Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אושריקו,

למעט סקס עם אישה, מה הצפיה שלך מהאישה שאתה כ"כ רוצה? שתנקה לך? תאכיל אותך? תכבס לך? או יותר בכיוון של אישה שאוכל להיות החבר הכי טוב שלה?

כי זוגיות זו מערכת חברתית שונה מחבר. לכן אני ממליץ לך תפסיק לחשוב שאתה הולך להיות חבר שלה, אלא להיות ידיד שלה. אם תראה שהיא מעוניינת בך, תצא איתה.

אני יודע שלבקש מבחורה בפעם הראשונה לצאת לדייט זה סרט בתוך עצמך, אבל חייבים פעם לנסות. כמו להיות בפעם הראשונה ערום מול בחורה זרה.

בוא אני אגיד לך משהו... יש הרבה בנות מפגרות שכשהן מחליטות לא להמשיך בדייטים יותר , הן גם לא מעוניינות בלהיות סתם ידיד.

אני יכול להגיד לך שאם הבחורה הזאת הייתה ממשיכה לדבר איתי בתור ידידה זה היה נותן לי מצב רוח שונה לגמרי גם אם היא לא רוצה בשום פנים ואופן זוגיות.

ולצאת עם בחורה - הכוונה - בילויים - זה תענוג... מבחינתי שתהיה מתוסבכת הזויה, כל עוד היא מכבדת אותי ויש כימיה (ידידים\זוגיות, אותו חר*) הרבה יותר כיף מאשר עם חברים שתמיד חוזר לאותו הדבר... פאבים, זיוני שכל אחד לשני, בכיינות על זוגיות וכו'.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יכול להתאפק.לוקח סיכון שאקבל נזיפה.זה שאושריקו אפס,זה הוא מודה בעצמו.זה שהוא חלאה,זה כבר סיפור אחר.ביננו,הוא גם לא העיפרון הכי מחודד בקלמר,אז למה שבחורה נורמלית תצא איתו?יאללה,פרקתי.

סלע

פורסם
בוא אני אגיד לך משהו... יש הרבה בנות מפגרות שכשהן מחליטות לא להמשיך בדייטים יותר , הן גם לא מעוניינות בלהיות סתם ידיד.

אני יכול להגיד לך שאם הבחורה הזאת הייתה ממשיכה לדבר איתי בתור ידידה זה היה נותן לי מצב רוח שונה לגמרי גם אם היא לא רוצה בשום פנים ואופן זוגיות.

לא מאמין בקונספט של ידידים זה לא עובד

אגב 2 אם היא CUNT היא תשאר ידידה שלך ותשלה אותך שיש משהו ביניכם כשבעצם אתה מישהו נח לניצול כלשהו כשבעצם היא לא תצא איתך

עדיף לחתוך את זה ישר אם יש רגשות זה אידיוטי לחלוטין לשמור על קשר עם בחורה שלא מעוניינת

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

חיכיתי לסלע, שמשום מה לא הופיע כאן בשרשור.

חבר, אתה בן 50 ואני בן 24, איזה דיבור יפה יש לך , אחר כך מתפלאים למה לא מכבדים מבוגרים...

ד"א, אני יכול להסכים אבל שאני קצת אפס ולא הכי חכם בעולם (אבל יותר חכם מכל מיני אנשים , תהיה בטוח ), אבל חלאה? זה מעניין.:lol:

פורסם
בסדר, אני מייעץ לחבר'ה פה על בסיס נסיון אישי... לא חברים, לא בני דודים .

נסיון אישי שלי .

הכי פשוט כנה וקל .

הבעיה היא שבאותה קלות אתה פוסל ניסיון אישי של אחרים. כי הוא לא דומה לשלך.

פורסם

אושריקו,תקשיב, יא אפס.(מותר לי,אמרת את זה על עצמך)ואם לא איכפת לך שמי שזרקה אותך או לא המשיכה קשר איתך תיאנס,אז אתה חלאה.אתה אפילו לא מפותח בכדי להבין דברים שכתבו לך,אז עזוב.רק מעניין אותי אם אתה אפס בגלל החינוך שקיבלת או שאתה אפס בזכות עצמך.אל תענה,העובדה היא שאתה אפס.

***הודעת הנהלה: משתמש זה הורחק מהפורום לצמיתות. אנחנו לא נסבול התעמרות אישית במשתמשים ו/או לשון הרע מכוונת, ולא רק מסיבות משפטיות.***

סלע

פורסם

אתה מוציא דיבה סתם?

אני בטוח שאם יצא לי משפט דומה למה שאמרת זאת לא הייתה הכוונה וגם אם כן גם התנצלתי עליו ויעידו על כך.

אז בבקשה, תתנדף מהשרשור ואל תעליל עלילות.

היית רוצה חינוך כמו שאני קיבלתי... אבל בחיים דברים משתנים בגלל המציאות, לטוב ולרע.

אתה בן אדם שמחפש אותי כבר שנים בפורום ואתה רק מצחיק אותי אני חייב להגיד.

אם יש לך דין ודברים בוא לפרטי ואל תהרוס את השרשור!

פורסם
לא יכול להתאפק.לוקח סיכון שאקבל נזיפה.זה שאושריקו אפס,זה הוא מודה בעצמו.זה שהוא חלאה,זה כבר סיפור אחר.ביננו,הוא גם לא העיפרון הכי מחודד בקלמר,אז למה שבחורה נורמלית תצא איתו?יאללה,פרקתי.

טעית.

ככה נזרקים מהפורום לתמיד.

אושריקו, אם אתה רוצה את הפרטים שלו לתביעת דיבה, אתה יכול לפנות לבעלי האתר. יש שם איזה חמישים אלף שקל להרים מהרצפה, בקלות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

או סאנרוף אמיתי :lol:

עריכה-אפשר גם דמוי גג פנורמי

עריכה אחרונה על ידי ARKODrama
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הגיע הזמן לסגור את השרשור.

התחיל נחמד, הפך לכותל דמעות עבור חלקנו ולכר פורה להטרלות עבור חלק אחר.

אבל כל העסק כבר מיצה את עצמו והפך ללא נעים. אני מציע לנעול ולהתחיל מהתחלה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני לא מסכים איתך... היו אולי תגובות מיותרות אבל אני בטוח שלאף אחד פה לא היה רצון להתריל וכל מה שנכתב נכתב מהלב.

שים לב כמה עצות וטיפים ו"פריקות לב" היו כאן ועדיין יהיו. כשרוצים לעדכן על הדייט הבא\הבחורה הבאה\דברים שקרו , במקום לפתוח שרשורים נוספים שבסופו של דבר זה השרשור הזה בפיצול , יש כאן את זה, הגדול והרשמי.

אבל, לא החלטה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...