Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וזוגתי מתכננים לטוס לפריס באיזור סוף אוגוסוט-תחילת ספטמבר, פעם ראשונה שלנו בבירה הצרפתית.

רוצים בעקרון להספיק כמה שיותר אטרקציות כולל מוזיאונים מרכזיים ורוב האתרים המפורסמים כולל יורודיסני.

שמעתי שכל אטרקציה מרכזית זה תור של מינימום שעתיים שלוש...... לכן התכנון המקורי דיבר על 7-8 ימים.

האם זה מספיק לטיול רגוע בלי לרוץ מאתר לאתר עם הלשון בחוץ? :-P

תודה!

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אמנם חלפו שנים רבות מאז שביקרתי בפריז, אז זה היה שבוע, והמוזיאון היחיד שבו ביקרתי היה מוזיאון המדע. היינו בהרכב של משפחה צעירה (3 זאטוטים) כך שכל נושא האמנויות נדחק.

להערכתי צריך שבוע כמינימום, עדיפות לשבועיים. בכל זאת מדובר באחד ממרכזי התרבות הגדולים בעולם. וגם המרחקים לא קטנים, גם בתח"צ היעילה מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טיול מוזיאונים בפריז יכול לקחת הרבה זמן.

תעבור על כל הרשימה.

דברים אחרים שם:

אני מקווה שאתה מדבר ערבית אחרת יהיה קשה להסתדר שם.

גם צרפתית יכולה לעזור.

אנגלית צריך להכריח אותם לדבר, בעיקרון צעירים למדו בבית הספר אבל לא רוצים לדבר.

רכבת תחתית מפסיקה לעבוד בחצות אז אם אתה יוצא לבלות תישאר שם עד הבוקר.

תבדוק בטיים אאוט פריז מה יש שם באותו זמן

http://www.timeout.com/paris/en

אייל

פורסם

כאמור, לא הייתי בפריז שנים רבות, אבל, לעומת זאת, בקיץ שעבר ביליתי שבוע בפרובאנס. הופתעתי לטובה מיחסם של הצרפתים וכן ככך שבניגוד למסופר כל מי שעסק בתיירות דיבר אנגלית שוטפת בשמחה רבה. כמעט ולא נזקקתי לכישורי הצרפתית של אשתי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מזמן צרפתים מדברים אנגלית עם תיירים, הם למדו שמי שמדבר אנגלית עושה יותר כסף מתיירים.

אני לא מתחבר לפריז, לצרפת כן אבל אני מעדיף את מה שמחוץ לפריז.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

פריז זכורה לי באופן חיובי, אולי כיון שמדובר בטיול המשפחתי הראשון שלי. בכל מקרה מדובר כנראה במרכז התרבות השני או השלישי בחשיבותו בעולם (המתחרות היחידות הן לונדון וניו יורק), כך שכמעט חובה לבקר בה.

את ניס לא סבלתי, אבל ברגע שיצאנו מערבה זה היה משהו אחר, שבוע של הנאה מנופים, אתרים ואפילו מהנהיגה (עבודה קשה, אבל ה-500L דיזל שיתפה פעולה יפה).

פורסם

אם אני זוכר נכון לחלק מהמוזיאונים אפשר לקנות כרטיסים מראש, ולחסוך את התור.

מעבר לזה, אני ממש ממש ממש (ממש!) ממליץ לא להגיע לפאריס בשיא עונת התיירות.

העיר מאבדת קסמה כשהיא עמוסה, בייחוד איזורי האטרקציות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תחילת ספטמבר זה כבר אחרי תקופת החופשות, ששיאה באוגוסט.

פורסם (נערך)

ממליץ מאוד לקחת במוזיאונים הגדולים את הסיורים המודרכים באנגלית.

במקום להסתובב ולהתסכל לבד (דבר שבדכ הופך להיות מתיש די מהר במוזיאונים ענקיים) אתה מסתובב עם קבוצה קטנה ומדריך, הוא או היא ממקדים את הביקור לנקודות מעניינות ומסבירים על כל נקודה (ציורים מפורסמים, הצייר ומשמעות הציור, הסגנון האומנותי של הציור) . לקחנו בלובר ובמוזיאון דאורסה ומאוד מאוד מאוד נהננו מהסיורים.

איכשהו, זה גם יותר רומנטי להסתובב ככה בסיור במוזיאון :)

הרגשנו קצת כמו בסצינה מ Midnight In Paris :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ליורודיסני, אם אתה רוצה לעבור מהר, בלי להמתין הרבה בתור. כמו בכל דבר אמריקאי זה עולה כסף. אם אתה לוקח לילה במלונות שם, במיני סוויטה ומעלה, אתה מקבל כרטיס vip free pass, ואז אתה לא עומד בתור הארוך אלא נכנס ישירות לתור המהיר לכל המתקנים השווים (עומדים עד 10 דקות בתור) אתה יכול להסתובב ככה בפארקים יומיים ולהיות ממש בכל מתקן, ובמתקנים שאתה אוהב אפילו יותר מפעם אחת.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לצערי בגלל איצולים בעבודה של האישה, אנחנו מקדימים לתחילת עד אמצע אוגוסט...

עד כמה עמוסה העיר בתאריכים האלה?

האם בסדר גודל של פראג בקיץ או יותר?

פורסם

בתור חובבי לונה פארקים , לאיזה עדיף ללכת - יורודיסני או אסטריקס?

איזה מהם בדר"כ פחות עמוס?

פורסם

עמו שאמרתי בשרשור אחר:

אם המטרה זה העולם של דיסני (להצטלם עם דמויות, המצעד וכו') אז מן הסתם אין תחליף לדיסני.

אם המטרה זה בעיקר המתקנים אז אסטריקס טוב פי כמה (וגם זול יותר). גם באסטריקס יש אחלה אווירה/תפאורה ודמויות שמסתובבות, פשוט לישראלים ה"עולם" של אסטריקס פחות מוכר אז זה יכול להיות פחות מלהיב.

בקיץ שניהם יהיו עמוסים מאוד.

• תוכן חדש...