Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 124 ספיידר - מבחנים ראשונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר לקבל את החזית של הפיאט עם התחת הסקסי של המאזדה? תודה

אנחנו צריכים לרכוש יחד, כי אני מעוניין בחזית של המיאטה והטוסיק של הספיידר..!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאוד אוהב ומעריך את CAR AND DRIVER.

הם, וגם כמה ביקורות נוספות ששמו פה, בסופו של דבר מתארות את אותו הדבר: מיאטה מאופקת, נוחה ובאוברול בוגרת יותר. רק נשאר לקוות שסמל"ת יבינו את זה בתמחור.

אני חושב שזה כיוון טוב ללכת בו, אם כי לא מה שאני קיוויתי שהיא תהיה. אבל, למי אכפת מה אני מקווה, אני אפילו לא לקוח פוטנציאלי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בעיני לא מוצא חן מכסה המנוע השחור. אני מבין שזו קריצה, אמירה, התחכמות WHATEVER. זה עדיין נראה מודבק.

לגבי הנהיגה ברכב - מאחר שטעמם של אנשים שונה זה מזה, עד שלא אנהג לא אדע אם היא מתאימה לי. בכל מקרה, במחיר הצפוי שלה - היא לא. בדיוק כמו ג'וליה תלתן. מה שכן, אני מניח ששתיהן אחרי שנתיים על הכביש תהיינה נגישות הרבה יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מצחיק שהוא מתאר את כל השוני בין המזדה לפיאט, במיוחד בתחום המנוע, ואז אומר שבשל הזהות במרכיבים יש פה אמינות של מזדה בעטיפה איטלקית :-)

פורסם

לא מוצא סיבה להוציא כזו מהמפעל, בחיי אם המחיר יהיה 300K על רכב כזה נפלתם על הראש? אה בעצם כן אנחנו בקארספורום :p

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
יפה איך שמועות עוושת להן כנפיים ומעצימות בכל גלגלול שלהן.

לא צריך להתכחש לבעיות שקיימות לכמה בעלי אברט ... אני לא יודע אם זה בדיוק אותו מנוע או לא, אבל בעיות יש. אגב, אפילו התבקשתי לסייע משפטית בנושא (אבל מכל מיני סיבות דחיתי את הבקשה, למרות שבמקרה הספציפי היו כבר תקדימים דומים).

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם

ולא צריך לקחת תופעה שקורית בחלק מהמקרים בהם הבעלים לא טיפלו ברכב כמו שצריך, להפוך להיסטריה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ברור שלא. אבל אם יש לך את הידע המבחין הזה - שתף את סמירו במידע ותרגיע אותו ואת יתר הקוראים :-) לרובנו אין את המידע הזה, וממילא שומעים רק על הבעיות פה בפורום...

פורסם

אפשר לוותר על מכסה המנוע המכוער טילים באבארת'?

*איך בכלל שוטפים רכב שיש לו מכסה מנוע מט וכל הרכב לא?!

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
מה לגבי המולטי אייר באבארת? מנוע בעייתי? שמעתי מאנשים שזה מנוע בעייתי עם המון בעיות. האם המצב דומה פה?

לא מנוע בעייתי ולא המון בעיות. היו בעיות לחלק מבעלי המולטיאייר, שהחליפו שמן פעם ב-30K ונסעו בעיקר בעיר. להם, לפי הידוע לי, הוחלפה היחידה. לא ידוע לי על בעיות אחרות במנוע. מי שמחליף שמן פעם ב-15K סביר שלא יחווה את התקלה. יתרה מכך, גם שגרת הטיפולים של היבואן שונתה לפעם ב-15K וכן פלאשינג פעם ב-30K, וזה מניסיון אישי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...