו מילה כדי שזה ימשוך אותן. בעיניי זה מוביל אותי רק לשנאה ותסכול שכן מה זה השטויות האלה? הן ייצור מיוחד שחייב ללמוד את זה כאילו אני הולך ללמוד תואר?

עובדה שגם העלובים שבעלובים (מבלי להעליב וברור שאני לא מושלם ) יש להן בחורה... לא מאמין שזה בזכות הפיק אפ, אבל מצד שני הם גם כנראה נופלים על בנות IN THE SAME LEVEL.

פורסם

מדובר באנשים שלא היה להם אומץ להגיד "היי" לבחורה בלימודים. בזכות הקורס הם פונים לבחורות ברחוב/קניון. אני מסכים שהקורס לא מלמד כיצד לבנות זוגיות.

עכשיו, ברור לי שאני לא הולך לשלם מאות או אלפי שקלים בשביל זה, אבל מצד שני אי אפשר להתעלם מהעובדה שזה עזר לכמה אנשים.

כי לא באמת חשוב לך להכיר מישהי. אם היה לך חשוב להשיג זוגיות היית מוכן להשקיע כסף. לקורולה היה לך כסף, נכון?

פורסם

גיא, זאת הנקודה... ביטחון עצמי ברצפה מכדי לגשת לבחורות זה גם פסיכולוג יכול לפתור.

העניין עם הפיק -אפ זה שהם כביכול מלמדים איך לשכב איתן במהרה, איך להשיג אותן לזוגיות, איך לצאת עם היפות שביפות, אין למשוך אותן יום יום ולא שיגידו לך אני צריכה את ה*** של המניאק ולא של "החמוד" כמוך. שמע, הרבה גברים הודו שזה הולך להם מאז הקורס...

אני כבר לא יודע למי להאמין.

מה שכן שמעתי שיש הרבה שרלטנים וחרטטנים בתחום הזה שלוקחים כסף ומלמדים מעט מאוד. אבל הכל שמועות.

פורסם
מדובר באנשים שלא היה להם אומץ להגיד "היי" לבחורה בלימודים. בזכות הקורס הם פונים לבחורות ברחוב/קניון. אני מסכים שהקורס לא מלמד כיצד לבנות זוגיות.

עזוב, ראיתי אחד שעבר את הקורס הזה ...

כל הבחורות הנורמטיביות מתפוצצות מצחוק .

רוצה טיפ טוב?

תן לה מחמאות אמיתיות-ככה גם בתת מודע אתה משדר אמינות .

פורסם

כי לא באמת חשוב לך להכיר מישהי. אם היה לך חשוב להשיג זוגיות היית מוכן להשקיע כסף. לקורולה היה לך כסף, נכון?

גיא, תתפלא, אני מחזיק את הקורולה בתחזוקת שבר כבר תקופה ארוכה. אני מתכנן להחליף אותה מתישהו.

מאוד חשוב לי להכיר מישהי אחרת לא הייתי מתבכיין שגם בחורה שהיא חיה במאדים וכל כך חנונית לא רצתה.

פורסם
פעם היה ראיון עם אייל גולן ולפי מה שאני זוכר זה המספר פחות או יותר, רק אני לא זוכר אם זה באמת היה 1000 או 10,000.

אה.

טוב.

ברור.

גברים הרי תמיד מספרים את האמת לגבי דברים כאלה.

אגב, יש לי 33 ס"מ ושכבתי עם 333 נשים.

סתם שתדע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גיא, תתפלא, אני מחזיק את הקורולה בתחזוקת שבר כבר תקופה ארוכה. אני מתכנן להחליף אותה מתישהו.

מאוד חשוב לי להכיר מישהי אחרת לא הייתי מתבכיין שגם בחורה שהיא חיה במאדים וכל כך חנונית לא רצתה.

אם אתה במצב נפשי להחליף את הקורולה האגדית, כנראה שבאמת הביטחון שלך ברצפה

פורסם
אז תרשה לי לחדש לך, נמרוד.

בגיל 21 הייתי קירח. לגמרי.

וזה אף פעם לא הפריע לי.

אז אולי אני יותר מקירח ..

בבקשה תפסיק לרשום את זה. המדד שלך למערכת יחסים לא קיים.

זה הדבר היחיד שהיה לי כל החיים ואני לא כל כך מצליח לשכוח אותו. לא דיברנו כבר שנתיים ועדיין זה הדבר היחיד שמופיע לי באינסטגרם :[

0.

ב. רוצים מישהי לדבר איתה. מישהי להעביר איתה את הזמן. את החיים. מישהי שמעניינת אותך. תחשוב על זה ככה - כל הגברים רוצים לזיין את בר רפאלי (כשהייתה בת 25, בסדר...) אבל אפילו בר רפאלי אחרי כמה שבועות או חודשים היא פשוט עוד בחורה יפה מאוד, ואם היא גם טיפשה (לא טוען שבר רפאלי טיפשה, זה רק לצורך הדוגמא) אז אתה נשאר עם... בובת מין. ואז אתה מבין שהרבה הרבה יותר חשוב שהבחורה שאיתך תהיה מקבילה לך אינטלקטואלית.

אתה צודק ב-200% אבל שוב יש פה הבחנה בין הרצוי למצוי . שוב , כשבחורה יכולה לבחורה כל גבר רווק שהיא רוצה [ולפעמים גם לא רווק], ובוא נגיד שאני לא בטופ 10 או אפילו בטופ 100 של בחורה נתונה , צריך להתפשר.

אבל ברור שאידיאלית אתה צודק 200%.

פורסם

בחורה לא יכולה לבחור כל גבר רווק שהיא רוצה. תוציא לך את זה מהראש. כמו שנשים דוחות (יענו reject) גברים, ככה גם גברים דוחים נשים. אפילו איתי התחילו כמה פעמים בנות כשהייתי רווק, ולא עשיתי עם זה כלום. ובמקרים אחרים היה לי סטוץ עם מישהי שאח"כ נגמר ביוזמתי אפילו שהיא רצתה. אז תפסיק למסכן את עצמך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם אתה במצב נפשי להחליף את הקורולה האגדית, כנראה שבאמת הביטחון שלך ברצפה

כשאף אחד לא רוצה לטפל בה\ כשאתה הרסת אותה , מה אתה רוצה?

ברכב חדש נלמד לקחים!

פורסם
אז אולי אני יותר מקירח ..

סליחה על הביטוי, אבל לי יש קטן, מקריח, לובש בגדים של קיבוצניק של שנות ה-90.

ברצינות, תשפר את הביטחון העצמי שלך בדרכים שהם לא זוגיות. אני לא הראשון ולא האחרון שיסביר לך שזו הבעיה שלך.

אם יעזור לך לקנות רכב, ולטפל בו לבד, ולהצטרך לכנופיה, אז תעשה.

להקים עסק ואתה חושב שהוא יצליח, תעשה.

אתה חושב שספורט אולימפי יעזור לך, תעשה.

העיקר אל תשב כאן ותמרמר.

ועוד טיפ: תפסיק להתווכח, זה לא בריא. אני יודע שזו אחלה תכונה. לפעמים צריך לדעת לשתוק.

פורסם
כשאף אחד לא רוצה לטפל בה\ כשאתה הרסת אותה , מה אתה רוצה?

ברכב חדש נלמד לקחים!

תפסיק לחפש בחינם- תמצא מי שיטפל בו .

אני אמצא לך אם צריך .

או לחילופין תתחיל לעשות לבד.

נ.ב גבר שיודע לעשות דברים זה TURN-ON רציני לבנות .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...