Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תפסיק לחפש בחינם- תמצא מי שיטפל בו .

אני אמצא לך אם צריך .

או לחילופין תתחיל לעשות לבד.

נ.ב גבר שיודע לעשות דברים זה TURN-ON רציני לבנות .

כבר חצי שנה שאני מחכה לחבר שיפתח מוסך, זה יתרום לביטחון שלי חזרה וכמובן לא אצטרך לעבוד עם זבלים.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בסדר. לא אגיב פה יותר.

זה לא העניין להגיב. העניין הוא ליישם. אתה לא מיישם כי אתה מתווכח.

אתה חושב שקורס כלשהו ירים לך את הביטחון? לך תעשה.

אתה חושב שהכתיבה כאן עוזרת לך, תכתוב מה שיש לך על הלב.

אתה רוצה להיות צייתן? אז הצבא קורא לך.

פורסם (נערך)
כבר חצי שנה שאני מחכה לחבר שיפתח מוסך, זה יתרום לביטחון שלי חזרה וכמובן לא אצטרך לעבוד עם זבלים.

עוד פעם מחכה לחבר?

רד למטה ותטפל ברכב שלך, לא צריך מוסך בשביל זה .

לא כולם זבלים, לא יכול להיות שכולם זבלים.

ואת מי חבר שלך יעסיק במוסך? את הדור הבא של מהנדסי ישראל?

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם
אז בוא נדבר תכלס - פגשתי עכשיו בחורה ברכבת \ באוטובוס \ בפאב - על סמך מה היא תרצה להמשיך איתי לשיחה אם לא על סמך מראה לטעמה?

אז סבבה , אולי ברכבת שהיא "חייבת" להיות תקועה איתי עכשיו שעה ובכל זאת אין לה משהו יותר מעניין לעשות, היא תמשיך לדבר איתי ואולי משם אדליק אותה,

ובכל מצב אחר שהיא לא "חייבת" להמשיך לדבר איתי ?

אולי אני מתבלבל ולא יודע, אבל כשאתה יוצא לפאב, על סמך מה אתה ניגש למישהי?

על שום היכולת לקיים שיחה עם בן אדם אחר. זה דורש ממך להיות בעל תחומי עניין או עיסוק מסוימים, אולי ידע כלשהו. לא צריך להיות גאון מדופלם אלא מספיק לקרוא בין השורות תוך כדי השיחה כדי להבין אם יש פה התהוות של משהו רלוונטי. זה לאו דווקא קל בהתחלה, אבל לומדים עם הזמן. לא צריך לשפוט בחומרה כל שיחה שלא צולחת, אבל מאוד חבל אם לא מנסים.

יש מסגרות בהם זה יותר קל, לדוגמה בצבא או לימודים.

במסגרת הצבא, לי היה את הטלפון בתור הכלי העיקרי להיכרות (הייתי ביישן לא קטן בהתחלה). באותה תקופה להוסיף כחברים בפייסבוק על ידי שני הצדדים הייתה דרך רלוונטית להיכרות ראשונית (וגם בדיקת רקע לא קטנה, מסתבר). רק כשהתחלתי לראות שעם שיחות קלות, קולחות ובאמת רצון להכיר את הצד השני הקשרים התפתחו גם מעבר- הבנתי שהשד לא כל כך נורא. עם הביטחון הגיע גם ה"תיאבון", ופתאום לנסות ולהכיר בנות גם face-to-face הפך להרבה פחות מסובך משחשבתי.

פעם היה ראיון עם אייל גולן ולפי מה שאני זוכר זה המספר פחות או יותר, רק אני לא זוכר אם זה באמת היה 1000 או 10,000.

אני מקווה שהוא מתכוון לתרום את 'שמוליק' למדע, כי זמן הריצה הכולל הוא 1.4~ ימים רצופים- לא צחוק (לקחתי את המספר הגבוה ו-5 דק' לכל מאורע).

מסתבר בהתאם עד כמה שאני יכול כי בכל זאת צבא.

[ATTACH=CONFIG]488333[/ATTACH]

זה מצבי הנוכחי, יש בחורה שלא תפסול אותי על זה?

חס וחלילה מחפש בובה מתנפחת, פשוט לא מציב סטנדרטים שיודע שלא אשיג לעולם.

תואר סיימתי כבר מזמן. אולי זה גם היה הטעות שלי, לעשות תואר במקום לצאת למסיבות ולהכיר.

0. ומזיון של פעם פעמיים לא יתפתח זוגיות אם תרצה הבחורה? אני בספק.

א. מה עוד אפשר לבקש מאישה? שתפרנס אותי? שתקנה לי רכב? אני צריך מאישה רק דברים שאני לא מסוגל לספק לעצמי, מן הסתם.

ב. אז מה עוד רוצים? באמת שואל.

ד. רק התקופה עם הבת 14 הייתה טובה והיא נגמרה מזמן. :cry:

מדויק.

המצב הנוכחי שלך, לעניות דעתי, הוא בסדר גמור.

הבעיה מתחילה מכך שאתה חושש כי "היא תפסול". מי זו היא? הייתה מישהי שדחתה אותך ועוד הוסיפה "זה בגלל X" כאשר X הוא פרט שטחי שכזה? אם כן, טוב שעשתה וכדאי להמשיך הלאה. אם אין כזו, אזי מלכתחילה אין מה לדאוג.

אין שום סיבה לא להציב רף כלשהו. אין סיבה נראית לעין לחשוב שגברים לא דוחים מעת לעת נשים המעוניינות בהם (קיבלת גם כמה דוגמאות כאן).

למה אתה מתכוון בדברים שאתה לא מסוגל לספק בעצמך?

אתה צודק ב-200% אבל שוב יש פה הבחנה בין הרצוי למצוי . שוב , כשבחורה יכולה לבחורה כל גבר רווק שהיא רוצה [ולפעמים גם לא רווק], ובוא נגיד שאני לא בטופ 10 או אפילו בטופ 100 של בחורה נתונה , צריך להתפשר.

אבל ברור שאידיאלית אתה צודק 200%.

מה שכתבת איננו נכון. לא כל בחורה יכול לבחור כל גבר רווק (ולפעמים גם לא רווק).

המטרה שלך היא לא למצב את עצמך גבוה כמה שניתן באיזו טבלת "טופ X" (כאשר X הוא מספר טבעי כלשהו). המטרה, או לפחות כך אני רואה זאת, וזה יישמע קיטשי ורומנטי וכנראה צעיר מאוד, למצוא את האחת שתקבל אותך למרות כל החסרונות שקיימים בך (וביחס דומה אתה כלפיה).

אז בא נסכם(*) רגע:

- יש לך תואר.

- אתה בגובה 1.82.

- אתה משרת בצבא.

חבוב, מצבך טוב מאוד. אפילו מאוד מאוד. חבל להמשיך לטפח הרגשות שליליות כל כך. זרקו פה המון הצעות טובות במהלך השרשור, אולי כדאי לנסות לממש חלק מהן.

(*) אם הבנתי נכון.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

נכון, נמרוד, לפי הנתונים שלך אני יכול להיראות האח הקטן שלך למרות שאני גדול ממך ב4 שנים.

אני מניח שגם אתה מלא ולא רזה ואתה יכול רק בנשימה להעיף קטנצ'יק לרצפה.

ובאמת שכנראה מבחינת מראה חיצוני עברת את הבעיה.

אגב, באמת בצבא מכירים מלא בנות.

מקס, לא נכון , יש מספיק מכונאים נחמדים שיכולים להיות לידך 8 שעות ביום ולא יהיה לך כל בעיה איתם.

אני מתכוון לעבודה הנוכחית שלי , אם היה לי ביטחון כלכלי כבר מזמן הייתי עף משם ושיחפשו מי ש**** אותם.

פורסם

עזוב , בטחון כלכלי למי יש היום?

מהאנשים הממוצעים בחברתנו?

אגב, תכבד כל מקום עבודה - יעשה לך טוב, ישראל קטנה .

מבוגר ממך לא בהרבה... סמוך עליי.

לכבד זה לא תמיד להיות פראייר, אפשר לכבד ולהיות אסרטיבי בו זמנית .

פורסם

לצערי הפכתי להיות ליצן בכל מקום שאני נמצא בו.:roll:

עם חברים- זה מצחיק אותם באמת ונותן קצת פלפל למפגשים, אבל במסגרות אחרות כבר הפכתי את השם המקורי שלי לליצן חצר.

לא אישה בגוף של גבר , אלא ילד בגוף של גבר. :wink:

פורסם

יש ליצן ויש ליצן... תבדוק טוב טוב איזה ליצן אתה .

ליצן, שעושה אווירה טובה במקום העבודה...

או ליצן שלא יכול לבקש כלום מבעל הבית, ליצן שקשה לסמוך עליו וכן הלאה .

תצליח.

פורסם
לצערי הפכתי להיות ליצן בכל מקום שאני נמצא בו.

בהחלט מדויק. למה אתה חושב שכאן זה שונה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
על שום היכולת לקיים שיחה עם בן אדם אחר. זה דורש ממך להיות בעל תחומי עניין או עיסוק מסוימים, אולי ידע כלשהו. לא צריך להיות גאון מדופלם אלא מספיק לקרוא בין השורות תוך כדי השיחה כדי להבין אם יש פה התהוות של משהו רלוונטי. זה לאו דווקא קל בהתחלה, אבל לומדים עם הזמן. לא צריך לשפוט בחומרה כל שיחה שלא צולחת, אבל מאוד חבל אם לא מנסים.

יש מסגרות בהם זה יותר קל, לדוגמה בצבא או לימודים.

במסגרת הצבא, לי היה את הטלפון בתור הכלי העיקרי להיכרות (הייתי ביישן לא קטן בהתחלה). באותה תקופה להוסיף כחברים בפייסבוק על ידי שני הצדדים הייתה דרך רלוונטית להיכרות ראשונית (וגם בדיקת רקע לא קטנה, מסתבר). רק כשהתחלתי לראות שעם שיחות קלות, קולחות ובאמת רצון להכיר את הצד השני הקשרים התפתחו גם מעבר- הבנתי שהשד לא כל כך נורא. עם הביטחון הגיע גם ה"תיאבון", ופתאום לנסות ולהכיר בנות גם face-to-face הפך להרבה פחות מסובך משחשבתי.

תודה על ההשקעה בתגובה קודם כל.

אבל מתי בכלל יש לי זמן לפתח שיחה עם מישהי? בהינתן זה שאין לי אינטרקציה ישירה עם אף אחת.

הדבר הכי רחוק שאני יכול לחשוב עליו הוא פשוט לשבת ליד מישהי בחדר אוכל או בשקם ולהתחיל לדבר איתה.

ואם כן , על מה בדיוק ?

אבל מלבד זאת, היכן שיחה רלוונטית במסיבה , פאב או מקומות כאלה?

המצב הנוכחי שלך, לעניות דעתי, הוא בסדר גמור.

הבעיה מתחילה מכך שאתה חושש כי "היא תפסול". מי זו היא? הייתה מישהי שדחתה אותך ועוד הוסיפה "זה בגלל X" כאשר X הוא פרט שטחי שכזה? אם כן, טוב שעשתה וכדאי להמשיך הלאה. אם אין כזו, אזי מלכתחילה אין מה לדאוג.

אין שום סיבה לא להציב רף כלשהו. אין סיבה נראית לעין לחשוב שגברים לא דוחים מעת לעת נשים המעוניינות בהם (קיבלת גם כמה דוגמאות כאן).

למה אתה מתכוון בדברים שאתה לא מסוגל לספק בעצמך?

אני לא יכול לנחש מאיזה סיבה כל הבנות שדחו אותי עד היום דחו אותי, אבל אם לשפוט על פי המהירות שזה קרה , אז על מה זה יכול להיות חוץ ממראה ?

חוץ מהבת 14 ההיא [שאני לא אפסיק להזכיר בחיים כנראה - וניסיתי קשה] , שעוד הייתה איתי בקשר איזה שנתיים ,

ועוד איזה מישהי שהכרתי באוניברסיטה שלא היה יכול להיות קשר רציני [אבל לפחות אני לא בתול בגללה...] ,

לא היה לי בחיים קשר עם בחורה , וכולן פסלו אותי פחות או יותר ממש בהתחלה.

לא מסוגל לספק לעצמי .. Well, לא יכול לדבר עם עצמי , לא יכול להעביר את הזמן עם עצמי, לא יכול לספק \ לקבל אהבה עם עצמי , לא יכול לשכב עם עצמי אני מניח חח.

מה שכתבת איננו נכון. לא כל בחורה יכול לבחור כל גבר רווק (ולפעמים גם לא רווק).

המטרה שלך היא לא למצב את עצמך גבוה כמה שניתן באיזו טבלת "טופ X" (כאשר X הוא מספר טבעי כלשהו). המטרה, או לפחות כך אני רואה זאת, וזה יישמע קיטשי ורומנטי וכנראה צעיר מאוד, למצוא את האחת שתקבל אותך למרות כל החסרונות שקיימים בך (וביחס דומה אתה כלפיה).

אז בא נסכם(*) רגע:

- יש לך תואר.

- אתה בגובה 1.82.

- אתה משרת בצבא.

חבוב, מצבך טוב מאוד. אפילו מאוד מאוד. חבל להמשיך לטפח הרגשות שליליות כל כך. זרקו פה המון הצעות טובות במהלך השרשור, אולי כדאי לנסות לממש חלק מהן.

(*) אם הבנתי נכון.

הבנת נכון, אבל אני נוטה שלא להתייחס לזה או להזכיר את זה כי כפי שהבנת זה לא הקנה לי מתישהו נקודות זכות .. אני עכשיו בשלב שאני מנסה להתיישר עם כולם.

אבל זה גם לא מצליח לי .. לא יודע כבר, באמת נואשתי .

וזה רק כואב יותר ויותר כשחברים יוצאים עם אחרות ואני תקוע בשלי.

נכון, נמרוד, לפי הנתונים שלך אני יכול להיראות האח הקטן שלך למרות שאני גדול ממך ב4 שנים.

אני מניח שגם אתה מלא ולא רזה ואתה יכול רק בנשימה להעיף קטנצ'יק לרצפה.

ובאמת שכנראה מבחינת מראה חיצוני עברת את הבעיה.

אגב, באמת בצבא מכירים מלא בנות.

לא יודע , אני בצבא כבר חצי שנה ושום כלום . לא מצאתי אף אחת לדבר איתה אפילו .

לא יודע איך אני אמור לגשת אליה בלי פונטנציאל לבעיות. מיילא אם זה מישהי שאני גם ככה לא אפגוש לעולם אז מה אכפת לי.

אבל לך תדע בסוף נגלה שהיא עוד אחראית עליי איכשהו.

פורסם (נערך)

הנה עצה פרקטית. מוכן לנסות ולחזור לדווח איך היה?

אתה עומד בתור בשק"ם, לפניך מישהי שנראית סבבה (לא מבחינת מראה חיצוני מושך,אתה לא מחפש כלה - מישהי שנראית נורמלית מספיק לשיחה קצרה) ומחזיקה במבה ביד? תפתח שיחה קצרה על במבה. אם היא תמצא בך עניין השיחה כבר תזרום מאליה. אם לא, היא תחייך, תהנהן ותחזור לבהות במסטיקים שתלויים ליד הקופה. לא תקבל סטירה, מבטיח.

הייתי במצב שלך (ואולי יותר גרוע, אני ביישן ברמה לא בריאה). בנסיון הראשון תזיע, תגמגם ותתפלל שהיא תתעלם כדי שתוכל לחזור לשקט שלך במינימום זמן. אחרי כמה פעמים אולי אפילו תהנה מזה.

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)
בהחלט מדויק. למה אתה חושב שכאן זה שונה?

מה הבעיה בזה? לפחות אני כנה.

נמרוד, כמו שאומרים לי... חפש סיטואציה שהבחורה עושה ותתחיל לדבר על זה.

פעם אחת דפקתי משפט לאחת בתחנת דלק (שיש לה חבר 5 שנים ולכן לא המשכתי ועצרה אותי, אבל תמיד אומר לה שלום כשהיא רואה אותי). "יש לי בעיה, איבדתי את המספר טלפון שלי, אפשר אולי לקבל את שלך במקום"? הדליק אותה לגמרי. זה קצת יותר מדי ישיר, אבל...גם את האחרונה הצחקתי עם המשפט: תגידי, את יודעת כמה דוב קוטב שוקל? היא :" כמה"? אני: מספיק כדי לשבור את הקרח בינינו. או במקרה שלה, את יודעת למה השמיים אפורים? כי כל הכחול בעיניים שלך.

משפטים שמצאתי והציעו לי ובתכלס מצחיקים ויכולים לשבור את הקרח...

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
הנה עצה פרקטית. מוכן לנסות ולחזור לדווח איך היה?

אתה עומד בתור בשק"ם, לפניך מישהי שנראית סבבה (לא מבחינת מראה חיצוני מושך,אתה לא מחפש כלה - מישהי שנראית נורמלית מספיק לשיחה קצרה) ומחזיקה במבה ביד? תפתח שיחה קצרה על במבה. אם היא תמצא בך עניין השיחה כבר תזרום מאליה. אם לא, היא תחייך, תהנהן ותחזור לבהות במסטיקים שתלויים ליד הקופה. לא תקבל סטירה, מבטיח.

הייתי במצב שלך (ואולי יותר גרוע, אני ביישן ברמה לא בריאה). בנסיון הראשון תזיע, תגמגם ותתפלל שהיא תתעלם כדי שתוכל לחזור לשקט שלך במינימום זמן. אחרי כמה פעמים אולי אפילו תהנה מזה.

אני אנסה את זה על הראשונה שאני אראה בלי מלבנים על הכתפיים או פסים על הזרוע ואחזור לעדכן.

כתבתי הרבה יותר - לא ברור למה נמחק.

אושריקו, הרגת אותי עם הדוב קוטב חחח.

פורסם

נימרוד, אם כל כך מפריע לך עניין השיער יש פתרונות לכך היום. יש השתלה, הדמיות שיער.

יש נתונים בגוף שבלתי אפשרי "לתקן" כמו גובה, גמגום, פזילה, נכות כלשהי וכדומה. למזלך, "הפאק" שיש לך הוא בהחלט בר תיקון.

חוץ מזה, אתה רק בן 21. אתה תראה שככל שתגדל בגיל, נשים בגילך כבר לא יתייחסו כמעט לעניין הקרחות כי רוב הגברים, במיוחד בארץ, מקריחים מתישהו.

לענייני הדייטים, אחרי כמה חודשיים בלי האפליקציות הכרויות, נכנסתי לטינדר לפני כמה ימים לראות מה חדש. היה לי מאצ' עם בחורה נחמדה שגם הייתה לטעמי. דיברנו שם כמה ימים, הייתה אחלה זרימה, הביאה לי את הטלפון לאחר מכן. התכנון שלי היה להתכתב איתה בכמה משפטים בוואטס אפ ואז להתקשר. שולח הודעה בוואטס אפ- לא עונה. לאחר כמה שעות מנסה שוב- שוב לא עונה. אמרתי לעצמי דפוק שכמוני, היא הביאה לי את המספר בכדי שאתקשר ואני שולח לה הודעות?!" לאחר כמה שעות מתקשר, עונה לי ואומרת שהיא באמצע עבודה ותחזור אלי. עברו יומיים וכמובן שלא חוזרת. הבנתי את הרמז ולא שלחתי הודעות יותר ולא ניסיתי להתקשר. לא מתעצבן כי אחרי מה שקרה לי לפני חודשיים(אמי נפטרה) איבדתי כבר את היכולות להתעצבן, אבל באמת שאני לא מבין מה קרה בכמה דקות הבודדות האלו בין ההתכתבות בטינדר לבין זה ששלחתי לה הודעה בוואטס אפ שגרמו לאותה בחורה מלעבור לשיחה זורמת וכיפית ללסנן אותי. חשבתי על תמונה, אבל התמונה שלי בוואטס אפ מופיעה גם בטינדר. אני לא מבין... אם את לא בעניין, למה הבאת לי את המספר טלפון שלך? לא ברור.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...