Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח בחשבון שמה שמכינים כאן בארץ הוא הוופל ה"אמריקאי", תחליף חיוור משהו למקור, שהוא באמת מאכל פצצה שקשה להבין איך הוא כ"כ טעים.

וכמו תמיד עם כל הדברים הטובים: התחליף קל יותר להכנה מהמקור...

אם תירצה מקורי, עם שמרים, תבחר לך מתכון מהקישור הזה:

https://www.google.co.il/search?q=uupk+ckdh&oq=uupk+ckdh&aqs=chrome..69i57.2191j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=original+belgian+goffre+

פורסם

המכשיר שנזכר מעלה מצויין. יש לי אותו כמה שנים.

יתרה מזאת,הוא משמש כטוסטר איכותי יותר מרוב הטוסטרים שאני מכיר(למעט תעשיתיים כמובן). אם תתמודד עם טוסט קוביות,נכונה לך רכישה מאוד משתלמת.

פורסם

מצטרף להמלצה על המכשיר של Krups.

בנוסף מתעלק ברשותכם:

למישהו יש את דפי המתכונים שהגיעו יחד עם המכשיר של KRUPS? הם זכורים לי כמוצלחים מאוד, אך איכשהו איבדתי אותם ולא הצלחתי להשיגם שוב.

אשמח לקבל אותם.

תודה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)

תבורך!

כבר קיבלתי איומים על חיי בגלל תרומתי לכך שהמקור נעלם...

אגב, המלצה מניסיון, תמצית וניל ביתית אמיתית משדרגת את הטעם.

המתכון הוא בקבוק וודקה פינלדיה וכ20 מקלות וניל מאיביי ויישון כ4-6 חודשים.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...