Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי בעיה עם הקהילה או עם הומואים ולסביות, אבל לעשות מצעד בירושלים ולעבור בשכונות היהודיות בלבד זו סתם פרובוקציה מכוערת.

לכל אלה שבעד, מה תגובתכם להצעה שאחת לתקופה תתבצע הפגנה עם דגלי ישראל בתוך כל הישובים הערבים? מבחינת הדמוקרטיה זה מותר, מבחינה רציונאלית זה פשוט מטומטם ומתגרה. לדעתי, מצעד בירושלים דומה מאוד לזה. הקהילה שמבקשת רגישות מהחשוכים אצלנו לא מגלה רגישות לקהילות אחרות. אני בעד שכל אחד יחייה את חייו מבלי לנסות לפגוע באחר.

• תגובות 262
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הפעם המאה, ירושלים היא הבירה. לכל אזרח יש זכות לצעוד בה. והמצעד לא עבר באף שכונה חרדית.

מי שחושב שדרישה של אנשים לשיוויון פרובוקציה, זבש"ו.

" מצד שני, אחי החורג מגדל ילדה עם בן הזוג שלו. לפני 20 שנה זה לא היה אפשרי. אז הם השיגו משהו בדרך הזאת."

כתבת הרבה על למה הקהילה צריכה להיות נחמדה ולארגן מסיבות מגניבות, ואז במשפט הזה, הסברת בדיוק למה צריך מאבק.

זו המציאות, מהפכות דורשות מאבק. נימוסים ומסיבות יביאו לך סימפטיה, אבל לא זכויות.

חמוד. כתבתי עוד הרבה דברים. גם כתבתי שזאת לא הדרך להשיג זכויות. ראשי האגודה מפמפמים לכם שרק בכוח ניתן להשיג זכויות וזה לא נכון. רק בכוח אפשר להפסיד תמיכה. זה היה המסר שלי. אה. אני גם לא מתלהב מהרעיון ששני גברים קרייריסטים בני 40+ שמנהלים אורח חיים הכי לא ידידותי לילדים מגדלים ילדה בת 8. זה לא נראה לי לטובת הילד. זה לטובת האגו שלהם.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

חשבון

אם 10% מהאוכלוסיה היא להט"ב = 12 חברי כנסת

שלא יקימו מפלגה אבל שיתחברו למפלגה ויקדמו את האג'נדה שלהם.

ואם החשבון נכון אז צריכים להיות כ 10-12 חברי כנסת כאלה כבר, בפנים, אז שיקדמו מבפנים.

ואם הצעדה בירושלים נראית כמו שהיא נראית, אז איזה אפקט היא עושה.

ואולי היה טוב אילו היו נותנים להם את אצטדיון טדי והיו שם צועדים כמה שעות שהם רוצים,זה בירושלים , הסיקור הטלוויזיוני היה באותה מידה, לא היה מפריע לחיי תושבי הבירה ואפילו לא גורם לכעס למתנגדים.

ובמקום 2000 שוטרים שגם ככה נופלים מהרגליים היו רק 200 מגוייסים לעניין

win win

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רוני, אם גבר ואישה, קרייריסטים בני 40, מגדלים ילדים, זה בסדר?

חסרים זוגות כאלה?

איזה מיעוט בהיסטוריה, השיג זכויות בנחמדות וסימפטיה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
רוני, אם גבר ואישה, קרייריסטים בני 40, מגדלים ילדים, זה בסדר?

חסרים זוגות כאלה?

איזה מיעוט בהיסטוריה, השיג זכויות בנחמדות וסימפטיה?

הם לא לוקחים אותם למקומות שלא צריך לקחת ילדים. הם משנים אורח חיים עבור הילדים. הם מגדלים אותם ולא ילדים גדלים לצידם. אני לא חושב שאלה זכויות ראויות. למה אי אפשר להביא ילדים בהסדר כפי שהרבה מחברי עשו? יש זכויות שלא צריך לקחת אפילו בכוח. זה עניין של אגו נטו.

פורסם

נורא מצחיק אותי שפות"ש כתב "אני לא מכיר כאלה" ...

אתה מכיר,ידידי,אתה רק לא מודע לכך.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכלליות אני חושב שפרובוקציה וקיצוניות רק מזיקה. על מי שכבר תומך בהם זה לא משפיע, אצל מי שנגדם זה יוצר אנטי גדול יותר (לדוגמא מי שכתב פה על ריקודי בולבול), ואת מי שעוד לא גיבש דיעה, זה בד"כ מעודד להתנגד.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מוקדש לכל טועני ה"אני לא הומופוב פשוט זה אסור בתורה"

[ATTACH=CONFIG]466662[/ATTACH]

להארדקור שבהם לא משנה אם אתה שוכב עם גבר או נוסע בשבת, יזרקו עליך אבנים בכל מקרה.

הקשר שלהם לדת (במובן השפוי של המילה) מקרי לחלוטין, הם בעצמם לא יודעים במה הם מאמינים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא מדבר על ההארדקור, אני מדבר על הסופטקור.

יש לך דוגמאות למכביר. קודם כל מגבשים את ה'אנטי', אח"כ מחליטים למה: "המצעד בירושלים מלא בעירום תועבה והפקרות", "ירושלים זו עיר של דתיים ולכן אסור לפגוע להם ברגשות ע"י דרישה שיכירו באנשים עם העדפות שונות כנורמליים", "אנחנו נגד כל סוג של חסימת צירים ורק במקרה לא פתחנו שרשורים דומים על מלא הפגנות/פעילויות אחרות שהיו בעבר" או האהוב עלי "אני רוצה שיצעדו במזרח ירושלים" שמראה שלאנשים מסוימים בסיס ההשוואה התרבותי נהיה מול האוכלוסיה/תרבות השנואה עליהם, רק חבל שהם לא קולטים את האירוניה...

יש לך אנשי חינוך שמכריזים על אנשים כתועבה, יש לך מאמרים כמו זה שמסבירים למה קהילת הלהט"ב הם אנשים לא תרבותיים בהגדרה (כמו שפות"ש הסביר לנו למה הם סוטים), יש לך אנשים משכילים ונורמטיביים לחלוטין שמסבירים שלהט"ב לא צריכים להסתובב במקומות מסוימים יד ביד כי עצם הקיום שלהם מטריד, ומי מאיתנו (כולל אותי) לא השתמש במונח הומו כעלבון?

אם כל הנ"ל לא מצדיקים העלאת המודעות לכל הנושא הזה, לא יודע מה כן.

עלי באופן אישי הדברים האלו כן הצליחו להשפיע, וכך בעוד שבעבר הייתי נגד מצעד הגאווה כי 'מה הם צריכים ללכת ברחוב איך זה עוזר למשהו' אחרי הרבה קריאה והכרת עדויות כאלו ואחרות הגישה שלי השתנתה. אני בטוח שאני לא היחיד. מבחינתי זו הוכחה לחשיבות הנושא והעלאת המודעות לקבלת האחר והשונה אצל כולנו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

...אנשים שמי שמייצג את הדעות שלהם בכנסת ובגופים אחרים, מסית לפגיעה פיזית בכל מי ששונה ממנו, ...

איפה בדיוק ראית פה איזושהי הסתה לאלימות או לפגיעה במישהו? איפה שמעת על חבר כנסת כלשהו שהסית לפגיעה במישהו? על מה אתה מסתמך?

...

חבל שבמקומות אחרים הומואים מותקפים פיזית, ולפעמים אפילו נדקרים, כמו שקרה במצעד שנה שעברה.

אתה מכליל אוכלוסיה של עיר שלמה או של מגזר שלם בגלל חמור אחד. לגבי החמור הזה יש הסכמה רחבה שהוא לא אמור להסתובב חופשי. אתה לא תראה שום דתי שפוי שיפגע פיזית באף אדם. זה כלל בתורה: המרים יד על חברו נקרא רשע. אולי לך זה לא אומר כלום, אבל רשע בהלכה זו הגדרה קשה מאוד, שלעיתים יש מצווה לשנוא אותו ולנדות אותו מהחברה.

ביום שזה ישתנה, הם גם לא ימצאו לנכון לצעוד בירושלים. ואני, אגב, מכיר גם כאלו שבחרו לצעוד שם השנה רק בגלל מה שקרה שנה שעברה.

הבעיה היא שזה לא ישתנה. הסטטוס קוו הרגיש בירושלים לא ישתנה לעולם, מתוקף היותה אותה עיר בעייתית ספציפית שקדושה לשלוש דתות ומכילה את כל הדעות הכי משוגעות שקיימות בעולם, גם שם יהודים, גם של ערבים וגם של נוצרים.

הפגנות כוח לא רק שלא ישנו את זה, אלא יקצינו את זה, בגלל המצב הבעייתי בעיר הזו. אז במקום להבין ולשחרר, הם רק ממשיכים ומנסים לריק.

...

ירושלים הפכה להיות עיר חרדית כמעט.

על סמך מה אתה מביא את הטיעון הקיצוני הזה? על סמך התשקורת?

לא.

לדעתי צריך להתעלם ממי שאורח החיים הלגיטימי והחוקי של הזולת מעצבן אותו.

זה זכותו להתעצבן, אבל בשקט בלב.

ההתעלמות הזו היא הכוחניות שהלהט"ב מפגינים כנגד כל מי שלא חושב כמותם.

חשבון

אם 10% מהאוכלוסיה היא להט"ב = 12 חברי כנסת

שלא יקימו מפלגה אבל שיתחברו למפלגה ויקדמו את האג'נדה שלהם.

ואם החשבון נכון אז צריכים להיות כ 10-12 חברי כנסת כאלה כבר, בפנים, אז שיקדמו מבפנים.

ואם הצעדה בירושלים נראית כמו שהיא נראית, אז איזה אפקט היא עושה.

ואולי היה טוב אילו היו נותנים להם את אצטדיון טדי והיו שם צועדים כמה שעות שהם רוצים,זה בירושלים , הסיקור הטלוויזיוני היה באותה מידה, לא היה מפריע לחיי תושבי הבירה ואפילו לא גורם לכעס למתנגדים.

ובמקום 2000 שוטרים שגם ככה נופלים מהרגליים היו רק 200 מגוייסים לעניין

win win

יש להם בתור התחלה את ח"כ אוחנה. מה הוא עושה בנידון? כלום! עשו רעש עליו שהוא הומו ונכנס לכנסת וכו'. תראה לי מה הוא עשה במהלך הקריירה הפוליטית שלו בדגש על תקופת הזמן מאז כניסתו לכנסת כח"כ מכהן.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם (נערך)
אתה לא תראה שום דתי שפוי שיפגע פיזית באף אדם. זה כלל בתורה: המרים יד על חברו נקרא רשע.

הא, אוקיי, אם זה רשום בתורה אז כנראה כל הדתיים יקשיבו לזה.

היי תראה עוד כמה כללים שמצאתי:

• "איזהו מכובד? המכבד את הבריות." ~ אבות ד', א'
  • "המלבין פני חברו ברבים כאילו שופך דמים."
  • "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו."
  • "מה ששנוא עליך לא תעשה לחברך."
  • ואיך אפשר בלי "דרך ארץ קדמה לתורה."[

תסביר לי איך זה משתלב עם זה שאתה פותח שרשור בו אתה מסביר לנו שאנשים עם העדפות שונות ממך הם סוטי מין?

הרי אתה נעלבת כשקראו לך חשוך, וכנראה ברור לך שאנשים אחרים נעלבים כשקוראים להם סוטי מין, אז .... כן -

בוא נגיד שזה שאתה מאמין בספר כלשהו לא נותן לך עליונות מוסרית על כלום, ובטח לא מבטיח שתעמוד בכל הכללים המוגדרים בו. שכן אותו ספר מלא בסתירות וכל אחד יכול לפרשן אותן איך שמתחשק לו באותו הרגע, וכך אדם יכול להחליט שלרצוח ילדה בגדר תמיכתה בחבורה של סוטי מין זה לגיטימי.

את הרוח הגבית הוא מקבל, שכן אתה כנראה לא בעד האלימות הפיזית, אבל אין לך שום בעיה לזרום לקדם ולהסביר את האלימות המילולית (וההסתה) שהובילה למשטמה של שליסל.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
הא, אוקיי, אם זה רשום בתורה אז כנראה כל הדתיים יקשיבו לזה.

היי תראה עוד כמה דברים שמצאתי:

• "איזהו מכובד? המכבד את הבריות." ~ אבות ד', א'

מה לא מכובד בזה שציינתי עובדה?

• "המלבין פני חברו ברבים כאילו שופך דמים."

את מי הלבנתי? יש אדם ספציפי שאתה יכול לומר שהלבנתי?

• "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו."

הציווי הזה נועד כדי לומר לך, אם החבר שלך עשה מעשה, שאולי לא נוח לך איתו, אל תדון אותו. איפה דנתי פה מישהו חוץ מזה שציינתי עובדות?

• "מה ששנוא עליך לא תעשה לחברך."

?

• ואיך אפשר בלי "דרך ארץ קדמה לתורה."

איפה אין כאן דרך ארץ?

תסביר לי איך זה משתלב עם זה שאתה פותח שרשור בו אתה מסביר לנו שאנשים עם העדפות שונות ממך הם סוטי מין?

חבר יקר, אתה בוחר להתעלם מהעובדה שההגדרה המילונית של הומוסקסואליות היא סטייה! אתה וכל החברים כאן בוחרים להתעלם מכך בשיטתיות ולהציג את דעתם באופן בלעדי, מבלי להכיר בעובדה הזו.

הרי אתה נעלבת כשקראו לך חשוך, וכנראה ברור לך שאנשים אחרים נעלבים כשקוראים להם סוטי מין,

לי קראו חשוך כי אני לא חושב כמותם. אין לאחרים מה להיעלב כאשר מציינים עובדה שהם עונים עליה.

אז .... כן -

בוא נגיד שזה שאתה מאמין בספר כלשהו לא נותן לך עליונות מוסרית על כלום,

מעולם לא נאמר כזה דבר.

ובטח לא מבטיח שתעמוד בכל הכללים המוגדרים בו.

כנ"ל.

שכן אותו ספר מלא בסתירות וכל אחד יכול לפרשן אותן איך שמתחשק לו באותו הרגע, וכך אדם יכול להחליט שלרצוח ילדה בגדר תמיכתה בחבורה של סוטי מין זה לגיטימי.

אמרתי כבר, אל תשליך מקרה של חמור אחד על מגזר או אוכלוסיה שלמים. אין צידוק בשום מקום בתורה לרצוח על רקע נטיות מיניות. אתה מסלף כל דבר בתורה רק כי אתה אולי לא מכיר אותה וכנראה לא יודע מה כתוב בה.

את הרוח הגבית הוא מקבל, שכן אתה כנראה לא בעד האלימות הפיזית, אבל אין לך שום בעיה לזרום לקדם ולהסביר את האלימות המילולית (וההסתה) שהובילה למשטמה של שליסל.

מאיפה הוא מקבל רוח גבית? איפה ראית הסכמה לגבי המעשים שלו? המשפחה הקרובה שלו סולדת ממנו, וכל המגזר. מאיפה את מביא את הצידוק לטיעון שהוא מקבל רוח גבית?

זה שרבנים מציינים עובדות שזו סטיה, זה לא אומר שזו אלימות.

יש פה שנאת דתיים עיוורת! אתם פשוט שונאים דתיים ולכן אתם טוענים את כל הטיעונים המופרכים האלה שיש לרוצחים שפלים כמו ישי שליסל רוח גבית מהמגזר הדתי או שהמגזר הדתי דוגל ברצח אנשים בעלי נטיות מיניות.

צאו מההנחות המוטעות האלה, כי מה שקורה פה זה רק העמקה חולה של השסע הדתי כאן.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לטעמי הקבוצה הזו עושה פרובוקציה - אין דבר אחר

כל אדם באשר הוא שיתנהג כפי שרוצה, אבל ללכת ולעשות פרובוקציה לקהל "רגיש" זה לא הדבר.

אני לא רואה סטרייטים שמפגינים ברחובות "אנחנו סטרייטים" ומצפה מהקבוצה הזו לנהוג בהתאם.

שיהיו שונים ויתנהגו איך שהם רוצים, אבל "דורשים" וגם מנסים לכפות על ראש עיר את דעתם? זה ממש התנהגות לא ראוייה.

התקשורת מביאה לנו הרגשה שאם אתה לא מקבל אותם אתה לא בסדר. סליחה? יש הרבה אנשים שלא מקבלים את דרכם והשקפתם ופתאום מקבלים כאן כינוי "הומופובים". למה לדעה הפרטית של האדם אין זכות? חובה עלי לקבל כל דבר?

מצפה הייתי מהקבוצה הזו שתהייה רגישה ובאמת שתוותר על המצעד כליל, אוקי אתם רוצים זכויות - תבקשו ותדרשו מהנציגים שלכם

אבל לכפות דעה ולכפות מעשה על ציבור זה לא לעיניין (וכאן לא מדובר רק בכם אלא בכל קבוצה קיימת באוכלוסיה)

וזה מה שלדעתי מקומם. (ולפני שישאלו אותי - כן יש לי מישהו שאני מכיר בקהילה והוא ובן זוגו נגד המצעד)

קובי

:-)

פורסם
אני לא רואה סטרייטים שמפגינים ברחובות "אנחנו סטרייטים" ומצפה מהקבוצה הזו לנהוג בהתאם.

עם כמות הצועדים שהיו השנה במצעד בת"א, בעוד מס' שנים מועט אני משער שנתחיל לראות מצעדי סטרייטים.

פורסם

רועי, במלוא הכבוד, לא נראה לי שאתה מבין עד הסוף את משמעות המושג ״הכללה״.

כתבתי כבר איזה 30 פעם בפורום: יריה אוטומטית של מושגים ״טרנדיים״, שאמורים לגרום לצד השני להרגיש מבויש זה טוב ויפה, אבל צריך שיהיה מאחורי זה משהו.

אני לא מכליל, לדוגמא, אוכלוסיה של עיר שלמה, כשאני מציין עובדה ששנה שעברה נדקרו אנשים במצעד, וגם השנה זה נמנע רק בזכות המשטרה. זה לא אומר שכל מי שגר בירושלים הומופוב או ידקור הומו כשיזדמן לו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...