Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
למה חשוך? אם אני חושב בצורה כזו, מנוגדת לתפיסה של האנשים "הנאורים" אז בהכרח אני חשוך?

אם אתה חושב שכל מי שלא חושב כמוך הוא מגעיל וסוטה, חסר זכות לחופש הביטוי או זכויות דמוקרטיות אחרות,

אז בהחלט כן, חשוך כמו המקומות שהשמש לא מאירה בהם... big-butt.gif

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

• תגובות 262
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אתה רוצה תשובה עניינית? שאלת למה הם צועדים? אני אסביר לך: כשאנשים מופלים לרעה ממניעים גזעניים הם צועדים בכדי להביע מחאתם ולבקש זכויות ויחס שווים, כפי ששאר האוכלוסייה במדינה הדמוקרטית מקבלת. כמו השחורים בארה"ב של המאה ה-20, כמו נשים בחברות חשוכות [אתה יודע נו...חברות שמאמינות שאישה היא צלע של גבר] וכמו כל קבוצה שמרגישה אפליה במדינה דמוקרטית.

זו הסיבה שהם צועדים. זו סיבה סופר לגיטימית. אם זה מפריע למישהו, שיעצום עיניים ליום אחד בשנה, כמו שאני עוצם עיניים כשביום מסוים אסור לי לנסוע ברכב אחרת יסקלו אותי באבנים(!!).

אלימות עלק. נסה לנסוע בבני ברק בשבת ברכב ואחר כך תדבר אתי על דרכים אלימות לכפיית דעות. אשכרה השתמשת בטיעון של אלימות זה לא להאמין.

אתה לא אמור לסבול כי הומואים רוצים לצעוד? אני אמור לסבול כי אסור לנסוע ברכב? אני אמור לסבול כי אני רוצה לנסוע בשבת? אני אמור לסבול כי בא לי חיטה בפסח?

הכי קל לצעוק "אני", הרבה יותר קשה להבין שאני לא לבד בעולם הזה.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שלום לכולם

אני לא מצליח להבין למה הקהילה הלהט"בית במדינה הזאת עושה כ"כ הרבה רעש וצלצולים. נמאס לי כבר שחוסמים לי את הכביש כל שנה בדרך הביתה כי כמה אנשים החליטו לרקוד על משאיות רמפה. הכביש לא שלך אז לא חוסמים "לך" את הכביש. גם להם כמו כל ציבור אחר מותר להפגין ואם כבר מדברים על סגירת כבישים הם סודרים כביש לכמה שעות בודדות אבל מדוע אתה לא יוצא נגד סגירת כבישים בעירך למשך 47 יממות שלמות כל שנה בשכונות הדתיות?

אם זו הגישה אז צריך למנוע את כל התהלוכות של הכנסות ספרי תורה.

למה מי שלא הולך בראש שלהם אמור לספוג איומים ונאצות? למה כל התושבים שגרים ברדיוס של כמה קילומטרים מהמצעד ההזוי שלהם צריכים לסבול כי סוגרים את כל עורקי התנועה הראשיים באיזור שלהם לפרק זמן לא קצר? מי שלא הולך בראש שלהם לא סופג איומים ונאצות. מי שמכנה אותם סוטים, חולים ודפוקים סופג מהם (ואם יעמוד מולי גם ממני) נאצות.

אם יש כזאת התנגדות, למה לבוא בכוח? למה להיכנס לתודעה באלימות כזאת? אחד מכללי היסוד בדמוקרטיה הוא הזכות למחות ולהפגין. כשהם חשים מופלים (ובאמת שאין לי מושג אם הם באמת מופלים או לא) זכותם להפגין, לצעוד ולעורר מודעות. מה אלימות בלצעוד עם מוזיקה?

זה זוועה בעיני!! אני לא אמור לסבול כי הומואים ולסביות רוצים לצעוד. עם כל הכבוד, זה לא מתאים ולא יפה. רוצים הכרה? שילכו בדרכים רגילות וחוקיות. אין מה לעשות. בירוקרטיה זה בירוקרטיה. הם לא יכולים לעשות מה שבא להם. נמאס!! אם זה זוועה בעיניך אז אל תצעד. אתה חושב שזה לא יפה אבל אתה לא קובע. הם הולכים בדיוק כמו שאתה אומר, בדרכים רגילות וחוקיות כנו כל מפגין אחר.

אני לא מבין את ההמולה סביב דבריו של ראש מכינת עלי, שאמר שהם סוטים. הרי כל מה שלא כדרך הטבע, מוגדר כסטיה. אז למה הם מתכחשים לאמת? הם סוטים ולא מדובר במילת גנאי, אלא בציון עובדה. הטבע יצר גבר לאישה ולהיפך הוא לא יצר אישה לאישה או גבר לגבר. זה פשוט לא מסתדר עם הטבע (ועדיין לא הזכרתי את התורה). גם לדבר לישות בלתי נראית כל יכולה שמספיק מוכשרת לברוא עולם אבל גם מספיק קטנונית להסתכל לי בצלחת ואיך קשרתי את שרוכי הנעליים זה לא כזרך הטבע אז גם כל הדתיים סוטים. אם זה המצב למה בכלל צריך לתת במה לסוטה מתועב שמנהיג מכינת סוטים בעלי?

וכמו שאמרתי למעלה באדום לגבי אם אותו בור פרימיטיבי יעמוד מולי אגיב אז אתה יצור אפל, פרימיטיבי וסוטה מדרך הישר. מי מינה אותך בכלל להחליט מה סטיה, מה נורמלי ולמי מותר להפגין ואיפה?

כאן כתבתי עוד דברים אבל מחקתי כי אם אגיד לך את כל מה שמגיע לך שיגידו לך אני אורחק מהפורום לצמיתות.

ולסיום, קודם תהיה בן אדם ואחר כך תהיה דתי/הומו או כל דבר אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

קפצתם עליו, אה? גם אני נגד המצעד.

מה שהם עושים זה לתקוע אצבע בעין ולעצבן בכוונה.

אני ירושלמי במקור (בית הכרם) והורי מתגוררים שם עד היום.

העיר הזו לא מתאימה למצעד. רק מי שירושלמי יבין על מה מדובר.

העיר מורכבת, מתוסבכת וחיה בבועה משל עצמה.

רוצים בעיר אחרת? תהנו ותקפצו על המשאיות עם תחתונים וחזיות.

בכלל, בשנת 2016 את מי זה מעניין שהם הומואים/לסביות. שיעשו מה שבראש שלהם.

לא מבין על מה ההילולה.

אגב, מה שכתב הבחור בהודעה הפותחת חריף ולא לעניין.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם (נערך)

אגב לא יודע אם שמתם לב אבל 'משטרת המחשבות של הלהט"ב' נהיה לאחרונה ביטוי שגור אצל כל מיני הומופובים. הומואים סופגים יריקות קללות ומכות ברחוב, אבל 'משטרת המחשבות' היא-היא האיום האמיתי על החברה (היא, ומשכב זכר, כמובן).

ומהי אותה משטרה? איך היא מבצעת enforcement? מי הלך לכלא בגלל?

רועי, מאחל לך רק בריאות ופתיחות, ושחלילה לא תגלה שיש לך חבר/משפחה/קולגה הומו (פיכסה), שלא יפגעו רגשותיך - חלילה.

ולגבי המצעד?

פעם - גם אני לא הבנתי מה הקטע שלהם.

אח"כ נחשפתי לכ"כ הרבה סיפורים והבנתי שעד שלא נקבל את הלהט"ב כחלק מהחברה (תקח את עצמך בתור דוגמא, אדם שלא מבין למה לקרוא למישהו סוטה זה לא בסדר) - זו דרך אפקטיבית להעלות את המודעות. הנה תראה, פתחת שרשור בקארספורום ועוד כמה אנשים יוכלו לראות דיון עם "אדם לא חשוך שחושב שאנשים עם נטיה מינית אחרת ממנו הם סוטים".

ואם אנחנו כבר נתפסים להגדרות, מישהו שמעלה את ה'תורה' כנימוק בנוגע לאיך אדם אמור לבחור את בן/בת זוגו לחיים, הוא אדם שקרוב יותר למנטליות פונדמנטליסטית של איראן/ערב-הסעודית, מאשר לדמוקרטיות מערביות. זו לא דעה, זו עובדה. המנטליות במדינות האלו לרוב נקראות ע"י המערב 'חשוכות', ולכן אני לא מבין איך זה הגיוני שאתה בסדר עם לקרוא לאדם 'סוטה' כי הוא כזה by definition, אבל נעלב כשקוראים לך 'חשוך' כאשר אתה מציג דעה כזו... by definition.

ניר - אפשר להיות נגד המצעד - כמו שאפשר להיות נגד חסימת ציר מכל סוג.

אבל מקריאת השרשור נדמה לי ש"קפצו" עליו פחות בגלל ההתנגדות שלו למצעד ויותר בגלל שהוא תומך באיש "חינוך" שמגדיר הומואים כסוטים, ותומך בהגדרה הזו בעצמו.

האם גם עם האמרה הזו שלו אתה מסכים?

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ניר - אפשר להיות נגד המצעד - כמו שאפשר להיות נגד חסימת ציר מכל סוג.

אבל מקריאת השרשור נדמה לי ש"קפצו" עליו פחות בגלל ההתנגדות שלו למצעד ויותר בגלל שהוא תומך באיש "חינוך" שמגדיר הומואים כסוטים, ותומך בהגדרה הזו בעצמו.

האם גם עם האמרה הזו שלו אתה מסכים?

הם לא סוטים. הם חיים את דרך חייהם כמו שהם מוצאים לנכון לחיות אותה.

שיעשו מה שבראש שלהם. שיחגגו כל יום, כל היום. זה ממש לא מעניין אותי.

מפריע לי מאוד שהם צריכים לצעוד בירושלים.

העיר לא מתאימה למצעדים האלו.

זו עיר עייפה, מתוסבכת וחשוכה.

שייקחו את הפקעלך שלהם ויחגגו בעיר אחרת.

פורסם

לא מבין על מה ההילולה.

גם בירושלים יש הומואים ולסביות בגיל ההתגרות שחיים בארון בפחד ובמחשבה שהם יצורים מעוותים. המצעד הזה הוא למען אותם ילדים שיבינו שהם לא כאלה ושיש קהילה שלמה כמוהם.

יש לי ידידה טובה חכמה, נראית מעולה ואדם זהב שיצאה מהארון בגיל 30 (אנחנו מכירים עוד מהצבא והיא היום בת 49) כשעד אז יצאה עם לא מעט גברים אבל דייט שניים וחתכה. אחרי שיצאה מהארון ישבנו ודיברנו ומה שהיא תיארה לגבי הפחדים והרגשות שליווה אותה כל חייה עד היציאה מהארון פשוט הפכו לי את הבטן. יש לך מושג מה שז לחיות בתחושה שאף פעם לא תהיה לך משפחה, לעולם לא יקבלו אותך, אף פעם לא תגיע לזוגיות מספקת ושאין לך אפילו עם מי לדבר על זה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מבין על מה ההילולה.

המצעד בירושלים הוא צעדת מחאה. הוא לא דומה למצעד בת"א.

הם לא רוצים בעיר אחרת, הם רוצים בירושלים כי (1) היא הבירה ו-(2) גם בירושלים גרים הומואים.

ודווקא דווקא בגלל ששם חיים כאלו שמתנגדים, צריך למחות מולם ולהראות להם שלמרות זאת - להומואים יש גם זכות לפומביות בירושלים, כמו בכל מקום אחר.

בת"א יש מצעד חגיגה, לא מחאה.

בירושלים צריך מחאה.

וזה שיוצאים נגד המצעד, רק מוכיח זאת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא מבין על מה ההילולה.

דווקא מה שטענת "העיר הזאת לא מתאימה למצעד", העיר הזאת הכי זקוקה למצעד (מבין הערים ירושלים ותל-אביב). בתל אביב זה "סתם" קרנבל/חגיגה. בירושלים יש יותר מדי לגיטימציה לדעות חשוכות, רדיפה והדרה.

בכל אופן ארחיב קצת לגבי המשאיות, אני מצטט מתוך ויקיפדיה:

המצעד בירושלים נושא אופי של צעדת מחאה, ונעדר את האלמנטים ההופכים את מצעד הגאווה בתל אביב לקרנבל. אין בו משאיות עם רקדנים ואף לא מושמעת בו מוזיקה קצבית. למרות שלא מונהג קוד לבוש רשמי במצעד, מרבית הצועדים לאורך השנים נמנעים מלבוש חשוף או מיני.

יצא לי לעבור ליד המצעד בזמן לפני הרצח, וכנראה גם היום יצא לי לעבור ליד (ואני אפילו לא כזה פרנדלי), הצניעות והענווה של המצעד בירושלים פשוט ראויים להערכה.

פורסם

זו עיר הבירה של מדינת ישראל, והיא זוכה לזכויות רבות בגלל זה. אם תושבי ירושלים לא מוכנים לקבל את האחריות שמגיעה עם זה, תתכבד ממשלת ישראל ותעביר את תואר הבירה לתל אביב, רמת השרון או טובא זנגריה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לגבי ראש מכינת עלי, הוא גם הביעה התנגדות לשילוב תכנים הומוסקסואלים בצבא. כשאנחנו מדברים על גוף ממלכתי, אז גוף ממלכתי צריך לנתק קשריו עם מי שפוגע בערכי המוסד, שנועדו לתת ביטוי לכלל האוכלוסיה. מי שרוצה להיות קיצוני, שיעשה זאת בביתו, לא בבית של כולנו.

משה פייגלין רשם על כך משהו שהתחברתי אליו,אצטט אותו:

''להוציא את המדינה מחדרי המיטות.

רב, שגם אני לא הכרתי, אמר שההומואים הם סוטים.

אז אמר.

אבל כל המדינה כמרקחה. ...

מדוע?

יהיו מי שיטענו שעוצמת התגובה מעידה עד כמה נחשבת בעיני הנעלב, דעת העולב. לי – למשל – ממש לא מזיז שאיש רוח כזה או אחר יכנה אותי 'חשוך' מבוקר ועד ערב.

במפלגת 'זהות' יש גם חברים הומוסקסואלים, חלקם מוצהרים. אחד מהם (אדם רוסו, שמדבר בסרטון המצורף) היה קורבנו הראשון של הפסיכופט שליסל - כבר לפני עשר שנים.

בלי שום קשר לנטייתם המינית, ימצאו מן הסתם חלקם את מקומם ברשימת 'זהות' לכנסת ויקדמו את חירות האדם בישראל בלי להפוך את נטייתם המינית לאג'נדה פוליטית (שכל עניינה פירוק כל מבני החברה המסורתית והחברה בכלל).

רוסו – אגב - מתנגד נמרצות למצעדי גאווה (" חבורה קיצונית ומוזרה מקפצת מעיר לעיר ותופסת 'טרמפ' על נפשות תמימות - כפי שאני הייתי - ומקדמת על גב ההומואים אג'נדה שאין לה דבר וחצי דבר עם חירות האדם...").

רוסו ממש לא לבד. הוא מוצא את העלבון ההומוסקסואלי מגוחך וטוען ש - "זכותו של כל אדם להעליב אותי"...

אבל לא בכך אני רוצה לעסוק. הטיעון המקובל והמוצדק, לעוצמת האש נוכח דברי הרב, הוא, שהמעליב, אינו סתם אדם פרטי אלא רב המלמד במכינה קדם צבאית, ולכן בצורה זו או אחרת, מחובר למוסדות המדינה, משולב במערכותיה, מחנך במסגרתם ומקבל ממנה את משכורתו.

וכשכל הצדדים מחפשים את חסות המדינה ומנסים למשוך אותה לצידם – ברור שדבריו של הרב מחייבים תגובה חריפה, ותגובה חריפה שכנגד, וגיוס תקשורתי, וגיוס שכנגד וכו וכו ...

כלומר ברגע שהמדינה וסמכותה להפעיל כח נגד אזרחיה, מעורבת בויכוח, כל הבעת דעה מסכנת מאוד את הצד השני שמגייס מיד את כל תותחיו בכדי לשוב ולהעמיד את המדינה לצידו.

ובמילים פשוטות, שני הצדדים רוצים להניח את ידם על האקדח הטעון ששמו 'מדינה', ולאנוס את דעתם באמצעותו על הצד השני.

תוציא את האקדח מהמשחק – וכל הויכוח יראה אחרת לגמרי,

כמו ליל הסדר בבית חב"ד בטימבוקטו...

מדינה לא צריכה לחתן ולגרש, לא צריכה להיכנס לאיש לחדר המיטות, לא לאסור מצעדי גאווה ולא להתיר (שהקהילה המקומית תחליט). היא גם לא צריכה לנהל את הכלכלה (שוק חופשי באמת) או את הדיור (תחזירו לעם את אדמתו, בטלו את המנהל ותראו כיצד מחירי הדיור צונחים) או את החינוך (שיטת השוברים) וכו וכו.

מדינה צריכה לתת ביטחון, משפט, לפתח תשתיות לאומיות (במקום שהשוק הפרטי אינו מסוגל) ולנהל מדיניות וקשרי חוץ.

זהו.''

הוא מציג חלק ממצע המפלגה.

מי קובע מי קיצוני? הרחוב זה הבית של כולנו? כמדומני שהקהילה הירושלמית תתנגד למצעד.

פורסם

ירושלים לא שייכת לך ניר, היא חלק מהמדינה - והמדינה מאשרת (ומאפשרת) את המצעד.

מפריע לך? אל תלך.

למה כ"כ מפריע לך? קטונתי. הם הרי לא עושים שם איזה מצעד שפוגע בצביון העיר, אלא אם העיר ממש מושתתת על הומופוביות (ואז זה באופן אירוני מדגיש למה כ"כ חשוב שהאירוע יתקיים). האנשים שמתנגדים למצעד לא מתגדים בגלל חוסר צניעות או עירום - הרי המצעד הזה סולידי למדי וככזה מארח גם הרבה משפחות.

רוב המתנגדים, עושים זאת כי לדעתם הומואים לא צריכים ללכת ברחוב ולהתגאות בכך (על השטות הזו 'חסימת צירים' כבר דיברנו, הרי לא ראינו כאן שרשורי 'נשבר לי הזין מהמרתון').

לי נראה שהמצעד בירושלים הוא המצעד הכי חשוב, הרבה יותר מת"א (בהערת מסגרת אציין שעם האקסטרווגנטיות של המצעד בת"א אני לא מסכים, ולכן כנראה שלעולם לא אשתתף במצעד כזה).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אני לא מצליח להבין למה הקהילה הלהט"בית במדינה הזאת עושה כ"כ הרבה רעש וצלצולים. נמאס לי כבר שחוסמים לי את הכביש כל שנה בדרך הביתה כי כמה אנשים החליטו לרקוד על משאיות רמפה.

הסיבה האמיתית שבגינה ממשיכים להתקיים המצעדים הללו היא מאוד פשוטה - לעודד תיירות ולהכניס כסף לעריות השונות ולמדינה באופן כללי.

כל הגדרה אחרת ("רוצים שיכירו בנו", "רוצים שוויון זכויות" וכיוצ"ב) היא לא יותר ממכבסת מילים.

פורסם (נערך)

FALOU - איפה ראית שהתייחסתי באופן ישיר למי ממשתמשי הפורום? אתה בא אליי בהאשמה, אז תביא ראיה. הכלל הוא המוציא על חברו עליו הראיה. ואגב, האיום שלך לא במקום. תגובה לדעה היא לא כח וכן, לך יש כח כמנהל פורום.

חברים יקרים, אני מביע את דעתי ואני רואה איך אתם מתלהמים פה, ואומרים עלי שאני חשוך, פרימיטיב ועוד כהנה וכהנה מילים. למה כשמעבירים ביקורת על להט"ב, המעביר הוא פרימיטיב וחשוך, אבל אם להט"ב מעבירים ביקורת על אנשים אחרים מותר?

למה כשאני חושב שהם סוטים אתם קוראים לי חשוך? כי אני חייב לחשוב שהם לא סוטים? אני חייב לקבל אותם?

יש חופש ביטוי, וזכותי, במסגרת כללי חופש הביטוי לבטא את דעתי ללא כל עכבה או הפשעה חיצונית כלשהי. אם אני בוחר להיגעל, מותר לי להתבטא בהתאם כל עוד זה לא עובר על החוק ומביא להסתה. לעולם אני לא אסית כנגד מגזר מסויים או כנגד קהילה או כנגד אד כלשהו, כי זה פשוט לא זה.

אני חושב שכל מי שחושב שאני החשוך והפרימטיב וכו' צריך לעשות בדק בית למה הוא ישר תוקף. אין ספק שגם אני כאדם צריך לעשות בדק בית ולראות איפה אני לא בסדר. אינספור פעמים אני לא בסדר. אין ספק אבל זו לא סיבה לתקוף.

יחד עם כל מה שכתבתי, ההומואים יודעים שיש מתיחות רבה מאוד בעיר הזאת. למה להכעיס? למה דווקא?

כמו שאני לא אכנס עם רכב ביום שבת לשכונה של חרדים רק כי אני מכבד, אני חושב שגם הם צריכים לכבד את יושבי העיר הזאת.

עריכה אחרונה על ידי roeibf

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
גם בירושלים יש הומואים ולסביות בגיל ההתגרות שחיים בארון בפחד ובמחשבה שהם יצורים מעוותים. המצעד הזה הוא למען אותם ילדים שיבינו שהם לא כאלה ושיש קהילה שלמה כמוהם.

יש לי ידידה טובה חכמה, נראית מעולה ואדם זהב שיצאה מהארון בגיל 30 (אנחנו מכירים עוד מהצבא והיא היום בת 49) כשעד אז יצאה עם לא מעט גברים אבל דייט שניים וחתכה. אחרי שיצאה מהארון ישבנו ודיברנו ומה שהיא תיארה לגבי הפחדים והרגשות שליווה אותה כל חייה עד היציאה מהארון פשוט הפכו לי את הבטן. יש לך מושג מה שז לחיות בתחושה שאף פעם לא תהיה לך משפחה, לעולם לא יקבלו אותך, אף פעם לא תגיע לזוגיות מספקת ושאין לך אפילו עם מי לדבר על זה?

אנחנו בעידן האינטרנט וחופש המידע. כמות המידע שרצה באינטרנט היא בלתי נתפסת. נגמרו הימים שהיינו שמים אסימונים בשרוך הנעל ומתקשרים מהמדרחוב או לחילופין מחפשים אנציקלופדיה.

כל אחד שחושב שיש לו בעיה יכול לפנות למרכז המידע, ויעזרו לו.

עד היום לא שמו מטען במרכז המידע והם מתנהלים בלי הפרעה.

לגבי ידידה שלך, בוודאי שאני יכול להבין אותה. לתשומת ליבך - מה שהיה בשנת 96, הוא ממש לא המצב היום.

אני משער ששנינו באותו הגיל (בערך) ואתה בטח ובטח יודע שהחיים בשנות ה-90 שונים לאין ערוך מימים אלו.

המצעד בירושלים הוא צעדת מחאה. הוא לא דומה למצעד בת"א.

הם לא רוצים בעיר אחרת, הם רוצים בירושלים כי (1) היא הבירה ו-(2) גם בירושלים גרים הומואים.

ודווקא דווקא בגלל ששם חיים כאלו שמתנגדים, צריך למחות מולם ולהראות להם שלמרות זאת - להומואים יש גם זכות לפומביות בירושלים, כמו בכל מקום אחר.

בת"א יש מצעד חגיגה, לא מחאה.

בירושלים צריך מחאה.

וזה שיוצאים נגד המצעד, רק מוכיח זאת.

אתה קיצוני מאוד ואתה ככל הנראה לא התגוררת בירושלים מעולם.

צעדת מחאה שיעשו בבית.

לא מול גדודים של חרדים, דתיים וערבים בשביל לעצבן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...