Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עפתי לשום מקום. סטראוטיפים והמצאת מיתוסים מצוצים מהאצבע על קבוצות מיעוט זה לא משהו ששייך רק לגרמניה של 1940.

במקום להמציא עולם לוגי הזוי בו המצאת סיפורי סבתא על קבוצות שונות זה רע אם ורק אם זה נעשה בגרמניה הנאצית, לא יותר קל פשןט... לא להמציא סיפורים כאלו?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 262
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
talk-to-the-left-hand-cause-you-ain-t-right.png
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מניח שזה יותר קל מלפרט מי הם אותם אנשי המפתח של הקהילה, שנמצאים בכל מקום.

לא נורא, העיקר שאסור להשוות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

גדלתי בקהילה, למרות היותי סטרייט לחלוטין, מסתובב במקומות שרגלי סטרייטים לא דרכו בהם. חברי קרובים ביותר הומואים. יחד עם רקורד כזה אני חייב לציין שאג'נדה פוליטית של האגודה היא כוחנית ומילטנטית. המצעד בירושלים הוא בראש ובראשונה מפגן כוח. אנחנו נצעד איפה שנרצה, אנחנו נעשה מה שנרצה ואנחנו נקבל מה שנרצה. אם זה זכויות בדיני זוגיות, משכנתאות וילדים.

המטרות חשובות. הדרך, לטעמי, לא נכונה. בכלל, ב20 שנים האחרונות הקהילה מאוד השתנתה לא לטובה, בעיני. מ''חייה ותן לחיות בשקט ושמחה'' הגענו לג'יהד בשם זכויות הקהילה. המסרים האלה תמיד אפיינו את הזרם הלסבי הלוחמני, אבל התחלחלו גם להומואים. כל מי שלא גיי פרנדלי ישר נצבע כחשוך ונצלב בככר העיר. זה לא היה ככה. בשנות ה90 העליזות לא התרגשתי מאויים במקומות של גייז. היום כן.

אנשים מוצאים אנשים מהארון בכוח. זה לא קרה אפילו לפני 10 שנים. עצוב לי לראות את זה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם
המצעד בירושלים הוא בראש ובראשונה מפגן כוח. אנחנו נצעד איפה שנרצה, אנחנו נעשה מה שנרצה ואנחנו נקבל מה שנרצה. אם זה זכויות בדיני זוגיות, משכנתאות וילדים.

המטרות חשובות. הדרך, לטעמי, לא נכונה. בכלל, ב20 שנים האחרונות הקהילה מאוד השתנתה לא לטובה, בעיני. מ''חייה ותן לחיות בשקט ושמחה'' הגענו לג'יהד בשם זכויות הקהילה. המסרים האלה תמיד אפיינו את הזרם הלסבי הלוחמני, אבל התחלחלו גם להומואים. כל מי שלא גיי פרנדלי ישר נצבע כחשוך ונצלב בככר העיר. זה לא היה ככה. בשנות ה90 העליזות לא התרגשתי מאויים במקומות של גייז. היום כן.

אנשים מוצאים אנשים מהארון בכוח. זה לא קרה אפילו לפני 10 שנים. עצוב לי לראות את זה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

אני מסכים עם מה שכתבת בחלק הראשון של הודעתך. אני סבור כי מפגן הכוח שהיה בירושלים מיותר לחלוטין.

רוצים לשנות? תקימו מפלגה ורוצו לכנסת.

אני הראשון שאצביע.

לגבי החלק השני, בשנות העשרים, הייתי הולך מדי פעם עם אשתי למסיבות של הקהילה כי ככל הזכור לי, אלו היו המסיבות הכי טובות ומצחיקות.

חבל שכך אתה מרגיש.

פורסם
אלו היו המסיבות הכי טובות ומצחיקות.

חבל שכך אתה מרגיש.

מה זה חבל. אתה בטח זוכר מסיבות של שירזי שהיו מושקעות ושמחות. את אלנבי 58 העליז. פעם היה רצון להיות שמחים ולחיות בשקט. כל זה לא קיים יותר. אם פעם היו שואלים אותך בנימוס האם אתה בקטע או עם מי אתה, היום יכולים להוציא לך זין מול הפנים כי מזהים סטרייט וחשים אגרסיה כלפי השונה. יכולים לשים לך סם במשקה כדי לאנוס אותך. כי אתה סטרייט והעזת לבוא לכאן. יכולים לבוא ולנסות להדביק לך נשיקה רטובה בכוח. כי אתה סטרייט. רגשי הנחיתות שלא היו פעם כי היה סטטוס קוו, קיימים חזק. על רקע רגשות האלה יש רצון להפגין כוח ועליונות. זה בא לידי ביטוי במצעד בירושלים או דיבור אגרסיבי כוחני כלפי מי ששונה מהם וכביכול מאיים על ההשגים.

חבל. אבל זה מה שאני רואה. מצד שני, אחי החורג מגדל ילדה עם בן הזוג שלו. לפני 20 שנה זה לא היה אפשרי. אז הם השיגו משהו בדרך הזאת.

פורסם

אכן. כוונתי היתה למסיבות של שנות התשעים לפני כ-20 שנים ויותר באלנבי 58 ומועדון הq בירושלים, שהיה מעל האנדרגראונד ז"ל.

תמיד היה כיף במסיבות האלו, כי החבר'ה האלו יודעים לעשות שמח.

היתה קהילה מאוד שמחה ועליזה, שאין לה כל קשר למצעד הגאווה הפרוע שהיה בתל אביב.

היה פרגמטי, צנוע ולדעתי, אם הקהילה היתה משמרת את האופי שהיה להם, הם היו משיגים הרבה יותר.

פורסם

רוצים לשנות? תקימו מפלגה ורוצו לכנסת.

אני הראשון שאצביע.

.

עוד מפלגה סקטוריאלית, לעניין אחד?

ככה משפיעים בדמוקרטיה?!

להפגין אסור?

פעילות ציבורית זה פאסה?

אקטיביזם חברתי זה מיותר?

זהו, רק בחקיקה משנים סדרי חברה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עוד מפלגה סקטוריאלית, לעניין אחד?

ככה משפיעים בדמוקרטיה?!

להפגין אסור?

פעילות ציבורית זה פאסה?

אקטיביזם חברתי זה מיותר?

זהו, רק בחקיקה משנים סדרי חברה?

לדעתך, צריך לעצבן את החרדים ואת הדתיים ולצעוד בירושלים בכוונה, כי רק ככה יכירו אותנו ורק ככה נקבל מה שאנחנו רוצים.

אז כמו שעכברוני כתב, הקהילה הזו הפכה להיות כוחנית, אגרסיבית וחושבת שאם היא שונה, כולם צריכים לסגוד לה, בערך כמו קהילת הצמחונים שמפריעים לי לבלוס אנטריקוט עם כל הפרסומות המעצבנות.

אז שיואילו בטובם לא לסגור לי את ירושלים ביום חמישי (לא רק הם - כולם), כי הם דופקים לי ולעובדים שלי יום עבודה, ושירוצו לכנסת אם הם רוצים לשנות משהו.

שיזמו חוקים, שיקימו ועדות ושמצידי גם יעבירו את הכנסת לחוף החביב עליהם (הילטון) - כי רק ככה אפשר לשנות כאן משהו.

פורסם

אז כמו שעכברוני כתב, הקהילה הזו הפכה להיות כוחנית, אגרסיבית וחושבת שאם היא שונה, כולם צריכים לסגוד לה.

אם לא הייתי קורא את הפיסקה הקודמת הייתי בטוח שאתה מדבר על הדתיים דווקא.. מאוד רלוונטי..

יום טוב גם לך

פורסם
לדעתך, צריך לעצבן את החרדים ואת הדתיים ולצעוד בירושלים בכוונה, כי רק ככה יכירו אותנו ורק ככה נקבל מה שאנחנו רוצים.

.

לא.

לדעתי צריך להתעלם ממי שאורח החיים הלגיטימי והחוקי של הזולת מעצבן אותו.

זה זכותו להתעצבן, אבל בשקט בלב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא.

לדעתי צריך להתעלם ממי שאורח החיים הלגיטימי והחוקי של הזולת מעצבן אותו.

זה זכותו להתעצבן, אבל בשקט בלב.

שוב, אתה מפספס את הנקודה שחזרתי עליה כבר כמה פעמים.

אני מכיר את האוכלוסיה החרדית מעבודתי השוטפת - מהקסבה במאה שערים ועד לביקורים בביתם של ראשי הישיבות הכי קיצוניות (הקיצונים לובשים בגדי "זברה" וכובע שנקרא אצלם "פיתה").

הספקתי להכיר אותם במהלך השנים די טוב ומקרוב מאוד.

מבחינתם, ירושלים זאת עיר הקודש.

כל מצעד כזה בירושלים גורם להם להתחרפן ולאבד את הצפון.

זה לא יעבוד ולא יעבור, וראשי הקהילה הלהט"בית צריכים להבין את זה, ולדלג על ירושלים עם המצעד הפתטי הזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל ירושלים או השכונות שלהם בפרט? אם המצעד בכוונה עובר במקומות עם ריכוזי חרדים גדולים אז אפשר להבין אותם, זה כמו שתיכנס לחגוג ביום העצמאות באיזה כפר עויין שבשטחי המדינה. אם לא, אז כמו בתמונה של אור. על נסיעה בשבת בעיר הם לא משתוללים אבל על יום אחד כן?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

1*QilWFTc2ZlQSfJCs-p8OVw.png

לכאורה לא קשור, אבל למעשה כן.

המפגן בירושלים הוא פרובוקציה, אבל ככה זה במדינה דמוקרטית - מותר לעורר פרובוקציות...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הפעם המאה, ירושלים היא הבירה. לכל אזרח יש זכות לצעוד בה. והמצעד לא עבר באף שכונה חרדית.

מי שחושב שדרישה של אנשים לשיוויון פרובוקציה, זבש"ו.

" מצד שני, אחי החורג מגדל ילדה עם בן הזוג שלו. לפני 20 שנה זה לא היה אפשרי. אז הם השיגו משהו בדרך הזאת."

כתבת הרבה על למה הקהילה צריכה להיות נחמדה ולארגן מסיבות מגניבות, ואז במשפט הזה, הסברת בדיוק למה צריך מאבק.

זו המציאות, מהפכות דורשות מאבק. נימוסים ומסיבות יביאו לך סימפטיה, אבל לא זכויות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...