Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2001 שעבר 250,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש רכב לסטודנטית עם תקציב נמוך, רק אוטומט וקטן.

השאלה היא עד איזה ק"מ בכלל כדאי להסתכל על רכבים לפני שהמנוע כבר עשה את שלו ?

האם 250,000 זה כבר סוף החיים או שזה תלוי במה עבר על הרכב בחייו :-D

פורסם

לדעתי אתה מכניס ראש בריא למיטב חולה- הגירים האוטומטיים בשנתונים האלה לא הכי אמינים, ובגדול ברכב שכבר 15 שנה על הכביש יכולות להופיע תקלות רבות.

מה התקציב? מה הדרישות מהרכב? סוגי נסיעות?

פורסם

אני רק אוסיף שהוא יד ראשונה אם זה משנה וכמו גם אשמח לדעת בכללי כמה מנוע אמור להחזיק מבחינת מרחק שהוא עובר ?

התקציב בגדול נגיד בסביבות ה-20,000 אפשר לעלות או לרדת . הדרישות שלא יהיה רכב שכבר ירד מהכביש והחזירו אותו לחיים איך שהוא (מה שקרה לה ברכב הקודם שהיא רכשה וכן עבר בדיקה במכון ולא אמרו שום דבר על זה), שיהיה אוטומט, קטן, הנסיעות הם משהו כמו 70 ק"מ 4 ימים בשבוע רוב הדרך בין עירונית (יש גם עליות אז נראה שמנוע 1000 אוטומט לא יתאים).

פורסם (נערך)

מניסיון, מנועים יכולים להחזיק מאות אלפי ק"מ, בדר"כ מנוע הולך בגלל שהגומיות מתייבשות או שמשאבה דולפת וגורמות לאיבוד מיים ושמן.

אחזקה נכונה ובדיקת מפלסי המים והשמן יכולים למנוע נזק למנוע כמעט תמיד נזק למנוע.

הרכב שלי בן 10 שנים עם 230K ק"מ והכל במצב נהדר. אני מקפיד לבדוק מים ושמן אחת לשבועיים. ביום שיתחיל לאבד מים אכנס מיד למוסך לטפל בבעיה.

זה שהוא יד ראשונה זה אומר שהוא יכול להמציא לך היסטורית טיפולים מלאה ולתת דווח מלא על כל התאונות שהרכב עבר. הוא לא יכול להגיד "לא ידעתי, לא אמרו לי, ככה קניתי...".

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

פורסם

ברכב ישן - לא משנה כל כך {בכלל} היד כמו שמשנה המצב הספציפי, 20 אלף זה תקציב די גדול בשביל הרבה סוגי רכבים מ- גטס, סריון יאריס במיני, ועד מזדה 3, לנסר, טידה וכ"ו במשפחתי. תפרט יותר מה הדרישות.

פורסם

ממש לא מומלץ,

לא רק שזה רכב 15 שנה על הכביש וקילומטרז' גבוה - מחירי חלקים לפולקסוואגן הם בשמיים, והרכב באופן כללי מזדקן לא בכבוד.

מנסיון של 3 פולו אצל חברים.

רכב זה לא רק מנוע. גם אם המנוע בסדר - יש עשרות חלקים מסביב שעלולים לעשות בעיות וברכב בן 15 יהיו בעיות, חד משמעית.

לדעתי - בסכום הזה, עם תוספת של כמה אלפים - הרבה יותר עדיף לקנות יונדאי גטס שנת 2008, יונדאי אקסנט \ קיה ריו - השוק מוצף בהם ותקבל רכב שהוא חצי בגיל מפולו.

פורסם
ברכב ישן - לא משנה כל כך {בכלל} היד כמו שמשנה המצב הספציפי, 20 אלף זה תקציב די גדול בשביל הרבה סוגי רכבים מ- גטס, סריון יאריס במיני, ועד מזדה 3, לנסר, טידה וכ"ו במשפחתי. תפרט יותר מה הדרישות.

היי אבי, הוספתי פירוט בתגובה השנייה שלי יש משהו מעבר שאני יכול לפרט שיכול לעזור ?

תודה

bencl100 ממה שאני זוכר הייתה בעיה של צריכת דלק גבוהה בגטס האוטומטיות מהמכוניות האלה בשנים 2006 ומעלה ולא בדגמי ה-GLF הבעיה נפתרה ?

פורסם

לא הייתה בעייה (למיטב ידיעתי לפחות), הגטס רכב שיכול להיות שתיין לא קטן אבל תלוי באופן הנהיגה שלך. המנוע 1.4 יותר חסכוני מה-1.35 שלפני מתיחת הפנים עם 3 שסתומים לצילינדר.

המנועים בכל רמות האבזור (חוץ מה-1.6) והתיבות (חוץ מהידנית) זהים וה-GLF בלי כרית אויר אחת ו-ABS לרפואה עם אותו מנוע/גיר כמו הגרסאות האחרות.

פורסם

חפש גטס מעל 06 (אם זה 06 שים לב שהאור ערפל האחורי נמצא במרכז ולא בצד שמאל - סימן שזה דור שני)

רמות גימור GLI או GLS, תוכל למצוא אחלה במחיר הזה, לא מבין למה ללכת לגרמניה מזדקנת ואוטומאטית.

פורסם

לדעתי אין סיבה להתפשר על רכב בן 15 עם 250000 ק"מ אם התקציב 20000 ש"ח.

כפי שאמרו לפני גטס 2006 אחרי מתיחת הפנים תהיה בחירה טובה.

פונטו 2006 דינאמיק עם הגיר הרציף היא אופציה מצויינת וחסכונית מאד, וגם תשאיר עודף מהתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי עם תקציב של 20,000 ש"ח אין שום סיבה להסתכל על הרכב המדובר.

תפתחו את לוח 'יד 2', תבחרו ב'חיפוש מתקדם' ותזינו שם את הנתונים הרלוונטיים (בלי לבחור 'יצרן' ו'דגם'),

במחיר תבחרו עד 22,000.

פורסם

מחפש אוטומט, לא נראה שהיא תסתדר עם רובוטית (אני באופן אישי לא מתחבר).

גטס GLF לא כדאי להסתכל ?

מבחינת קיה ריו שהומלץ כאן אני לא רואה כאלה שנכנסות בתקציב.

יש אולי עוד רעיונות למכוניות בסגנון של גטס אוטומט שכדאי להסתכל עליהם או שהיא הכי מומלצת בדרישות והתקציב ?

• תוכן חדש...