Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי קובע מה הנורמה ולמה שהיא תהיה כזו צרת אופקים ומגבילה?

בסביבה מוגבלת וחסרת יכולת לספק מרחב ביטוי לכל הפרטים לא יוצא שום דבר טוב. תראה כמה נחשלות מדינות שנשלטות ע"י דת.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 262
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רועי, לא עברתי על כל מה שנכתב מהבוקר, אבל נדמה לי שרומן ואחרים כבר ענו לך.

אתה כותב דברים שהם לא נכונים היסטורית.

זכותך להאמין במה שאתה רוצה, עד כמה שהוא לא מבוסס, אבל זה לא אומר שאתה צריך להמציא היסטוריה חדשה.

מתוך מיליוני היהודים שנרצחו בשואה לא מעט היו דתיים, ולא היה שום קשר בין ההחלטה שלהם ״להיות נאורים״ לבין זה שהושמדו.

אבל עוד לפני - המוני יהודים נרצחו ברוסיה בסוף המאה ה-19, למרות שהיו דתיים.

אלוהים יודע כמה אלפי יהודים נרצחו באירופה במסעות הצלב ופוגרומים אחרים, למרות שיהו דתיים כשרים למהדרין.

אתה אולי רוצה לטעון שהחילון לא עזר ליהודים, ועדיין ראו בהם כאלו. אבל זה לא קשור למה שאתה טוען. הדת אף פעם, אבל אף פעם לא הצליחה להגן על אלו מהיהודים שהגויים ביקשו לפגוע בהם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
דעתי היא שזה גרוע יותר לחיות במציאות שונה מהנורמה. שוב, זו דעתי כסטרייט, כדתי.

זו דעתך.

זו נקודת המפתח.

תחזיק איזו דעה שתרצה. באמת. אבל אם אתה פועל מתוכה, ולו בצורה הקלה ביותר - אתה כופה דעות ימי-ביינימיות על אנשים של המאה ה21.

אם היית הומו, והיית בוחר "להאריך את המוט", הייתי מרחם עליך. הייתי מניח שזה מגיע ממקום שטוף מוח. אבל הייתי מקבל את זה.

ואם היית עושה מצעד, שאומר "אני הומו אבל בוחר לחיות עם אישה שאני אוהב", אז הייתי אומר לך שתלך על זה בכל הכח, למרות שאני לא מסכים בכלל עם האמירה.

אבל אל תצפה מאחרים לנסות "לתקן" דברים, כשהם לא שבורים (לדעתם. והיא זו שקובעת, תודה לאל).

כי הדרך היחידה להאריך מוט כמו שצריך, היא להמיס אותו ולבנות אותו מחדש. ואת זה בדיוק אלוהים עושה בגלגול נשמות, לא?

אז פשוט לא ננסה להיות דברים שאנחנו לא. לא ננסה להיות אלוהים וליצוק אנשים מחדש.

הדבר שהכי חורה לי, הוא שאתה מאמין שבגלל שלדעתך הם שבורים, הם צריכים להרגיש לא בסדר.

אני אהיה דמגוג מגעיל, ואגיד לך שזה בדיוק מה שהנאצים חשבו.

איך אתה לא מתבייש להיות יהודי? איך אתה לא מנסה לתקן את מערכת האמונות הסוטה שלך? איך אתה לא מבין שאתה חולה? איך אתה לא מבין שאנחנו הגזע העליון והשליט ואתה סתם עפר ואפר?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

טל,

אני לרגע לא אמרתי שאני אנסה באופן אקטיבי (על כל 243 התגובות בשרשור) לשנות את מי שהוא הומו או לסבית. מה שכן הבעתי, זה את מערכת התפיסות והאמונות לפיהן גדלתי והתחנכתי, ואת חלקן בחרתי.

אם בעיני הומוסקסואליות היא סטיה (ולא רק בעיני) ולא בגלל הומופוביה, אז מותר לי לחשוב כך. גם לך מותר לחשוב שזו לא סטיה ולחיות על פי זה. מפה ועד להגיד שאמרתי שצריך באופן אקטיבי לשנות או להעיר שינוי, זה מרחק שמים וארץ. בסה"כ פתחתי פה דיון שאולי פתיחתו היתה חריפה מדי, ועל כן לקחתי חזרה חלק מדבריי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מותר לך לחשוב ולהאמין במה שאתה רוצה, אבל אסור לך לשכוח שלאנשים אחרים יש את אותה הזכות בדיוק כמוך והם לא נחותים ממך במאומה. תאמין לי שגם כדתי אתה לא רוצה לחיות במדינת דת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רועי - במדינות ברה"מ לשעבר (רוסיה ושאר המדינות הקומוניסטיות המאוגדות)

החליטו לאסור את הדת, וגם לא לקבל את המעמד שיש אזרחים עם נטיות מיניות שונות.

בגרמניה הנאצית רצו את הגזע הארי - לכן רצחו את הצוענים הגרמניים אשר היו בגוון כהה.

כעת סתם משחק מצבים - אם מחר תתקבל החלטה דומה בישראל.. לאסור שרותי דת.

אין דתות - זה ישמע ככפייה לא הגיונית.

מדוע אוסרים על החופש של האזרחים לדת.

אם כן - מדוע יש דתיים הרוצים לאוסר על הרצון החופשי של אחר לבטא את עצמו בדרכו,

כל עוד הוא לא פוגע באחרים.

הרי אם נאסור היום על אחרים את החופש, להיות מי שהם.

מחר אולי תהיה זכות לאחרים, לאסור עלייך את האפשרות להיות מי שאתה, כאדם דתי.

אתה מבין את הבעיה בלאסור רצון חופשי - זו חרב פיפיות.

אשר יכולה יום אחד לגרום נזק גם לך..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

גם אם אתה "לא מנסה באופן אקטיבי", אבל תומך באלו שכן, או אפילו רק מביע הסכמה שבשתיקה, עם אלו שחושבים שצריך לשלוח אנשים לחינוך מחדש, אז זה אותו דבר בעיני (טוב, כמעט אותו דבר).

וסליחה, אבל אני שוב אשלוף את קלף הדמגוגיה הנפלא -

יש בערך 10% מהאוכלוסיה שהנטייה המינית שלהם שונה.

יש בערך 12 מליון יהודים בעולם עם 8 מליארד איש.

זה אחוז וחצי.

למה להיות הומו זו סטייה אבל להיות יהודי לא?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אז אמרנו שזה לא קרה בטעות. עד כאן יש? יש. לפי השקפתי, והשקפת העולם היהודית הדתית, לכל אדם ניתן ניסיון כלשהו בו הוא ללא ספק יכול לעמוד. הניסיון של אלה, הוא להתנגד לסטיה ולתקן את מה שדרוש תיקון. על פי התורה, כל נשמה ירדה לעולם על מנת לתקן. נטיה הפוכה היא גם סוג של משהו שדרוש תיקון.

אני חייב לדעת מה אומרים למישהו שנולד ללא יד או רגל. :shock:

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
מותר לך לחשוב ולהאמין במה שאתה רוצה, אבל אסור לך לשכוח שלאנשים אחרים יש את אותה הזכות בדיוק כמוך והם לא נחותים ממך במאומה. תאמין לי שגם כדתי אתה לא רוצה לחיות במדינת דת.

אין שום ספק. לכל אחד יש את המקום שלו, אבל כל אחד צריך לדעת לקבל את דעתו של השני גם אם הוא לא מסכים איתה.

רועי - במדינות ברה"מ לשעבר (רוסיה ושאר המדינות הקומוניסטיות המאוגדות)

החליטו לאסור את הדת, וגם לא לקבל את המעמד שיש אזרחים עם נטיות מיניות שונות.

בגרמניה הנאצית רצו את הגזע הארי - לכן רצחו את הצוענים הגרמניים אשר היו בגוון כהה.

כעת סתם משחק מצבים - אם מחר תתקבל החלטה דומה בישראל.. לאסור שרותי דת.

אין דתות - זה ישמע ככפייה לא הגיונית.

מדוע אוסרים על החופש של האזרחים לדת.

אם כן - מדוע יש דתיים הרוצים לאוסר על הרצון החופשי של אחר לבטא את עצמו בדרכו,

כל עוד הוא לא פוגע באחרים.

שאלה טובה. אין לי מושג למה הם עושים את זה.

הרי אם נאסור היום על אחרים את החופש, להיות מי שהם.

מחר אולי תהיה זכות לאחרים, לאסור עלייך את האפשרות להיות מי שאתה, כאדם דתי.

אתה מבין את הבעיה בלאסור רצון חופשי - זו חרב פיפיות.

אשר יכולה יום אחד לגרום נזק גם לך..

אייל.

אמת. אני לא רוצה לחשוב מה יקרה לי ולכל השאר אם דבר כזה יקרה...

לגביך טל, להיות יהודי זו לא סטיה כי זה פשוט לא. כמו שלהיות בודהיסט זו לא סטיה.

ומי שנודל ללא יד או רגל אומרים לו לקנות פרוטזה :lol:

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

זה סוג הלוגיקה שאתה לומד אצל זמיר כהן?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)
אם בעיני הומוסקסואליות היא סטיה (ולא רק בעיני) ולא בגלל הומופוביה, אז מותר לי לחשוב כך. גם לך מותר לחשוב שזו לא סטיה ולחיות על פי זה. מפה ועד להגיד שאמרתי שצריך באופן אקטיבי לשנות או להעיר שינוי, זה מרחק שמים וארץ.

you keep saying that word

i don't think it means what you think it means

ho·mo·pho·bi·aˌhōməˈfōbēə/

noun

• dislike of or prejudice against homosexual people.

אתה הומופוב, פשוט הומופוב בארון :)

לא נעים לך להודות שאתה הומופוב (בוא נקרא לזה בשם אחר, עברי, שיהיה לך קל יותר לעכל: שוללהט"ב), אז אתה משתמש בכל מיני כיבוסי מילים שכל אדם שסיים גן שושי יכול לקלוט מקילומטר.

כולם אמרו לך הרבה מאוד פעמים: מותר לך לחשוב שזו סטיה, אבל ברגע שאתה מטיח את זה בפרצוף של האנשים אז אתה 'חשוך', או סתם שמוק. ממש כמו שמותר לפלוני לחשוב שאתה XXXX אבל אם הוא ירשום את זה בפורום אז תוכל לומר שהוא פוגעני - היי, LOL, כבר עשית את זה כמה פעמים!

להזכירך, אפילו הסברת לנו שחלקנו "שונאי דתיים", לא ברור לי איך לא השתמשת עדיין במונח אנטישמיים - אני מקווה שעם עוד קצת אימון תגיע לרמת הדמגוגיה הזו (ע"ע ח"כים חרדים שכל פעם שעושים משהו שלא מתיישב איתם הם צווחים אנטישמיות).

תמשיך להיגעל ותמשיך לסלוד ותמשיך לשנוא (בארון), ותתפלל - תתפלל חזק חזק - שלא יצא לך בטעות ילד עם נשמה של ילדה, ילד מסכן שיצטרך לחיות כל החיים בפחד וחשש מהאבא הלא חשוך שלו שסולד ממנו ומאמין שהוא דפוק בגלל שהנשמה שלו לקחה סיבוב פרסה בצומת השגויה.

לבינתיים, לאוהבי הפלפולים: האם מותר לאנוס רב צבאי בזמן מלחמה?

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
זה סוג הלוגיקה שאתה לומד אצל זמיר כהן?

ממש לא.

אוריו - אני לא יודע אם אני עונה להגדרה של הומופוב. למה? כי אני לא שונא את האנשים אלא סולד מדרכם.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

וואלה.

אז מי ששונה ממך הוא סוטה רק אם השוני שלו מגיע מהזין (או כל איבר מין אחר).

אם הוא מגיע מהראש/לב/עולמות עליונים אז לא.

למה אם אדם הוא בודהיסט לא צריך לתקן אותו אבל אם הוא להט"ב אז כן?

ואם הבודהיסט מאמין שמותר לאנשים לבחור את בני הזוג שלהם כראות עיניהם, אז הוא כן סוטה?

כל הקטע של לוגיקה, הוא להיות מסוגל להגדיר דברים באופן כזה שמאפשר לך לעשות הכללות בהמשך, ולדעת שאתה צועד על קרקע בטוחה.

למשל:

נגדיר "סוטה" - אדם השונה מהרוב (לצורך העניין, "רוב" = מעל מחצית האוכלוסיה, "שונה" = לא יודע. תבחר).

נוסיף כלל "כל סוטה צריך לתקן" ("לתקן" = לדאוג שמה שמפריד אותו מהכלל יעלם)

לפי המערכת הלוגית (הרעועה) הזו:

נקבל שאתה סוטה.

לכן צריך לתקן אותך.

כלומר להעלים את היהדות שבך (וכל דבר אחר שמפריד אותך מהכלל).

אתה לא יכול לבחור אם להחיל את ההגדרה של "סוטה" או לא. אם מישהו שונה מהרוב אז הוא סוטה.

גיי, בודהיסט, יהודי, ואגב גם זכר.

בהצלחה עם עולם כזה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כיף לי שאתם דנים אם אני סוטה או לא, תמשיכו.

אַל תָּדִין אֶת חֲבֵרְךָ עַד שֶׁתַּגִּיעַ לִמְקוֹמוֹ." (

משנה אבות ב ד)

אתם לא צריכים להאמין כדי להבין שהמשפט הזה אמיתי.

בן אדם לא בוחר להימשך לגבר, הוא נולד עם זה.

הוא לא יכול ללחוץ על כפתור ולשנות את הנטייה המינית שלו ולהימשך לאישה. כמו שאתה לא יכול לקום בבוקר יום אחד ולבחור להימשך לגבר.

זה לא עובד, אני הייתי נשוי לאשה, הלכתי לסקסולוגים, ליועצים וכל מיני שיט כזה או אחר. כולם אמרו לי שאין מה לעשות עם זה. או להמשיך להיות נשוי אבל מתוסכל, או להתגרש.

אז לפני שאתם דנים אם אני סוטה או לא, תחשבו קצת ותלכו לחפש מחקרים בגוגל.

פורסם
אתה הומופוב, פשוט הומופוב בארון :)

לא נעים לך להודות שאתה הומופוב (בוא נקרא לזה בשם אחר, עברי, שיהיה לך קל יותר לעכל: שוללהט"ב), אז אתה משתמש בכל מיני כיבוסי מילים שכל אדם שסיים גן שושי יכול לקלוט מקילומטר.

אוריו - אני לא יודע אם אני עונה להגדרה של הומופוב.

לדעתי כל גבר סטרייט הוא הומופוב במידה מסוימת, ועם חשיפה להומואים והבנה הדרגתית (וזה לרוב תהליך) ששומו שמיים, הם בני אדם בדיוק כמונו, עם טובים, רעים, מוחצנים, מופנמים - כמו כולם, השנאה והסלידה מצטמצמות. בגלל זה, אור, אני לא מסכים שהומופוב = שוללהט"ב.

אַל תָּדִין אֶת חֲבֵרְךָ עַד שֶׁתַּגִּיעַ לִמְקוֹמוֹ."

Never judge a man till you've walked a mile in his shoes. After that? Fuck him! He's a mile away, and you've got his shoes/

:wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...