Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרב מייצג גם גוף ציבורי ולא רק את עצמו . לכן יש בעיה עם האמירות שלו.

אבל יש לי שאלה : בצבא אין מגורים משותפים של חיילים וחיילות מסיבות ברורות. מה יכול להיות הסידור של המגורים בצבא לגברים שנמשכים לגברים ?

הרוצח משנה שעברה לא מייצג את הממסד "המפלה". הוא ואחרים עם דיעות דומות לא יושפעו ע"י מצעד כזה או אחר לכיוון קבלת האחר, אלא לכיוון קיצוני עוד יותר. הגינוי של הרצח הגיע מכל הכיוונים, לא רק מכיוון החילונים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 262
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

סמירו,

יש הפרדה בין הדברים שאתה אומר:

הפרעה לציבור - אני מאוד תומך בעקרון הדואליות שאתה מציג ומיישם (ומיישם אותו באדיקות בעצמי), מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך/שכניך וכו', אבל שים לב - מדובר במשהו חד-שנתי, יום אחד בשנה, שיש לו רבבות של תומכים. הזכות למחות היא זכות יסוד דמוקרטית לפי כל מדינות המערב. אם המצעד הזה היה מתרחש פעם בשבוע הייתי מסכים איתך לגמרי, אבל פעם בשנה? לא.

הרי לפי ההגדרה שלך אסור לערוך הפגנות בכלל, אם תחשוב עוד מטר קדימה אולי תבין מה המשמעות של איסור גורף על הפגנות. אולי לא.

אצבע בעין - כאן אני גם מסכים איתך במהות (ראה ההודעה שלי על המצעד בת"א), אבל ממש לא מסכים איתך בתוכן. אתה מפגין כאן לא מעט בורות כשאתה מדבר על מלאולאוים ווג'ייג'ייז מסתובבים במצעד גאווה בירושלים, ואני חושב שזה מאוד סביר להניח שאין לך בכלל מושג על מה אתה מדבר ואתה מוזן מאיזושהי מיסקונספציה לגבי מה שהולך שם. אל תאמין לי - תבדוק בפייסבוק, תעיף מבט בתמונות מהמצעד ותחזור לספר כמה בולבולציות ראית.

המקסימום שיש שם זה גברים בלי חולצה פה ושם, וכל מיני פאות. עירום ובוטות? אתה מבקר את המצעד הלא נכון.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מצחיק איך השרשור הזה הוא התגלגלות של מה שטענתי בשרשור הפוליטי. והאמת, לא רק אני.

באים אנשים שלא מבינים מושגים בסיסיים בשיח דמוקרטי, בזכויות של מיעוטים; אנשים שמי שמייצג את הדעות שלהם בכנסת ובגופים אחרים, מסית לפגיעה פיזית בכל מי ששונה ממנו, ומתבכיינים על זה ש״נכנסים להם לתודעה״; עורכים סימטריות הזויות לחלוטין בין מיעוט לבין רוב; בין מי שיש לו הסכמים מיוחדים אפילו עם צהל, ברמה של אופי שרות שונה, לבין מי שנלחם על הזכות שלו לא לפחד להסתובב ברחבות חלק די ניכר מהערים בישראל.

כולם למדו שלזרוק משפטים חסרי ערך על ״זכויות״ ו״לכבד״ עובד, אז למה לא לעשות את זה, גם אם אתה מייצג או דוגל תפיסת עולם שסבה אין מקום לשונה?

תל אביב היא בערך בירת הגייז העלמית, ועושים בזה שימוש ציני מופלא, בכל פעם שרוצים להראות איזו מדינה נאורה זו.

חבל שבמקומות אחרים הומואים מותקפיםפיזית, ולפעמים אפילו נדקרים, כמו שקרה במצעד שנה שעברה.

חבל שמבחינה חוקית הם עדיין לא שווי ערך לסטרייטים.

ביום שזה ישתנה, הם גם לא ימצאו לנכון לצעוד בירושלים. ואני, אגב, מכיר גם כאלו שבחרו לצעוד שם השנה רק בגלל מה שקרה שנה שעברה.

ומי שזה כל כך מפריע לו, שיתגבר. באמת. או שיצא מהארון בעצמו, גם זו אופציה.

ואגב, בהמשך לכל הסיפורים על ״יש לי שכן הומו״, אז אני הכרתי אישית את ניר, שירו בו בברנוער לפני כמה שנים. יכול להתחייב בלי להכיר את רוב המגיבים כאן, שהוא ומשפחתו תרמו למדינה הזו יותר מרוב גיבורי המקלדת ההומופבים בסתר או לא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

ORYO, הרשה לי לתקן אותך. זוגתי תומכת בהומואים וזכויותיהם והייתה פוקדת מדי שנה את המצעד בתל - אביב. ידידי, אין לך כנראה מושג מה קורה שם. אבל התועבה חוגגת.

לגבי תדירות - אין קשר בין תדירות התופעה לבין היותה חמורה או לא. כי אם תיקח יום אחד בשנה של הגייז, יום אחד של לא יודע מי ויום אחד של כאלו וכאלו וכו', תקבל ש-360 ימים בשנה יש לך הפרעות בסדרי תנועה והפרעות לסובבים. פעם זה הומואים, פעם ערבים, פעם פועלים שחוגגים / מוחים ופעם סתם אנשים שנמאס להם לגור בבתים מסריחים תמורת משכורת שלמה.

לכו תעמדו ברחבת הכנסת, לכו תעמדו בחניון של משרד ראש הממשלה. למה להפריע לתנועה? למה להפריע לאיזה מישהו שהוא סך - הכול בדרך לאנשהו?

אני מתעצבן כשחוסמים את הכביש דוסים עם תורה ומשאית מזמרת, אני מתעצבן כשזוג אהבלים רבים וחוסמים את הכביש, ואני מתעצבן כשאיזה אידיוט החליט לעצור את רכבו באמצע הכביש כי ראה בבון, סליחה, חבר.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

נו לא יפה ככה, להגיב בלי לקרוא ):

ORYO, הרשה לי לתקן אותך. זוגתי תומכת בהומואים וזכויותיהם והייתה פוקדת מדי שנה את המצעד בתל - אביב. ידידי, אין לך כנראה מושג מה קורה שם. אבל התועבה חוגגת.

...

אצבע בעין - כאן אני גם מסכים איתך במהות (ראה ההודעה שלי על המצעד בת"א), אבל ממש לא מסכים איתך בתוכן. אתה מפגין כאן לא מעט בורות כשאתה מדבר על מלאולאוים ווג'ייג'ייז מסתובבים במצעד גאווה בירושלים....

המקסימום שיש שם זה גברים בלי חולצה פה ושם, וכל מיני פאות. עירום ובוטות? אתה מבקר את המצעד הלא נכון.

דה-פקטו, אין לך 360 יום של הפרעות ציבוריות, אז אני לא מבין את המהות של מה שאתה אומר. כשזה יקרה, אז כנראה יצטרכו להפעיל סינון רציני יותר על מי מקבל את הזכות להפגין.

נכון להיום זה ממש לא המצב.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מצחיק איך השרשור הזה הוא התגלגלות של מה שטענתי בשרשור הפוליטי. והאמת, לא רק אני.

באים אנשים שלא מבינים מושגים בסיסיים בשיח דמוקרטי, בזכויות של מיעוטים; אנשים שמי שמייצג את הדעות שלהם בכנסת ובגופים אחרים, מסית לפגיעה פיזית בכל מי ששונה ממנו, ומתבכיינים על זה ש״נכנסים להם לתודעה״; עורכים סימטריות הזויות לחלוטין בין מיעוט לבין רוב; בין מי שיש לו הסכמים מיוחדים אפילו עם צהל, ברמה של אופי שרות שונה, לבין מי שנלחם על הזכות שלו לא לפחד להסתובב ברחבות חלק די ניכר מהערים בישראל.

כולם למדו שלזרוק משפטים חסרי ערך על ״זכויות״ ו״לכבד״ עובד, אז למה לא לעשות את זה, גם אם אתה מייצג או דוגל תפיסת עולם שסבה אין מקום לשונה?

תל אביב היא בערך בירת הגייז העלמית, ועושים בזה שימוש ציני מופלא, בכל פעם שרוצים להראות איזו מדינה נאורה זו.

חבל שבמקומות אחרים הומואים מותקפיםפיזית, ולפעמים אפילו נדקרים, כמו שקרה במצעד שנה שעברה.

חבל שמבחינה חוקית הם עדיין לא שווי ערך לסטרייטים.

ביום שזה ישתנה, הם גם לא ימצאו לנכון לצעוד בירושלים. ואני, אגב, מכיר גם כאלו שבחרו לצעוד שם השנה רק בגלל מה שקרה שנה שעברה.

ומי שזה כל כך מפריע לו, שיתגבר. באמת. או שיצא מהארון בעצמו, גם זו אופציה.

ואגב, בהמשך לכל הסיפורים על ״יש לי שכן הומו״, אז אני הכרתי אישית את ניר, שירו בו בברנוער לפני כמה שנים. יכול להתחייב בלי להכיר את רוב המגיבים כאן, שהוא ומשפחתו תרמו למדינה הזו יותר מרוב גיבורי המקלדת ההומופבים בסתר או לא.

אני לא אנהל איתך תחרות מי תרם יותר למדינה, כי זה מיותר ולא קשור למהות.

המדינה שלנו בבסיסה מדינה יהודית וקיימת רק 68 שנים.

דברים לא משתנים מהיום למחר, ויש דברים שלוקחים זמן.

לפני כחודש/חודשיים היה מצעד עצום בתל אביב. מה יש להם לחפש עכשיו דווקא בירושלים?

צעדתם, רקדתם ונהניתם. הבנו.

תתקדמו הלאה.

פורסם (נערך)

ניר,

המצעד בירושלים יותר חשוב מזה של תל אביב.

א. זו אמורה להיות עיר הבירה של כ-ו-ל-ם.

ב. זו העיר שבה הכי קשה להיות נער\נערה שלא נולד לפי הסטנדרטים ה"נורמלים". ואלו מבחינתי קהל היעד הכי חשוב.

ועצם זה שרואים במצעד בירושלים פרובוקציה, רק מוכיחה את החשיבות שלו.

למעשה, למעט הפרעה לתנועה, למשך זמן מוגבל, אין שום דבר במצעד עצמו ובמטרות שלו, שאמור להשפיע כהו זה, על חייו של מישהו שאינו נמנה על הקהילה הגאה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
ניר,

המצעד בירושלים יותר חשוב מזה של תל אביב.

א. זו אמורה להיות עיר הבירה של כ-ו-ל-ם.

ב. זו העיר שבה הכי קשה להיות נער\נערה שלא נולד לפי הסטנדרטים ה"נורמלים". ואלו מבחינתי קהל היעד הכי חשוב.

יש קהילה גדולה של הומואים ולסביות בירושלים.

אף אחד לא זורק עליהם אבנים ואף אחד לא מנסה לדרוס אותם.

הם חיים את חייהם בשקט.

אני לא יודע מתי אתה או מישהו אחר היה בירושלים לאחרונה. העיר השתנתה לחלוטין והיא שונה ממה שהיתה אפילו לפני 10 שנים.

בזה שתתהלך בחוצות ירושלים עם דגלים ותצעק "אני הומו", לא תשנה שום דבר.

האוכלוסייה מקוטבת וקיים מרקם עדין ושברירי, שיכול תוך שניות להתפוצץ.

פורסם

ניר, אני גם לא מנהל תחרות, בטח לא מולך.

אני לא יודע אם הם משיגים משהו במצעד הזה, כתבתי גם בשרשור אחר שאני לא בטוח שזה באמת מקדם את המטרה שלהם.

חשוב לקחת בחשבון שני דברים:

הראשון הוא שאופי המצעד בירושלים הוא שונה מזה בתל אביב.

השני הוא שחלק מאוד גדול מאזרחי ישראל הם הומופובים, גם אם הם מייפים את זה בטקסטים יפים על ״תודעה״ וירקות אחרים.

וכל עוד הומופוביה זו בעיה קיימת, וכל עוד 250 רבנים בכירים בציונות הדתית תומכים בחבר ההוא מהמכינה הצבאית, אז לי אישית יותר קשה לבוא בטענות לחברי הקהילה על צעדי מחאה לא אלימים בעליל כמו הצעדה הזו, מאשר למי ששונא אותם, או מתייחסם אליהם כחולים, או כל דבר אחר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אתם יודעים את מה השרשור הזה הזכיר לי? את ג'ורג' קרלין.

הלכתי ליוטיוב במקום לבזבז את הזמן שלי על ויכוח עקר.

לניר אתייחס כי אני מעריך ומכבד את דעתו: אז ניר, אני מבין את מה שאתה אומר. אני חולק עליך. אני חושב שלא מדובר כאן בפרובוקציה ואם נוצר כעס זה סאופן מוחלט באשמת הצד הכועס ולא ה"מכעיס". תראה לפי התמונה שהניטצ' צירף. אין משאיות ואין חוטיני. אנשים שעומדים ברחוב למשך כמה שעות עם שלטים ומבקשים שיתייחסו אליהם באותה צורה כמו למי שאוהב את המין השני. לא יותר ולא פחות, אלא אותה צורה בדיוק.

זה חשוב, זה מעלה את המודעות, וזה קורה פעם בשנה.

אני חושב שאם אדם ירושלמי דתי מדת כזו או אחרת מבקש כבוד 364 ימים בשנה, יום 1 בשנה הוא גם יכול לתת כבוד.

זה שיש בועה בירושלים, אשמת העיר ותושביה. מי שלא משחק בקק* לא יסריח.

זו דעתי.

נ.ב. - הקהילה הגאה בעיר לא חיה בשקט, אם תרצה תקבל גם סיפורים בפרטי.

THE SHIT IS STILL OUT THERE והוא ברמה גבוהה, בטח ביחס לעולם מערבי.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יש קהילה גדולה של הומואים ולסביות בירושלים.

אף אחד לא זורק עליהם אבנים ואף אחד לא מנסה לדרוס אותם.

כל עוד הם מסתתרים בדממה, that is. תגיד לאחד המכרים שלך משם ללכת ברחוב עם בן זוגו שהם סה"כ אוחזים יד ביד. לא שום דבר. רק יד ביד. אם יעזו להתקרב למקום שהוא לא מעוז חילוני בירושלים, או חלילה למקום מרכזי כמו סביבות שוק מחנה יהודה, יעברו אולי 5 שניות לפני שהצעקה/יריקה הראשונה תגיע.

אלו לא ספקולציות, אלא נסיון מר של ידידה שגרה שם 8 חודשים עם חברתה, ובגלל היחס באיזור המגורים נאלצה לעבור אוניברסיטה.

פורסם
כל עוד הם מסתתרים בדממה, that is. תגיד לאחד המכרים שלך משם ללכת ברחוב עם בן זוגו שהם סה"כ אוחזים יד ביד. לא שום דבר. רק יד ביד. אם יעזו להתקרב למקום שהוא לא מעוז חילוני בירושלים, או חלילה למקום מרכזי כמו סביבות שוק מחנה יהודה, יעברו אולי 5 שניות לפני שהצעקה/יריקה הראשונה תגיע.

אלו לא ספקולציות, אלא נסיון מר של ידידה שגרה שם 8 חודשים עם חברתה, ובגלל היחס באיזור המגורים נאלצה לעבור אוניברסיטה.

מגיע לה,

פעם הבאה שלא תהיה לסבית!!!!1 ):

פורסם (נערך)
ניר, אני גם לא מנהל תחרות, בטח לא מולך.

אני לא יודע אם הם משיגים משהו במצעד הזה, כתבתי גם בשרשור אחר שאני לא בטוח שזה באמת מקדם את המטרה שלהם.

חשוב לקחת בחשבון שני דברים:

הראשון הוא שאופי המצעד בירושלים הוא שונה מזה בתל אביב.

השני הוא שחלק מאוד גדול מאזרחי ישראל הם הומופובים, גם אם הם מייפים את זה בטקסטים יפים על ״תודעה״ וירקות אחרים.

וכל עוד הומופוביה זו בעיה קיימת, וכל עוד 250 רבנים בכירים בציונות הדתית תומכים בחבר ההוא מהמכינה הצבאית, אז לי אישית יותר קשה לבוא בטענות לחברי הקהילה על צעדי מחאה לא אלימים בעליל כמו הצעדה הזו, מאשר למי ששונא אותם, או מתייחסם אליהם כחולים, או כל דבר אחר.

לא מתייחס לרבנים מהציונות הדתית. תמיד טענתי שהם אלו שיעשו צרות לצה"ל.

אופי המצעד או לא, העיר הזו גם ככה לא שפויה.

לא צריך לירות בתוך הנגמ"ש, בשביל להראות שיודעים להשתמש בנשק.

ניר,

בסופו של דבר, אפילו אתה אומר שזו פרובוקציה.

בירושלים, כן.

לניר אתייחס כי אני מעריך ומכבד את דעתו: אז ניר, אני מבין את מה שאתה אומר. אני חולק עליך. אני חושב שלא מדובר כאן בפרובוקציה ואם נוצר כעס זה סאופן מוחלט באשמת הצד הכועס ולא ה"מכעיס". תראה לפי התמונה שהניטצ' צירף. אין משאיות ואין חוטיני. אנשים שעומדים ברחוב למשך כמה שעות עם שלטים ומבקשים שיתייחסו אליהם באותה צורה כמו למי שאוהב את המין השני. לא יותר ולא פחות, אלא אותה צורה בדיוק.

זה חשוב, זה מעלה את המודעות, וזה קורה פעם בשנה.

זה פוגע במרקם הדפוק ממילא בעיר הזו, אז למה לעורר אותו?

הבחור מחזיק יד ביד ליד אוכלוסיה דתית/חרדית שלא יודעת מימינה ומשמאלה.

הבחור לא מסתובב ברחביה או בבית הכרם.

אם הוא יודע שזה מה שהוא הולך לחטוף, שלא יעשה את זה.

באף צעדה שתהיה, הוא לא יצליח לתקן את ירושלים.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם (נערך)

הבחורה ניר,

והטיעון שלך זהה במהותו ל"אם היא לא רוצה שיאנסו אותה שתתלבש יותר צנוע, היא לא תשנה את תרבות האונס".

קוראים לזה האשמת הקורבן, ממש מבאס לראות דווקא אותך מפגין אותה בכזו נחישות :\

כולה הלכו יד ביד, מי ישמע, "כפיית אורח חיים" ו"פגיעה ברגשות הציבור הדתי".

עריכה אחרונה על ידי oryo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...