Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעולה! בתור אפליקציית סטוצים .

בת זוג לא הייתי בוחר משם .

היוצא מן הכלל רק מעיד על הכלל.

אתה טועה. את חברתי מזה 2.5 שנים פגשתי בטינדר. וזה ממש לא מקרה של "היוצא מן הכלל מעיד על הכלל".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בלזור אתה לא יורד לסף דעתי. לא רשמתי לך איך להתנהג כלפי סביבה שלך. זו כבר בחירה שלך האם להגיד בוקר טוב או לא. מה קורה לפני דייט ראשון לא משנה כי לא אתה ולא היא לא יודעים מי עומד בצד שני של הקו. לכן מה שחשוב זו הפגישה ראשונה. לא פעם קרה ששיחה זרמה סבבה אבל הדייט צלע ונגמר עוד לפני שהתחיל. במקלדת כולם נחמדים , במציאות דברים זורמים לפעמים שונה.זו דעתי, וגם דעה של לא מעט בנות שאני מכיר אבל אתה תעשה את הבחירה שלך ותתנהל בשלך. אסרטיביות זה שלב יותר מתקדם של הקשר. בהתחלה זה יכול להראות נודניק או התעלמות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

נו, אז אנחנו דווקא בדיוק באותה דיעה. גם אני חושב שכל מה שלפני הדייט לא רלוונטי, עם רוב הדייטים שלי אני מחליף פחות מ10 הודעות, וגם ההודעות האלו הן רק בשביל לקבוע את הדייט.

מקס, אתה ממש טועה.

פורסם (נערך)
אתה טועה. את חברתי מזה 2.5 שנים פגשתי בטינדר. וזה ממש לא מקרה של "היוצא מן הכלל מעיד על הכלל".

רוני, בוא ניקח אותך במקרה הזה כ "חריג" .

ולמה?

בואו לא נהיה פוליטקלי קורקט, האפליקציה נועדה למטרה מסוימת ...

נניח לא חושב שזה רע גבר מנוסה ובחור מנוסה, אבל הכוכבים של השרשור לא ממש מנוסים... ולדעתי זה לא יועיל להם.

בלזור, נסה להתעלם אם המסר קצת מתנשא... מתנצל מראש .

תבוא לשרשור הזה עוד שנה , שנתיים ותעדכן אם צדקתי או טעיתי .

כולם רוצים להיות "פוליטקלי קורקט" - כגבר לגבר אני אומר לך-

טינדר זה חוות המנוש, תבחר פרה ותחלוב לה את הצורה...

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

לא רוצה לחלוב פרה לאף אחת. רוצה שהיא תחלוב את האושר שלי ממנה. לשתיים בתקופה האחרונה הייתה האפשרות . איך חברים אומרים? הפסד שלהן.

מקס, קרה לי כבר שדיברתי הרבה בוואטספ עם בחורה ואשכרה התחלנו לחפור אחד לשני, עד שחבר אמר לי מה קרה ולמה אתה כבר לא מזמין אותה לצאת? בדייט הראשון היו הרבה שתיקות.:lol:

פורסם

די דיי, בבקשה די עם רחמים עצמיים.זה פתאטי ומטריף תראש. קחו את עצמכם בידיים ותצאו בחוץ לעשות טעויות.רק ככה לומדים.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)

והנה השנקל שלי להיום,

אתמול יצאתי עם מישהי אחרי שבועיים בערך שאנחנו מדברים בווצאפ - הייתה פגישה דיי טובה, ומאז היא לא דיברה איתי או ענתה לי להודעה ששלחתי לה.

מה נגיד ?

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם (נערך)
די דיי, בבקשה די עם רחמים עצמיים.זה פתאטי ומטריף תראש. קחו את עצמכם בידיים ותצאו בחוץ לעשות טעויות.רק ככה לומדים.

אני לא מצליח להשתחרר מהמחשבה על הבחורה. כל שיר בספרדית מזכיר לי אותה.

כל התמונות שלה בפייסבוק יפות.

לפחות בהתחלה הייתה קוראת לי סטטוסים בוואטספ, עכשיו גם את זה היא הפסיקה ולך תדע, אולי מחקה את המספר שלי.

עוד פחות מחודש היא נוסעת לשבועיים למקסיקו עם חבר טוב וחברה שלה ועוד כמה בני *** שותפים של החבר לטיול למרות שכולם עם חברה ואחד מהם לא, אבל יש חשד שהוא גיי (הלוואי, הלוואי!).

אני לא מבין למה לעזאזל לא מגיע לי כבר לתפוס מישהי ? זה לא רחמים , זה אין צדק.

נמרוד, חכה קצת... לך תדע.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

נתעסק בתחביבים שלנו... ואם לא תענה אז שתלך לעסוק בתחביבים שלה .

אושריקו, למה לא שברת את הקרח?

בזמן שהיא יושבת לידי שולח לה " בוואטסאפ את יותר משוחררת ;) "

פורסם

מקס, זאת הייתה אחת מהן...

בסופו של דבר היא לא רצתה להמשיך בגלל שאני שתקתי כמו דג ועוד סיבות שטויות, להתנשק התשקנו. (זה היה ממזמן).

וכשחבר שלי כמעט שכנע אותה לחזור להיפגש ולתת צ'אנס כי על סיבה כזאת חבל לפסול, כבר יצאתי עליה כמו ילד קטן בוואטספ והרסתי לגמרי את האופציה לעוד דייטים.

פורסם

אושריקו, מה ההורים אומרים על חוסר בזוגיות שכביכול אתה חווה?

אני מניח שההורים שלך צעירים יחסית, תהיה מופתע לפעמים דווקא הם יכולים לתת עצה טובה כי מכירים אותך בעצם הכי טוב.

פורסם (נערך)

בואו לא נהיה פוליטקלי קורקט, האפליקציה נועדה למטרה מסוימת ...

...

כולם רוצים להיות "פוליטקלי קורקט" - כגבר לגבר אני אומר לך-

טינדר זה חוות המנוש, תבחר פרה ותחלוב לה את הצורה...

מקס, הדעה שלך שטינדר ״נועדה״ למטרה מסוימת מעידה בעיקר עליך, ופחות על האפליקציה.

נכון שיש קהל גדול מאוד שמתמש באפליקציה כדי למצוא סטוץ (מניסיון..), אבל יש קהל לא פחות גדול שמשתמש בה כדי למצוא זוגיות. ויעידו על כך הרבה זוגות, שניים מהם (זוגות נשואים) אני מכיר מקרוב.

כל אחד והמטרה שלו, ואותה הוא ימצא באפליקציה (מכיוון שיתחבר לאנשים שמחפשים את אותו הדבר). אני מכיר אנשים שהשתמשו בטינדר למטרה אחת בתקופה מסוימת בחייהם, ולשניה בתקופה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

מה זה אומר עליי?

בסדר, תחפשו זוגיות בטינדר...

מי ישמע מי שהכיר את אשתו בזיון באמצעות טינדר יספר לחבר שלו....

זהו שרשור עם רוב גברי, בואו נהיה כנים עם עצמנו .

פורסם

שוב, אני מכיר מקרוב שני זוגות שנפגשו בטינדר. רוני מעליך מעיד שזה קרה גם לו.

אנשים כאן כנים עם עצמם ואתך, אתה פשוט מסרב להקשיב.

פורסם

אושריקו,

למעט סקס עם אישה, מה הצפיה שלך מהאישה שאתה כ"כ רוצה? שתנקה לך? תאכיל אותך? תכבס לך? או יותר בכיוון של אישה שאוכל להיות החבר הכי טוב שלה?

כי זוגיות זו מערכת חברתית שונה מחבר. לכן אני ממליץ לך תפסיק לחשוב שאתה הולך להיות חבר שלה, אלא להיות ידיד שלה. אם תראה שהיא מעוניינת בך, תצא איתה.

אני יודע שלבקש מבחורה בפעם הראשונה לצאת לדייט זה סרט בתוך עצמך, אבל חייבים פעם לנסות. כמו להיות בפעם הראשונה ערום מול בחורה זרה.

פורסם
שוב, אני מכיר מקרוב שני זוגות שנפגשו בטינדר. רוני מעליך מעיד שזה קרה גם לו.

אנשים כאן כנים עם עצמם ואתך, אתה פשוט מסרב להקשיב.

בסדר, אני מייעץ לחבר'ה פה על בסיס נסיון אישי... לא חברים, לא בני דודים .

נסיון אישי שלי .

הכי פשוט כנה וקל .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...