Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחשבה שניה, זה שמנסים להגדיר כל דבר, כל דבר צריך להיכנס תחת הגדרה מסויימת וזה מה שלדעתי מייצר המון בעיות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 262
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא רועי,

מה שמייצר כאן בעיות זה שאתה מוכן לתת שם תואר מעליב ופוגעני למישהו עם העדפות שונות משלך.

ממש כמו שיש אנשים אחרים שמחליטים שכל הדתיים הם מטומטמים ואומרים את זה בריש גלי (אין לי כוח לחפש לך אבל תסמוך על המילה שלי שיצאתי נגד חבר פורום אחר שעשה את זה).

יש לך כאן דוגמא בשר ודם, לאדם שאתה לא מכיר, אותו אתה מקטלג בצורה פוגענית. אתה מתכסה באיצטלה לשונית ומסביר שזה בסדר, וזה לא משנה כלום ושום דבר חוץ אולי מהמוסר האישי שלך והיכולת לתת לו גושפנקא.

אנשים כמוך הם הדבר שגרם לי להתרחק מהדת, כך שאם פעם הייתי מגדיר את עצמי כיהודי היום זו הגדרה שלא תשמע בחיים.

אתם מדברים על התבוללות והכחדת העם, בפועל זה מה שאתם עושים עם תחושת הנעלות ושלילת האחר שלכם. כל החברים שלי עלו לתורה כי ככה חונכנו בבית, היום אני לא יכול לחשוב על אחד שיחנך את הבן שלו לעשות זאת.

דת יכולה להיות דבר יפה ומאחד, אבל כשקוראים לאנשים זרים "סוטים" "עגלות ריקות" "חסרי כיוון" וכו', אין בכך שום דבר יפה ובטח שלא מאחד.

אור לגויים? ממש.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
שלום לכולם

אני לא מצליח להבין למה הקהילה הדתית במדינה הזאת עושה כ"כ הרבה רעש וצלצולים. נמאס לי כבר שחוסמים לי את הכביש כל שנה בדרך הביתה כי כמה אנשים החליטו שיום כיפור

למה מי שלא הולך בראש שלהם אמור לספוג איומים ונאצות? למה כל התושבים שגרים ברדיוס של מדינה שלמה צריכים לסבול כי סוגרים את כל עורקי התנועה הראשיים באיזור שלהם לפרק זמן לא קצר?

אם יש כזאת התנגדות, למה לבוא בכוח? למה להיכנס לתודעה באלימות כזאת?

זה זוועה בעיני!! אני לא אמור לסבול כי דתיים רוצים לחגוג חג קדוש להם. עם כל הכבוד, זה לא מתאים ולא יפה. רוצים הכרה? שילכו בדרכים רגילות וחוקיות. אין מה לעשות. בירוקרטיה זה בירוקרטיה. הם לא יכולים לעשות מה שבא להם ולזרוק אבנים על רכבים ביום כיפור. נמאס!!

נאה דורש נאה מקיים.

אתה לא יכול לבוא בטענות כלפי קהילה אחרת כשהקהילה שלך עושה את אותו הדבר בדיוק.

אתה לא יכול לדרוש מאדם אחר להשתנות לפי הרצון שלך מבלי שאתה תסכים להשתנות לפי רצונות אחרים.

אתה רוצה לעבור טיפול המרה מדת? אתה רוצה שלא תהיה יותר לגיטימציה לדתיים לסגור את כל המדינה למשך יום שלם כי זה הרצון של הקבוצה והקהילה שלך?

תפסיק בבקשה עם הצביעות הזאת רועי, אין לך הזכות לשלול לגיטימציה מקבוצה שלמה של אנשים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

DJI - נכנסת לדיון בסופו עם תחילתו.

רועי - מי שהוא הומו זה כי הוא נמשך לגברים, לא כי בחר הגדרה עצמית (כמו לבחור להיות יהודי, לדוגמא).

כשאתה מאבחן את המשיכה שלו כסטייה, אתה פוסל את עצמו בעיני עצמו (כי אתה חושב שהוא צריך להשתנות) ובעיני הזולת (כי אתה שופט אותו מוסרית).

זו מהות הבעיה של הגישה שלך.

ציבורית, אם אתה שומר אותה לעצמך, אין בעיה.

אבל מה לגבי הסביבה הקרובה שלך?

מה ייקרה עם חבר, שתגלה שהוא הומו?

בעיה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רוח הדברים לא השתנתה מתחילת השרשור, חפשתי את ההודעה המתאימה ביותר להציב בה מראה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

פספסתי כמה עמודים, אבל יש סתירה לוגית שכבוד הרב לא מצליח לישב לי:

קורבנות השואה הם עקב התבוללות, אבל דווקא אלו שהצליחו להתבולל מספיק מוקדם\חזק ולמחוק את היהדות שלהם מספיק טוב, שרדו.. וכל משפחתם שרדה. אז.... הם שרדו בעזרת השם, איזה לקח זה מלמד?!

בלי קשר לכתוב, רועי תענוג לראות אותך מתפתל...

יום טוב גם לך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...