Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה זוועה בעיני!!

כן מסכים ולא מסכים.

שיעשו מה שהם רוצים אחד עם השני, כל עוד זה בהסכמה ומאחורי דלת סגורה.

אבל - במצעדים האלה הם יוצרים אנטי (לא שחסר להם), בזה שהם מציגים את עצמם כפריקים.

אם הם היו, מתלבשים רגיל, באים ואומרים - הנה, אנחנו בדיוק כמוכם, רק שיש לנו נטייה מינית קצת שונה, אבל זאת בעיה שלנו, ורק שלנו, אז היו אומרים - טוב, שיהיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 262
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כן מסכים ולא מסכים.

שיעשו מה שהם רוצים אחד עם השני, כל עוד זה בהסכמה ומאחורי דלת סגורה.

אבל - במצעדים האלה הם יוצרים אנטי (לא שחסר להם), בזה שהם מציגים את עצמם כפריקים.

אם הם היו, מתלבשים רגיל, באים ואומרים - הנה, אנחנו בדיוק כמוכם, רק שיש לנו נטייה מינית קצת שונה, אבל זאת בעיה שלנו, ורק שלנו, אז היו אומרים - טוב, שיהיה.

אבל מה הםעושים בתכל'ס? מתלבשים כמו בובות בקרקס, מתנהגים כמו בובות בקרקס ומצפים ליחס שווה כמו כולם.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
פייגלין הוא אדם מעניין, אבל קשה לקחת תוכנית פעולה ממי שבמהותו הוא על גבול האנרכיסט.

דווקא מצע המפלגה שלו מציג חוקים ברורים ולא מטושטשים,קשה לי לראות באדם כזה אנרכיסט,אל אדם שנפשו קצה בחוקים מיותרים.

אני במיוחד שונא את הגניבה שמתבצעת כל 10 לחודש מהתלוש שלי.

פורסם

עצם ההשוואה בין לכנות אדם שנולד הומו כסוטה, לבין לכנות בנאדם שבחר במפלגה/רכב/קבוצת-כדורגל כטיפש - מעיד בעיקר על מי שמבצע את ההשוואה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה שהם אומרים זה: יש לנו נטייה מינית שונה, ואנחנו רוצים את כל הזכויות שיש לכם בזוגיות ובחיים בכלל.

למה הומואים לא צריכים לחיות מאחורי דלתיים סגורות?

והמצעד בירושלים הוא לא דומה לזה בת"א.

כל אלו שחוזרים על זה שהמצעד לא מכובד, מוכיחים שהם פשוט לא מתעניינים בסוגיה, רק עסוקים בזה שלא יטרידו אותם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זאת בדיוק הבעיה שלי עם זה. הם מביאים את האנטי על עצמם.

יש לי חבר טוב שיצא לא מזמן מהארון. הוא לא התחיל להתלבש כמו דראג קווין, גם הבן זוג שלו נראה רגיל לגמרי, לא ראיתי אותו מנסה להתחיל איתי או עם גברים סטרייטים אחרים, ולא התחיל להתנהג בצורה נשית.

ומה הוא מעדיף במיטה - בעיה שלו, היחס שלי אליו לא השתנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא כי אתם בכלל לא מכריחים אחרים ללכת לפי הדרך שלכם.

תחבורה ציבורית בשבת? מקומות בילוי בשבת? חמץ בפסח? ביום כיפור? סרטים בטיסות של אל-על? פיצה פפרוני? צ'יזבורגר?

מה עם האלה שעומדים בצמתים ומפריעים עם הספרים שלהם? או אולי "צדיק חמש דקות תניח תפילין"? ומה עם הברסלבים שעושים פקקים עם הDJ VAN שלהם?

בצ פלז.

הדתיים ממש דוגמה טובה לחיה ותן לחיות, מה אני אגיד לך.

כל העניינים שאתה מעלה סוכמו כבר בקום המדינה בסטטוס קוו. ציביון המדינה הוא יהודי, ולכן רוח המדינה תהיה כרוח היהדות. לא מתאים לך? לא חסמנו לך כבישים ציבוריים. סע כאוות נפשך, ושים לב שבחיפה יש תחבורה ציבורית כסטטוס קוו. תשנה את בסטטוס קוו תוך כדי שכולם מרוצים והכל טוב.

אף אחד לא הכריח אותך לאכול רק כשר. עובדה - יש חנויות לא כשרות שמוכרות גם חזיר והפ עדיין עומדות על תילן.

אף אחד לא הכריח אותך להניח תפילין. כמו שלך מותר לעשות מה שבא לך, גם להם מותר להציע לך להניח תפילין. אדרבא, בעיני זו לא בעיה בכלל.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
דווקא מצע המפלגה שלו מציג חוקים ברורים ולא מטושטשים,קשה לי לראות באדם כזה אנרכיסט,אל אדם שנפשו קצה בחוקים מיותרים.

אני במיוחד שונא את הגניבה שמתבצעת כל 10 לחודש מהתלוש שלי.

הוא אנרכיסט. על הגבול בין אובייקטיביסט לליברטן (לא בדיוק אובייקטיביסט, כי האובייקטיביזם הוא חילוני).

כמו כל אידיאולוג קיצוני (קיצוני, לאמר, בעל תפיסת עולם סדורה ומאוד לא נורמטיבית), המשנה שלו אכן מאוד סדורה, רק שזה לא ייקרה לעולם.

פורסם
עצם ההשוואה בין לכנות אדם שנולד הומו כסוטה, לבין לכנות בנאדם שבחר במפלגה/רכב/קבוצת-כדורגל כטיפש - מעיד בעיקר על מי שמבצע את ההשוואה.

מי אמר לך שזה מולד ולא נרכש?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם (נערך)
בור חסר הבנה, זו אמירה נסבלת.

אתה יכול לטעון שמישהו שפועל באופן מסויים, הוא טיפש.

לאמר על מישהו שהוא "מגעיל", זו לא.

אבל אם הוא היה כותב שהמזרחים שמצביעים ביבי הם...

ברור שהיה מורחק.

חוקי הפורום אומרים:

1. אין מקום לאלימות מילולית.

2. כבדו את חברי הפורום האחרים.

אמירה מסוג זה "מצביעי ביבי הם בורים חסרי הבנה של המציאות" אינה תואמת את כללי הפורום.

חבל שהחוקים פה נאכפים סלקטיבית ואת האיומים אתם שולחים רק למי שנוח לכם לשלוח.

אני בטוח שאם מישהו אחר היה כותב "מצביעי מרצ/העבודה/מחנ"צ הם בורים חסרי ההבנה של המציאות" היה מוצא את עצמו מורחק מהר מאוד.

עריכה אחרונה על ידי XENON
פורסם

רועי, למה לך מותר לקרוא להם סוטים בגלל נטיותיהם המיניות ולי אסור לקרוא לך חשוך ופרימיטיב בגלל התבטאויותיך?

שים לב שאני לא עושה הכללה וקורא לכל הירושלמים חשוכים אלא רק לך כי אתה זה שביטא את העמדה הפרימיטיבית.

גם הדוגמא שנתת עם החרדים היא לא טובה. למה שם אתה כן צריך להתחשב ולא להיכנס לרחוב (ולפעמים לא לנסוע ברחוב שאתה גר בו או להדליק מנגל בשבת בחצר הפרטית שלך) וכאן אתה לא מוכן להתחשב בשעה או שעתיים של אי נוחות קלה?

ניר, אנחנו בני אותו הדור וברור שהיום המידע יותר נגיש אבל עבד אצלי לא מזמן הומו שחטף לא פעם ולא פעמיים מכות רק בגלל שהוא הומו. תפקיד המצעדים הוא לעורר את המודעות שיש גם אנשים כאלה שנכון שהם חריגים (לא סוטים!) אבל הם לא אשמים וזכותם להרגיש חופשיים. למה לי מותר לחבק את אשתי ברחוב ולו אסור לחבק את בן הזוג שלו באותו הרחוב?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
חוקי הפורום אומרים:

1. אין מקום לאלימות מילולית.

2. כבדו את חברי הפורום האחרים.

אמירה מסוג זה "מצביעי ביבי הם בורים חסרי הבנה של המציאות" אינה תואמת את כללי הפורום.

חבל שהחוקים פה נאכפים סלקטיבית ואת האיומים אתם שולחים רק למי שנוח לכם לשלוח.

לא הבנתי.

שאלת.

עניתי.

אם מישהו היה כותב שהלטבי"ים מתנהגים בטיפשות בזה שהם צועדים, זה גם לגיטימי.

מה לא ברור?

פורסם
מי אמר לך שזה מולד ולא נרכש?

נהדר, אתה לא רק חשוך, גם בור גמור..

אלוהים אדירים שיעזור... לך תבנה מדינה עם אנשים כאלה.

אגב 10% מהאוכלוסיה זה ״חריגים״ רק למי שבוחר לעצום עיניים.

יום טוב גם לך

פורסם

והמצעד בירושלים הוא לא דומה לזה בת"א.

כל אלו שחוזרים על זה שהמצעד לא מכובד, מוכיחים שהם פשוט לא מתעניינים בסוגיה, רק עסוקים בזה שלא יטרידו אותם.

אז אני עסוק בזה שלא יטרידו אותי.

בין אם זה מצעד של הומואים, סטרייטים, או רוכבי אופניים (אלה הכי גרועים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...