Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתעניין בהחלפה של הפאסאט 2004 מנוע 2000 סמ"ק בנזין שלי בשביל

פאסאט שנת 2006 TDI עם מנוע 2000 סמ"ק.

עכשיו הכול תקין חוץ מהגיר שלפי הבעלים יש "דפיקה \ מכה" כאשר משלבים להילוך

הגיר ברכב המדובר הוא DSG6 והשאלה שלי כמה יעלה לתקן את זה בערך?

אני יודע שזה לא מוסך פה אבל לפני שאנחנו מתקדמים הלאה אנחנו רוצים לברר אם שווה לנו להוסיף

10 אלף שקל בשביל הרכב המדובר^ (גרסת לוקצ'ורי) ואח"כ הבעיה העיקרית היא כמה יעלה לתקן את הגיר.

אז בגדול השאלה שלי היא כמה עולה בערך לשפץ את הגיר הנ"ל? כמה עולה להשיג אחד כזה מפירוק בערך?

ולפי מה שקראתי באינטרנט לרוב הבעיה המדוברת היא מכטרוניקס שגוי וגם פה אני רוצה לברר בערך כמה זה עולה.

שוב אני יודע שהפורום הוא לא מוסך אבל אני צריך השערות בערך בשביל לדעת אם כדאי להיות רציני יותר בעסקה.

(ההוספה בשביל הרכב עצמו היא שווה אבל השאלה כמה ההוספה הכוללת תיהיה אחרי התיקון של הבעיה בגיר.)

פורסם

אני יכול להגיד לך לגבי גלגל תנופה שעולה בסביבות 4500.

לא זוכר עם זה כולל את המצמדים.

בסרק יש רעידות? מופיעות ונעלמות כאלה..

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
אני יכול להגיד לך לגבי גלגל תנופה שעולה בסביבות 4500.

לא זוכר עם זה כולל את המצמדים.

בסרק יש רעידות? מופיעות ונעלמות כאלה..

האמת שאין לי מושג עוד לא יצא לי לבחון את הרכב הנ"ל לפי הבעלים

יש דפיקה קלה כאשר משלבים להילוך, אלה המילים שלו, אין שום אזכור לגבי רעידות.

שוב אני מזכיר זה DSG6 ולא DSG7 עם המחלת רעידות שצריך להחליף מצמדים.

פורסם

לפעמים זה רק להחליף שמן גיר ( מתי הוחלף פעם אחרונה?) אבל אין מנוס מללכת למכון גירים שיבדקו ושיתנו הצעת מחיר .

פורסם

לא אבין ולכן אתמה, מדוע לך להכניס בכלל ראש (דיי בריא) למיטה חולה.

עצם זה שהרכב תקול - נותן לך קייס רציני להוריד חזק מאוד במחיר (ועזוב את התוספת על לקצ'רי - לרכב מכלול רציני לקוי ! לא שווה את התוספת הזו של רמת הגימור כי... אינו תקין ! פשוט.)

ובכל זאת - מה - אין כבר רכבים ללא תקלות ? (לפחות - לא מוצהרות).

אף אחד לא יכול לומר לך בוודאות בכמה יסתיים תיקון הגיר. אם עדיים חושב לקנות - קח למוסך (רון ?) להערכת עלויות התיקונים. קח גם בחשבון שיצוצו אולי עיזים כאילו ואחרות, אחרי שיורידו את הגיר (יש דברים שאולי לא ניתן לאבחן ללא פירוק או החלפה) או יבדקו יותר לעומק.

alfa 156 2.5.

פורסם

ברור שאתה חייב לקחת את הרכב לבדיקה ולמכון גירים, אחרת את רק תשקיע כסף. סביר להניח שהרכב במנוע דיזל, עבר נסיעות וחוויות. חייב לבדוק את מצב הטורבו והמכלולים השונים. לקצ'ורי או לא, עדיין אתה חייב להיות בטוח שמעבר להתקדמות בשנתון ובדגם, אתה צריך להשקיע עוד סכום נכבד. בדוק את הרכב ובמידה ואתה סגור, תוריד מהמחיר את כול עליויות התיקון, כמובן מה שיראו בעיניים בלי פירוק.

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

תודה רבה על כל העזרה חברים אך הרכב המדובר נמכר

ולכל מי ששאל למה לקנות רכב עם מכלול תקול זה כי התמורה הייתה טובה למחיר יחסית לזה שהבעיה הייתה רק הגיר.

• תוכן חדש...