Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 124 ספיידר - מבחנים ראשונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקרא עוד אחד.

וואלה. קראתי עוד שניים, את של אוטוקאר ואת של אוטו-אקספרס. בשניהם דווקא התלהבו מהיכולת הדינמית.

בעיני לא מוצא חן מכסה המנוע השחור.

אפשר לוותר על מכסה המנוע המכוער טילים באבארת'?

אפשר בלי.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה לגבי המולטי אייר באבארת? מנוע בעייתי? שמעתי מאנשים שזה מנוע בעייתי עם המון בעיות. האם המצב דומה פה?

המון בעיות?

אשמח אם תפרט לפחות חלק מאותן המון בעיות, או לחילופין תבקש שיערכו\ימחקו\יוסיפו הערה שההודעה שלך לא נכונה.

ואם נחזור למציאות המשעממת קצת יותר, כמו שנכתב כבר יש פה ושם בעיות במולטיאייר, לא משהו גורף ובטח לא מאפיין את המנוע.

פורסם

טיפול מונע למניעת בעיות במולטיאייר. העלות היא 85 ₪ + מע"מ ובעלות כזאת - שיעשו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לך יש מידע שתומך בחששותיו של סמירו?

כתבתי למעלה, כן. בעיקר מדובר אבל על מנועים חדשים, את הבעיות שמדבר עליהן רומן אני לא מכיר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המחיר באנגליה דומה לפוקוס RS.

אמנם לא נהגתי או אפילו נגעתי בשתיהן, אבל כל הכבוד לאבארט. ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כתבתי למעלה, כן. בעיקר מדובר אבל על מנועים חדשים, את הבעיות שמדבר עליהן רומן אני לא מכיר.

אני נמצא בקשר כזה או אחר עם רוב בעלי האבארט' בארץ דרך הקבוצות השונות. לא שמעתי על שום בעיה סדרתית. למעשה האמינות מפתיעה לטובה ועולה על הציפיות. לכן חורה לי כשיוצאות אמירות כמו של סמירו או שלך. אם יש לך מידע מבוסס אנא שתף אותו. אם לא אז אנא...

פורסם

אם תקרא שוב תראה שאני לא יצאתי באמירה אלא שאלתי. שאלתי מתוך התעניינות ברכב וציינתי שהגיע אליי מידע, אז אשמח לקבל תשובות. לכן - אשמח לקבל תשובה לגבי ה-1.4 מולטי אייר. אמין? בעייתי? בעיות גורפות? הרבה לא מרוצים? כן מרוצים?

• תוכן חדש...