Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
98civic,נראה שבלאזור לקח את זה באמת קצת למקום של "אמן הפיקאפ" לטוב ולרע...

ממה שאני מבין דווקא נראה שהוא נוקט בגישה הפוכה לגמרי מאמני הפיתוי, הסבר?

ואגב כל הכבוד לבלזור על האומץ לשתף שיחות אישיות

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

^ לגמרי, ועוד יותר כל הכבוד על האסרטיביות (במידה, בלי לצאת אגרסיבי) מול ההיסוסים שלה. שאפו

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

במקום לנענע את העץ ולתת לקו-כוס ליפול אליכם, אתם מטפסים על העץ למעלה ובוכים שכואב כשנופלים .

בחורה זרה , תעשו לה קצת " טיזינג " שוחחתם שעה? בוואטסאפ נניח, מתחיל לשעמם ?

" אני זז לתקן את הרכב/ חדר כושר/ פרויקט בעבודה - כיף לדבר אתך נדבר מעט יותר מאוחר"

תשאירו קצת טעם לעוד... זה עובד.

פורסם

בלזור, היא לא חייבת לך דין ולא חייבת לתת לך תשובה. אתה סתם בן אדם ברחוב בשבילה. לתת חרטוט בנוסח "צץ לנו משהו משפחתי ברחובות" זה להגיד שחרר יא גבר. ולמה את חושב שאתה cool guy? אתה לא מכיר אותה אז למה חושב שאתה כזה עבורה.? אני לא בקטע רע כלפיך.תפקידך להתחתלה לזרום איתה בשיחה נעימה ולא יותר מדי שיווק עצמי. את הסחורה היא כבר תראה בדייט ומשם זה יתפתח או לא. זו הסיבה שלדעתי לא צריך לזיין את המוח יותר מדי בהודעות או שיחות לפני פגישה. כי אם תעשה טעות לא תצא מזה ולא תתקיים פגישה ראשונה אפילו.מה זה ואצאפ חובה? ואם כבר התכתבויות אתה חייב לשקול פעמיים כל מילה שאתה משחרר דרך מקלדת כי מוח נשי קורא את אותו משפט מזוית שונה משלך. בקיצר לדעתי לחתור לדייט וזהו. אם היא לא מסכימה לדייט אז אתה לא מעניין אותה. נקודה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

וואו וואו...לאן עפת? גם אני לא חייב דברים להרבה אנשים, לא חייב להגיד לקופאית בסופר או למלצרית תודה על השירות, לא חייב להגיד לשומר בוקר טוב, אבל אני עדיין עושה את זה, כי זה נימוס בסיסי. אז יאללה, בוא אתחיל לקבוע עם 10 בחורות שונות דייטים ואבריז מכולם, כי מה, אני לא חייב להן דין וחשבון.

איך קפצת למסקנות האלו? אתה אפילו לא יודע מה הקונטקסט של השיחה. היא אמרה לי מראש לפני שלא בטוח תוכל ושנדבר באותו יום (במקור מארה"ב ובביקור בארץ אצל המשפחה שלה). אף אחד לא "זיין את המוח" בהודעות, כל השיחה איתה היא מה שהעלתי פה + עוד שני מסכי סמארטפון. למה אני חושב שאני cool guy...זה לא באמת משנה מה כתבתי, אלא מה אני משדר לה בהודעה כזאת. כמו שאתה רואה, זה עבד.

פורסם (נערך)

^ לדעתי בדיוק להיפך.

בעולם שבו יש רק אותך ואותה, אתה צודק. אבל צריך לזכור שבעולם האמיתי יש טינדר. ברוב המקרים, אם לא תמכור את עצמך אלא ״תשחרר״ - היא פשוט תעבור למישהו הבא. לכן במקרה כמו שבלאזור הראה, שבו היא מפגינה התלבטות, שווה כן להיות אסרטיבי.

כמובן שהכל במידה, ואם היא מראה חוסר רצון גלוי אין טעם ויש לשחרר.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

כן, ולזכות בפרס הגדול! בחורה ממורמרת וחסרת אישיות שזכית בה באמצעות אסרטיביות - שאם לא,מישהו אחר מהטינדר היה דופק אותה .

מי צריך את היצורות הללו בכלל?

למה להתחיל בכלל עם בחורה מטינדר?

למטרת זיון אני לא הולך להשקיע בה יותר מדי אנרגיות, אם לא היא תבוא אחרת .

פורסם

מקס, עשית פה חתיכת הכללה. אין שום בעיה עם "בחורות מהטינדר", הן לא יצורות, פגשתי משם הרבה נשים מקסימות ורגילות לגמרי. זו שיטת היכרות לגיטימית לגמרי בימינו (את הנתון שמעל 50% מהזוגות הנשואים בשנים האחרונות הכירו באפליקציית היכרויות כבר ציינתי?), ותתפלא לשמוע שלפחות בארץ, מעל 90% מהבחורות שדיברתי איתן (מתוך מדגם עצום) מחפשות בטינדר משהו רציני.

כמו שסיוויק אמר, המטרה היא לא "לזכות" בה בהודעות, אלא להגיע לדייט, ושם לראות תכלס אם יש מה להמשיך. אבל אין מה לעשות, בעולם הזה, כשבכל רגע נתון אתה מתחרה עם עוד 10 גברים, צריך לבלוט.

פורסם
מקס, אני מבין שאתה נגד טינדר. אז למה כולם ממליצים עליה לאפליקציה סטוצים?

מעולה! בתור אפליקציית סטוצים .

בת זוג לא הייתי בוחר משם .

בטח מתחרה מול 10 שרוצים להכניס אותו ... זה קשה .

• אחראי פורום
פורסם

אני חושב שזו היתה אסרטיביות נעימה במיטבה.

להיות אסרטיבי ולא אגרסיבי זה לא פשוט בכלל, בעיקר בסמסים ששם לא מועבר טון הדיבור.

בלזור זיהה יפה את הנקודה בו הבחורה טיפונת מהססת ונכנס שם.

אחד אחד היה מוריד גז ומפסיד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מעולה! בתור אפליקציית סטוצים .

בת זוג לא הייתי בוחר משם .

בטח מתחרה מול 10 שרוצים להכניס אותו ... זה קשה .

אפליקציה מזעזעת אבל יצאו כבר זוגות לחתונה משם (מכיר מישהי ומישהו מקרוב מאוד) והייתה אף כתבה.

ככה ש... יש יוצאי מן הכלל.

פורסם

בלזור אתה לא יורד לסף דעתי. לא רשמתי לך איך להתנהג כלפי סביבה שלך. זו כבר בחירה שלך האם להגיד בוקר טוב או לא. מה קורה לפני דייט ראשון לא משנה כי לא אתה ולא היא לא יודעים מי עומד בצד שני של הקו. לכן מה שחשוב זו הפגישה ראשונה. לא פעם קרה ששיחה זרמה סבבה אבל הדייט צלע ונגמר עוד לפני שהתחיל. במקלדת כולם נחמדים , במציאות דברים זורמים לפעמים שונה.זו דעתי, וגם דעה של לא מעט בנות שאני מכיר אבל אתה תעשה את הבחירה שלך ותתנהל בשלך. אסרטיביות זה שלב יותר מתקדם של הקשר. בהתחלה זה יכול להראות נודניק או התעלמות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...