Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 262
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מי אמר לך שזה מולד ולא נרכש?

זו ההנחה המדעית המקובלת כיום, בהתחשב על מחקרים שנעשו בבני אדם ובעלי חיים.

ואם זה נלמד, מה זה משנה?

להיות דתי זה נרכש, ואני מתנגד לזה לגמרי. אז מה, אני מונע מחב"ד לעשות עדלידע בשכונה שלי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אז אני עסוק בזה שלא יטרידו אותי.

בין אם זה מצעד של הומואים, סטרייטים, או רוכבי אופניים (אלה הכי גרועים)

כל זמן שאתה לא קיסר יהודה, לא שואלים אותך.

פורסם

לא יהודה, אבל קיסר אהיה מתישהו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חוקי הפורום אומרים:

1. אין מקום לאלימות מילולית.

2. כבדו את חברי הפורום האחרים.

אמירה מסוג זה "מצביעי ביבי הם בורים חסרי הבנה של המציאות" אינה תואמת את כללי הפורום.

חבל שהחוקים פה נאכפים סלקטיבית ואת האיומים אתם שולחים רק למי שנוח לכם לשלוח.

אני בטוח שאם מישהו אחר היה כותב "מצביעי מרצ/העבודה/מחנ"צ הם בורים חסרי ההבנה של המציאות" היה מוצא את עצמו מורחק מהר מאוד.

או שלום!

מזמין אותך לשרשור הפוליטי, שם הדברים האלו נרשמו מלאאאאאאאאאא פעמים (וגם ההיפך נרשם), אף אחד לא גורש.

תמיד כיף לראות התקרבנות נחרצת שאפשר להפריך תוך 3 שניות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני גם נגד. בדיוק כמו שאני נגד איסור נסיעה בכיפור ומכירת חמץ בפסח. זכותי לחיות את חיי בדרך שלי ולאף אחד אחר אין זכות להפריע. שישכרו אצטדיון ויחגגו שם. למה לחסום? למה אני כאדם רגיל לא יכול ללכת

למסעדה בכיפור? למה אני לא יכול לקנות בירה בפסח? מי שלא מתאים לו שלא יקנה. כפייה דתית נמצאת בכל מקום כמעט. למה אני כאדם נורמלי חייב להתחייב בפני איזה טמבל עם זקן שאם אתגרש מאשתי אתן לאביה 14 גמלים? זו אחת הבעיות במדינה - כולם נדחפים לחיים של אחרים, ומנסים לכפות דעות, דת, אוריינטציה וכו על כל השאר. היום זה הומו שקופץ עם הווילי בחוץ ומחר זה טמבל בכובע וציצית שצועק שבת היום.

בלי קשר - צעדת מחאה באה במטרה אחת בלבד - פרובוקציה. הם מקצינים את נושא המיניות שלהם וזה מעצבן.

אם אדם וזוגתו אוהבים לקשור אחד את השנייה, זה לא אומר שמחר הם צריכים לצאת לרחוב ולצעוק לכולם הם עושים את זה, ובטח לא לראות אחרים כאילו שצריכים לעשות זאת גם.

אולי אני אארגן מצעד בנושא אדם נורמטיבי סטרייט, לא חובב קשירות, שירת בצבא ועובד בצורה הגונה. חברים בואו נחגוג את היותי גבר לבן בגובה ממוצע.

חוקים יש לשנות בכנסת.

אם מחר שוטר יתפוס אותי ויהפוך לי את הצורה במכות, אני לא אלך להפגין לו מתחת לבית, אני אפנה למפקדיו. מה שכל הfruit cakes האלה עושים זה להפגין לו מתחת לבית, וזה בעיקר מציק לשכנים. (אם הבנתם את המטאפורה)

פורסם
מי אמר לך שזה מולד ולא נרכש?

נו, ואח"כ אתה שואל למה מתייחסים אליך כמו אל טמבלולו ):

לשיטתך, אתה "בוחר" להמשך לנשים, או שזה משהו טבעי שמקונפג לך במערכות?

איך בעצם אתה מסביר 'הומואיזם' - אנשים שראו כל מיני סרטי גייז ואמרו "וואו רגע זה נראה לי מגניב רצחחחחח" ופוף הפכו לגייז'עאלך?

תאיר את עינינו, אני שואל בשיא הרצינות - מסקרן לשמוע איך הרציונל שלך עובד במקרה הזה. כל אחד מאיתנו יכול להיות הומו אם הוא ירצה מספיק חזק?

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אני גם נגד. בדיוק כמו שאני נגד איסור נסיעה בכיפור ומכירת חמץ בפסח. זכותי לחיות את חיי בדרך שלי ולאף אחד אחר אין זכות להפריע. שישכרו אצטדיון ויחגגו שם. למה לחסום?

הם לא חוגגים, הם מפגינים.

זה זכות בסיסית במדינה דמוקרטית.

תגיד, שיחסמו כבישים כדי שיהיה ראלי בישראל או מירוץ רחובות, אתה מסכים?

פורסם (נערך)

אני רוצה לשאול על רשימת הזכויות שמונעים מהם והם היו רוצים להשיג דרך המצעדים בירושלים. לא על משהו שלא יכול לקרות לעולם ( חופה בחסות הרבנות או ברכה וקבלה ע"י הורים חרדיים או אימוץ וגידול ילדים בלב בני ברק ).

אפליה בקבלה לעבודה? קבלת משכנתא? אימוץ? רישום במשרד הפנים כמשפחה? מה מזה עוד לא הושג? אני שואל ברצינות. בכיתה של הבת שלי לומד ילד שיש לו שתי אימהות - אף אחד לא רודף אותן, גידלו ילד בגלוי לעיני כולם, ובמסיבת הסיום של השנה בירכו אותו במילים "תזכור, אמא יש רק שתיים " ( כל האולם התפוצץ מצחוק ). אני מכיר גם זוג גברים מוצהרים שמגדלים ילד .

עליתי לפני הרבה שנים ממדינה בה המצעדים האלה לא היו קיימים - ישבו בכלא על הנטיות המיניות האלה, ועכשיו מפוזרים באלימות קשה ככל האפשר.

אין מה להשוות למה שקורה כאן (למרות ההלכה ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אפליה בקבלה לעבודה? קבלת משכנתא? אימוץ? רישום במשרד הפנים כמשפחה? מה מזה עוד לא הושג? אני שואל ברצינות.

אין מה להשוות למה שקורה כאן (למרות ההלכה ).

נכון.

המצב כאן השתפר פלאים, מאז שחבר טוב ישב באייטיז בכלא הצבאי, כי עיתון צילום אותו באירוע מחאה גאה בשינקין, במדים (האמתלה: התראיין בלי אישור דובר צה"ל...).

ועדיין, רק לפני שנה נרצחה מישהי במצעד.

ורק לפני שבוע איזה רב, במשרה ציבורית, טען שצריך להוציא אותם מהצבא.

אז יש עוד מה לעשות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה זה משנה אם זה מולד או נרכש, טבעי או לא. ממתי זה מדד ללגיטימיות של משהו?

גם לצבוע את השיער זה לא טבעי. כל השחורדיניות לכלא.

ניתוחים פלסטיים זה לא טבעי. נולדת מכוער? תמות מכוער.

בעצם גם ניתוחים רפואיים זה לא טבעי. אם יש לך גידול חו"ח, תתגבר לבד או שתמות בדרך הטבע.

איך בעצם אתה מסביר 'הומואיזם' - אנשים שראו כל מיני סרטי גייז ואמרו "וואו רגע זה נראה לי מגניב רצחחחחח" ופוף הפכו לגייז'עאלך?

תאיר את עינינו, אני שואל בשיא הרצינות - מסקרן לשמוע איך הרציונל שלך עובד במקרה הזה. כל אחד מאיתנו יכול להיות הומו אם הוא ירצה מספיק חזק?

אני מכיר מישהו שהיה בקשר אינטימי עם בחורה המון זמן עד שהוא הפסיק להימשך אליה ועבר לגברים.

יש גם אנשים שהם ביסקסואלים, רוצים גם וגם.

ויש גם א-מיניים. מגזין פלייבוי בשבילם זה כמו חוברת של בני גורן לחופש הגדול.

אפשר לשנות נטיות מיניות במהלך החיים, אבל מה זה משנה בתכלס?

שכל אחד יעשה מה שמתחשק לו בחיים הקצרים וחסרי המשמעות שלו כל עוד הוא לא מזיק לאף אחד. לעניות דעתי, זו המהות של מדינה חופשית.

תלמד לקבל את זה שלא כולם רוצים סגנון חיים כמו שלך, במיוחד כשאתה גר בעיר בירה של מדינה כזו.

אתה מוזמן לארגן מצעד גאווה לסטרייטים, אף הומו לא יפגע מזה.

בכל אופן, אם מעבר לטימטום בסיסי של אנשים שלא מסוגלים לקבל את השונה יש נזקים אמיתיים ממצעד כזה (פקקים, רעש, סוג אוכלוסייה ספציפי), צריך להתחשב בזה כשמתכננים כזה אירוע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נו, ואח"כ אתה שואל למה מתייחסים אליך כמו אל טמבלולו ):

וואו, אם היה אפשר לשנות איזה FLAG בקונפיג, להפוך לאסקסואל (כזה שלא נמשך לאף מין), ולעשות ריבוט, הייתי עושה את זה בלי לחשוב.

היה עושה את החיים הרבה יותר קלים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ניר, אנחנו בני אותו הדור וברור שהיום המידע יותר נגיש אבל עבד אצלי לא מזמן הומו שחטף לא פעם ולא פעמיים מכות רק בגלל שהוא הומו. תפקיד המצעדים הוא לעורר את המודעות שיש גם אנשים כאלה שנכון שהם חריגים (לא סוטים!) אבל הם לא אשמים וזכותם להרגיש חופשיים. למה לי מותר לחבק את אשתי ברחוב ולו אסור לחבק את בן הזוג שלו באותו הרחוב?

גם לי היה עובד הומו וגם השכן שלי הומו.

הם גם בדעה נגד מצעד הגאווה וטוענים שאין מקום למצעד, במיוחד בירושלים.

לי זה לא הפריע ולא מפריע. שיחיו את חייהם ויעשו שמח כל יום, כל היום.

יחד עם זאת, שלא יסתובבו בעיר שהיא כמעט חרדית לכל דבר ועניין ויעצבנו את כל מה שזז, רק בשביל לבקש שיוויון.

ככה הם לא יקבלו שיוויון, אלא סלידה.

אך אם משתמשים באלימות נגדם - בעיטה בתחת ישר לכלא עם תביעת ענק.

כאן זה לא דאעש ולא חמאס.

פורסם (נערך)

SLOWRIDE - יש הבדל, הבדל ענק, בין משהו שאתה עושה מבחירה לבין משהו שאתה נולד איתו.

שלא תבין אחרת: אני לגמרי מסכים איתך שצריך להמנע מעימותים בלאו הכי, ועדיין חשוב לעמוד על ההבדל בין שני סוגי הדברים, ואסביר -

כשאתה מבקר מישהו עם החלטה שהוא קיבל בחיים, אתה מבקר אותו על בחירה.

כשאתה מבקר מישהו על משהו שהוא נולד איתו, אתה מבקר אותו על הזהות שלו, משהו שהוא לא יכול לשנות (בניגוד לפוליטיקה / דת / חיבה לא מוסברת לרכבים איטלקיים נחותים).

בחירה אפשר לשנות, לכן להתדיין עליה זה ייצור שונה לגמרי מאשר להתדיין על משהו שאינך יכול לשנות. באחד יש נסיון לשכנע או להשפיע (ואפשר לטעון: מתוך כוונה טובה), בשני אין נסיון לשכנע או להשפיע כי אין ממש מה לעשות עם זה, אלא רק נסיון להתנגח / להלעיג / לדכא.

אתה לא תכנס לדיון עם אדם שחור על היתרונות של להיות אדם לבן, ולמה כדאי לו מאוד לנסות להיות אדם לבן, ולמה להיות אדם שחור זה בכלל אומר שהוא סוטה גזעית ושצבע עור כהה אומר שאתה אמור להיות במעמד כזה וכזה בחברה - נכון?

אני מקווה שברור לך (ולכל בר דעת) למה זה שונה מאשר לנסות לשכנע משהו שלהיות שמאלני זה לא טוב למדינה כי ככה וככה וככה...

ונטיה מינית, אליבא דרוב הקהילה המשכילה בעולם, זה לא משהו שאתה 'בוחר'. בתור נסיון אני מזמין כאן את כולם לנסות להמשך לנטיה הלא טבעית שלהם ולחזור לספר לנו על אחוזי ההצלחה o_O

וואו, אם היה אפשר לשנות איזה FLAG בקונפיג, להפוך לאסקסואל (כזה שלא נמשך לאף מין), ולעשות ריבוט, הייתי עושה את זה בלי לחשוב.

היה עושה את החיים הרבה יותר קלים.

יכול להיות.

השאלה היא האם אתה מאמין שבאמת יש כזה דגל.

עומד כאן בחור ומסביר לך שכן, יש כזה דגל, ויש אנשים שבחרו לעשות לו SET לקונפיגורציה הלא-אלוהית/טבעית/בריאותית. עם כל מה שידוע לנו היום, אני חושב שזו הזדמנות פז לקבל הצצה אל דעה מסקרנת שלא יוצא לי לשמוע ביום יום כי holy shit מי בכלל חושב ככה בימינו.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם
הם לא חוגגים, הם מפגינים.

זה זכות בסיסית במדינה דמוקרטית.

תגיד, שיחסמו כבישים כדי שיהיה ראלי בישראל או מירוץ רחובות, אתה מסכים?

לא. לא מסכים שיחסמו כבישים. כי לאותה גברת שתיסע לקחת את הילדים מהגן מעניין לה את הישבן הראלי הזה. לשם כך צריך מסלול יעודי.

אני אבהיר משהו לגביי - אני בחיים לא אתן לכלב שלי להשתין על אף רכב. למה? כי אני בחיים לא ארצה שישתינו לי על הרכב. ואני לא אוכל לדרוש ולהתעצבן במקרה כזה אם אעשה זאת בעצמי. מבין את המשמעות? כמו שאני לא רוצה שיפריעו לי, לא אפריע לאחרים. זו הסיבה שאני נכנס בהילוך נמוך לרוב בניוטרל כמה שאפשר, לשכונה. זו הסיבה שגם אם בכביש הראשי אני עם מוזיקה בפול ווליום, אני אנמיך כשאתקרב לשכונה (כל שכונת מגורים, לאו דווקא שלי) כי אני לא רוצה להפריע לאחרים כמו שאני לא רוצה שיפריעו לי.

אני לא חושב שאני צריך לשמוע יללות קריוקי של שכן שרוצה לחגוג, כמו שהוא לא צריך לשמור מזמורים מהבית שלי.

אני לא רוצה שיגידו לי לא לאכול בכיפור בדיוק כמו שאני לא אכפה על אף אחד לאכול חזיר כי זה טעים.

להפגין בצורה כזו לדעתי זה לשפוך את התינוק עם המים. אתם המפגינים אינם מחפשים להפגין, הם מחפשים להתסיס. הם מחפשים לשחק לאחרים על העצבים. כמו שאמרתי - זו פרובוקציה.

לפני מספר שנים רכשתי דירה באזור חדש שבתהליך בנייה. לאחר תקופה התברר שבמקום גן ילדים שהיה אמור להיבנות למטה, החליטו לבנות כולל. ישיבה. אנו, תושבי השכונה, לא אהבנו את הרעיון. חלק הלכו להפגין בעירייה. אתה חושב שהם הוציאו לאחרים את העיניים ושיחקו לחרדים על מיתרי העצבים? לא. עמדו בשקט עם שלט.

כל המצעדים שלהם באים לעשות דבר אחד בלבד - לא לחגוג, לא ליהנות, לא להראות את עולם המופלא בפני אנשים שזה זר להם - אלא רק להקצין ולהראות בצורה גאוותנית ומגעילה את הצד המסריח של המיניות שלהם. וכן שגבר מתחפש לאישה, ומנפנף עם הבולבול על במה זה מגעיל ומסריח. בדיוק אגב כמו שאישה שתחליט לרקוד ערומה על משאית ולנפנף בvagey gey שלה זה יהיה מגעיל ומסריח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...