Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לא מצליח להבין למה הקהילה הלהט"בית במדינה הזאת עושה כ"כ הרבה רעש וצלצולים. נמאס לי כבר שחוסמים לי את הכביש כל שנה בדרך הביתה כי כמה אנשים החליטו לרקוד על משאיות רמפה.

למה מי שלא הולך בראש שלהם אמור לספוג איומים ונאצות? למה כל התושבים שגרים ברדיוס של כמה קילומטרים מהמצעד ההזוי שלהם צריכים לסבול כי סוגרים את כל עורקי התנועה הראשיים באיזור שלהם לפרק זמן לא קצר?

אם יש כזאת התנגדות, למה לבוא בכוח? למה להיכנס לתודעה באלימות כזאת?

זה זוועה בעיני!! אני לא אמור לסבול כי הומואים ולסביות רוצים לצעוד. עם כל הכבוד, זה לא מתאים ולא יפה. רוצים הכרה? שילכו בדרכים רגילות וחוקיות. אין מה לעשות. בירוקרטיה זה בירוקרטיה. הם לא יכולים לעשות מה שבא להם. נמאס!!

אני לא מבין את ההמולה סביב דבריו של ראש מכינת עלי, שאמר שהם סוטים. הרי כל מה שלא כדרך הטבע, מוגדר כסטיה. אז למה הם מתכחשים לאמת? הם סוטים ולא מדובר במילת גנאי, אלא בציון עובדה. הטבע יצר גבר לאישה ולהיפך הוא לא יצר אישה לאישה או גבר לגבר. זה פשוט לא מסתדר עם הטבע (ועדיין לא הזכרתי את התורה).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 262
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נמאס לי כבר שחוסמים לי את הכביש כל שנה בדרך הביתה כי כמה אנשים החליטו לרקוד על משאיות רמפה.

אני לא אמור לסבול כי הומואים ולסביות רוצים לצעוד.

מה לגבי סגירת העיר למרתון שמתקיים פעם בשנה? זה בסדר? פוגעים בכל העיר בגלל כמה ספורטאים.

ולגבי סגירת העיר בערב יום העצמאות והפיכתה למדרחוב? פוגעים בכל העיר בגלל כמה צוהלים (ובכלל לא מתחשבים ברגשותיהם של נטורי קרתא שליום הזה אין להם חשיבות לגביו).

אתה מתנגד לסגירת הכביש? או להומואים ולזביאניות בכלל?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

פרקת את דיעותיך.

עכשיו תסביר מאיפה הגעת ל"לרקוד על משאיות" ומה הכוונה אלימות.

ורצוי שתצרף גם לינק לתלונות על סגירת הכבישים למרתון, לאובמה, לסגן הנשיא, לשיירה של ביבי, ורצוי גם לארוע הפורמולה (יומיים).

פורסם (נערך)

אתה אנטי מידי.

אני גם לא סובל את המצעד הזה, ואני לא מבין את ההגיון בו, הוא גורם בעיקר אנטי.

אבל אצלך זה נשמע כאילו יש משהו עמוק יותר שמפריע לך, מה זה מעניין מי מכניס מה ולאיפה?

אישית אין לי בעיה עם הקהילה הגאה, ממש לא מעניין אותי מה אומרת התורה, ומה שאמרת לגבי דרך הטבע זה לא ממש נכון,האמת בכלל לא נכון.

לגבי הסטיה זה נכון, אבל זה לא פוליטקלי קורקט.

לי יותר מפריע הלבוש החושפני(כן חוטיני זה חושפני) גם אצל נשים וגם אצל גברים,וגם מה שבניהם.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
שלום לכולם

אני לא מצליח להבין למה הקהילה הלהט"בית במדינה הזאת עושה כ"כ הרבה רעש וצלצולים. נמאס לי כבר שחוסמים לי את הכביש כל שנה בדרך הביתה כי כמה אנשים החליטו לרקוד על משאיות רמפה.

למה להיכנס לתודעה באלימות כזאת?

אני מניח שכשסגרו את העיר, חסמו לך את הכביש, בשביל כמה מכוניות פורמולה שעשו מפגן ראווה עם רעש וצלצולים ונכנסו לתודעה באלימות (רעש, חריקות צמיגים, נסיעה מהירה :shock:) זה לא הפריע לך כלכך....

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

אני שונא גם את סגירות הכבישים לכל אירוע אחר. אבל הם יצרו אצלי כל כך הרבה אנטי, כל הרבה סלידה מהם ומהדרכים שלהם, שזה כבר אוטומטית עולה לתודעה - להט"ב = רע. אין לי שום בעיה עם האנשים - האנשים בסדר גמור כנראה, אני לא מכיר כאלה. יש לי בעיה עם הסטיה. זה מגעיל אותי ועוד רבים אחרים.

כשאתה רוצה משהו, אתה לא יכול לבוא וישר לתקוף. אתה צריך לבקש ולבקש ולבקש, במיוחד במדינה מסוגרת מנטלית כמו ישראל, שהחריג לא מתקבל בעין יפה.

יש שסע עדתי, שסע פוליטי, שסע ישראלי-פלסטיני. עכשיו יש גם את השסע להט"ב-סטרייטים.

לגבי האיומים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4811488,00.html

http://rotter.net/forum/scoops1/64766.shtml

יגאל, אמרתי - שאני נגד כל סגירה המונית של צירים. זה לדעתי מדובר בפגיעה לא מידתית בחופש התנועה של כלל האוכלוסייה.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
יש לי בעיה עם הסטיה. זה מגעיל אותי ועוד רבים אחרים.

מזה היית צריך להתחיל, במקום להתחבא מאחורי סגירות כבישים רעש וצלצולים..

אתה אדם חשוך ידידי, אם אתה חושב שזה סטייה..

אותי מגעיל אנשים שמתלבשים כאילו הם במאה ה18 ומאמינים בייצורים דמיוניים,

אני לא מונע מהם לעבור לי עם הספר אגדות שלהם ליד הבית ולעשות לי מלא רעש בכל חג

יום טוב גם לך

פורסם
יש לי בעיה עם הסטיה. זה מגעיל אותי ועוד רבים אחרים.

אני מאחל לך שבת זוגתך (כדרך הטבע!) תכניס איזו אצבע למקום שבו השמש לא זורחת ותאהב את זה. (ואת אתה תיהיה סוטה! לא כטבע!)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני לא מבין את ההמולה סביב דבריו של ראש מכינת עלי, שאמר שהם סוטים. הרי כל מה שלא כדרך הטבע, מוגדר כסטיה. אז למה הם מתכחשים לאמת? הם סוטים ולא מדובר במילת גנאי, אלא בציון עובדה. הטבע יצר גבר לאישה ולהיפך הוא לא יצר אישה לאישה או גבר לגבר. זה פשוט לא מסתדר עם הטבע (ועדיין לא הזכרתי את התורה).

מרוב התלהמות, שכחת דבר פעוט אחד: הטבע גם יצר את ההומואים.

כמעט בכל תצורת חיים על פני הכדור הזה, בערך כ- 10% מכלל האוכלוסיה הם הומואים/לסביות. זאת עובדה וזה הטבע שלך, שעליו דיברת.

את התורה גם אל תזכיר, כי היא לא רלוונטית כאן.

ולגבי הרב הזה, אל תתייפייף: הוא חשוך ובור לא רק בגלל שהשתמש במילה "סוטים".

זהו, זה כל מה שיש לי להגיד על הציטוט שלך שהעליתי.

לגבי חסימות כבישים וכו' - אתה צודק. זה מעצבן אבל העלו כבר תגובות לפניי על ארועים אחרים בהם זה גם קורה. מה לעשות.

פורסם

למה חשוך? אם אני חושב בצורה כזו, מנוגדת לתפיסה של האנשים "הנאורים" אז בהכרח אני חשוך? אתה מכיר אותי? אתה יוצא בהצהרות בלי להכיר וחבל. לא כל מי שלא חושב כמוך הוא חשוך ואתה הנאור.

כמובן שאין פה משהו אישי נגדך.

חשוב לי שהשרשור יהיה ענייני ולא יעבור לפסים אישיים.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

ברגע שאתה כותב על משתמשים בפורום שהם "מגעילים אותך", אל תבוא לבקש לא לרדת לפסים אישיים.

ואם עוד פעם תכתוב כזה דבר, תורחק מהפורום.

אם יש משהו שאנחנו לא סובלים פה, זה גזענים. מכל סוג.

הומוסקסואליות קיימת בטבע, אז זה טבעי (ולא רק אצל בני אדם).

היא גם מקובלת במס' לא קטן של תרבויות, בעבר ובהווה.

פשוט הדתות המונטואיסטיות התרכזו בדיכוי המיניות כאמצעי שליטה. עם אובדן האחיזה שלהם, גם המיניות מקבלת לגיטימיות, ההמוסקסואליות כמו גם כל הסוגים האחרים.

לא ראית את המצעד בירושלים בחיים, אה?!

אם יש כזאת התנגדות, למה לבוא בכוח? למה להיכנס לתודעה באלימות כזאת?

הפגנה באישור זו אלימות?!

באיזו מדינה דמוקרטית הפגנה נחשבת לאלימות?

אתה יודע למה "לבוא בכוח"?!

כי יש התנגדות.

בגלל זה.

וכל זמן שיש, צריך לבוא בכל הכוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

במדינה דמוקרטית כל אחד יכול להביע את דעותיו,זו זכותו המלאה לחשוב מה שהוא רוצה.

מנגד יכולים לקרוא לו פרימיטיבי וחשוך,אבל כיום יש תחושה של משטרת המחשבות,מי שחושב X הוא קיצוני,Y הוא חשוך ו Z הוא פרימיטיבי.

פורסם

לגבי ראש מכינת עלי, הוא גם הביעה התנגדות לשילוב תכנים הומוסקסואלים בצבא. כשאנחנו מדברים על גוף ממלכתי, אז גוף ממלכתי צריך לנתק קשריו עם מי שפוגע בערכי המוסד, שנועדו לתת ביטוי לכלל האוכלוסיה. מי שרוצה להיות קיצוני, שיעשה זאת בביתו, לא בבית של כולנו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...