Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חיפשתי ברחבי הרשת ולא מצאתי משהו ספציפי, אשמח לדעת האם מישהו מכם מכיר.

אני מחפש להשכיר שואב אבק רטוב בטכנולוגיית הזרקה-יניקה.

מדובר בשואבי אבק אשר מזריקים לריפוד מים עם חומר ניקוי ויונקים אותו בתת לחץ גבוה מאוד.

השואבים נפוצים מאוד בתחום ניקוי הריפודים והשטיחים.

ראיתי שהשכרת שואב אבק תעשייתי רגיל עולה בערך 150 שקל ליום,

אבל שואב מהסוג שהזכרתי לא מצאתי.

אודה לעזרתכם.

פורסם

אני יודע שאפשר להשכיר את המכשיר לשימוש המקום. תבדוק עמו האם אפשר לקחת ולהחזיר.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

חברת "בר ביצוע" משכירה מכונות כאלו במחיר של 250 שקלים ליום.

שוחחתי היום עם אדם נחמד מהחברה שהסביר לי שהמכונות שיש להם הינם תעשיתיות בלבד, מפירמות מוכרות.

ההשכרה היא למכונה בלבד ולא כוללת חומרי ניקוי.

רצוי להתקשר יום לפני לראות שיש את המכונה זמינה להשכרה.

http://www.e-clean.co.il/%D7%94%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%AA-%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%93/

בעוד שבועיים כנראה אני אשכיר ליום אחד מכונה כזאת יחד עם חבר כדי לבצע ניקוי יסודי לרכבים של שנינו באותו היום.

פורסם

למה להוציא סכום כזה שאפשר לרכוש שואב אבק פשוט של גולדן ליין בסכום זהה

(300 ש"ח) אתה מקבל סוס עבודה בשאיבה. השתמשתי בו הרבה שנים.

פורסם

זה לא בא במקום. יש לי שואב אבק חזק שיודע גם לשאוב נוזלים במידת הצורך.

אבל זה לא אותו דבר. הצורה בה עובד שואב אבק בטכנולוגיית הזרקה-יניקה היא שונה.

שואב מהסוג הזה מצוייד ב2 תאים לנוזלים - אחד לנוזל נקי והשני לנוזל משומש. בתא הנוזל הנקי, אתה שם מים וחומר ניקוי.

לצינור השאיבה שלו מחובר צינור מים נוסף אשר מזרים מים מתא הנוזל הנקי לחלק אותו שואבים דרך ה"ראש" של השואב (היחידה שבאה במגע עם החלק אותו שואבים).

יניקה חזקה שעובדת במקביל להזרקת הנוזל מייצרת מצב בו הנוזל שהרגע הוזרק לחלק אותו שואבים,

נשאב בתת לחץ גבוה מאוד ומוזרם לתא הנוזל המשומש,

ובעצם התהליך הזה שוטף באופן יסודי מאוד את החלק אותו מנקים.

אני בטוח שבייתך הוא מקום נקי אשר מנקים אותו באופן קבוע, לא תאמין מה יצא מהספות בבית באמצעות ניקוי שכזה.

המטרה שלי היא לא לבצע ניקוי יומיומי, אלא ניקוי כזה שעושים לרכב פעם בשנה-שנתיים.

במקרה שלי, הרכב בן 4 שנים מתוכם חצי שנה אצלי,

ומאז שרכשתי אותו אני מבצע בו יישור קו בכל מיני מישורים.

ניקוי יסודי של הרכב באמצעות שואב מהסוג הזה יישר קו בכל הנוגע לנקיון ריפודי המושבים והרצפה.

שאמצא זמן לבצע את הניקוי הזה, אני אעלה תמונות של התהליך ובעיקר תמונות של מה יצא מהאוטו :-)

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא מזמן הרצתי חיפוש בגוגל על השכרת שואב אבק רטוב, הופתעתי שיש כמה מקומות שיש אפשרות להשכיר מהם שואבי אבק בסכומים נוחים.

פורסם

א' ה שואה ששואב נוזלים עושה את אותה העבודה אבל פחות נוח ויותר זמן ייבוש.

לצורך העניין חפש כל מיני ניקוי ספות בבית הלקוח ותבקש לנקות את האוטו. נראה לי יותר פשוט ומשתלם מקחת ולהחזיר.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

הדבר הזה נחמד וטוב, אבל כמו שכתבו לך פה אפשר להגיע לתוצאות טובות גם בעזרת שואב אבק רטוב, אתה מרסס על המושב לדוגמא apc משפשף עם מברשת ואז שואב את הנוזלים, יצא אותו תוצאה

ואם אתה רוצה להגיע לתוצאה גבוהה הרבה יותר, תשתמש בהתקן לניקוי ריפודים למברגה/מכונת פוליש, יש לכימיקל גייז משהו מעולה

אתה מרסס apc עובר איתו בעזרת מברגה ואז שואב עם שואב נוזלים כמו גולד ליין שהוא פשוט חייה טורפת

פורסם

אין לי בעיה להשתמש בשואב רטוב ללא הזרקה-יניקה, אבל אין ברשותי גם שואב כזה וזה מיותר לקנות בשביל שימוש חד פעמי. נראה שיותר הגיוני להשכיר שואב תעשייתי ברמה גבוהה שלא ישאיר טיפת אבק. אז בכל זאת, המלצות באיזור השרון?

פורסם
אין לי בעיה להשתמש בשואב רטוב ללא הזרקה-יניקה, אבל אין ברשותי גם שואב כזה וזה מיותר לקנות בשביל שימוש חד פעמי. נראה שיותר הגיוני להשכיר שואב תעשייתי ברמה גבוהה שלא ישאיר טיפת אבק. אז בכל זאת, המלצות באיזור השרון?

יש אצלי .תוכל להגיע עם הרכב ולעשות בעצמך

• תוכן חדש...