Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2016, רשמים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אתם אומרים 50 שקל כרטיס יקר אז כרטיס לסרט עולה ככה ואתה מקבל פחות

לא מסכים אתך בכלל. מסרט (טוב) אהנה הרבה יותר.

פורסם (נערך)
הווירון מוצגת שם, בנוסף אסטון מרטין DB10, וונקיש ועוד דגמים. פרארי 458 ו 488. ניסאן GTR ושברולט קורבט C7 ועוד.

לדעתי ה488 יפה יותר מה458..

עריכה אחרונה על ידי lolmit
פורסם

אני הולך כשיש משהו ספציפי שאני רוצה לראות. הפעם כמובן הלכתי לראות משהו שלא אראה ברחוב אף פעם וזה את הבוגאטי ויירון.

דווקא הפעם, להבדיל משנה שעברה, הופתעתי לגלות שיש עוד כמה פנינים ששמחתי לראות. ביניהן את הפרארי 488, ה BMW I8 וכמובן את ה DB10 שהיתה הפתעה נעימה מאוד. ממה שקראתי בגוגל ייצרו רק 10 כאלה אז אם אחת הגיעה לתערוכה זה שאפו גדול.

מה שעוד יותר שיעשע אותי זה ששירבבו את הרכב החדש שלי בביתן של פרארי ומזראטי :lol:

IMG_5519r.jpg

הייתי בארבע שזו שעה דיי מרכזית ולא היה דוחק. אולי חוץ מבאסטון מרטין כי שם הביתן קטן מידי.

פורסם

מזכיר לי את תערוכת הרכב הראשונה שעשו בארץ.

אף יבואן לא היה מוכן להשתתף בתערוכה אז הביאו מכוניות פרטיות של אנשים.

של מי הבוגאטי הזאת?

איך הביאו את הרכב של ג'ינס בונד?

אייל

פורסם
אני פסלתי תגובה של משתמש וותיק? גם אני משתמש וותיק.

אתה עורך הדין שלו?

אם הוא רוצה לדעת למה אני הולך הוא יכול לקרוא באחת מהתגובות שלי היום ואתמול, יותר מזה אין לי מה לכתוב.

עכשיו אני עוד יותר בטוח שאתה ילדון.

התגובה שלך היא פשוט פרייסלס.

אם תתן סיבה אחת נורמלית למה לבזבז כסף על הביזיון המתמשך הזה, אני אשמח לדעת.

מה טוב בזה? המחיר המופקע? שני ביתנים וחצי שמוגדרים כ״תערוכה״? הדוחק בביתנים? הפקקים בדרך? המחיר המופקע שגובים שם על כל שטות? שנמשיך?

אני מאחל לך לבקר בתערוכת רכב בחו״ל ולהבין את הפער העצום שיש בין מה שקורה שם לכאן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כי בא לי.

תעשה מה שבא לך ידידי. אם אתה מפיק הנאה מלראות מרחוק 2 וחצי סופרקארס מבצבצות מתוך עדרים של ערסים ארצישראליים שיהיה לך לבריאות.

אישית אני חושב שזה תמוה לדעת מראש שמדובר באירוע סתמי ועלוב (לפי התיאור של המבקרים) ובכל זאת ללכת כי "זה מה יש לנו בישראל".

לא חסרות אטרקציות מהנות יותר ב100 ש"ח לאדם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נכון, התערוכה הייתה הרבה יותר מעניינת אם מייקל מור היה עושה פוזות סקסיות ליד הGTR

92150472-film-director-michael-moore-wearing-a-new-gettyimages[1].jpg

:roll::roll::roll:

לפעמים נדמה שיש אנשים שאין להם במה להתעסק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ובינתיים, בידיעות אחרונות גילו את אמריקה:

...

כבר לא יכול לערוך, אבל מזל שהם לא הגיעו למירוץ ב-ווללונגה (איטליה) שהייתי בו לפני כמה שנים. זהירות, סטייה מהשרשור לטובת עולם יפה יותר:

8097643924_febc0780c3_b.jpg

8097632305_410b3d8ae7_b.jpg

8097638447_d358212f38_b.jpg

8097637691_c865e2ff6a_b.jpg

8097650820_dc8f315910_b.jpg

8097652312_edf910fe3e_b.jpg

8097642945_7142efe2cf_b.jpg

8097644279_caaef39fc9_b.jpg

8097655892_93222b52d6_b.jpg

8097699226_64daf8d580_b.jpg

8097699389_4cbb036552_b.jpg

8097705917_8e3eb59f20_b.jpg

וזה כדי שלא תחשבו שכל מה שצילמתי זה בחורות.

פורסם

זה אני או שהימנית

, בתמונה הלפני אחרונה, מרחפת באוויר?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

^

כשאני מראה את התמונות האלו תמיד יש מישהו ששם לב לזה. :)

היא התנועעה קדימה-אחורה, אני פשוט תפסתי אותה על העקבים.

פורסם

לפי כמות האנשים שיש פה שחילקו להם כרטיסי חינם אני מבין למה התערוכה כלכך דלה... :wink:

מאיפה, אם אפשר לשאול, אתם מקבלים את הכרטיסים האלה?

אחרי שהייתי בתערוכות בגרמניה, כמובן שאין מה להשוות.

אתם שוכחים דבר מאוד בסיסי, אין תרבות מוטורית בארץ, זה לא מעניין לאף אחד את התחת.

מלבד קומץ אנשים שמרוכזים בפורום הזה.

כל שאר האנשים שמגיעים לשם באים מסיבות כאלו ואחרות, חושבים לעצמם ואי איזה ג'אנטים יש על הבוגאטי ומעניין אם זה יתאים לסיוויק שלי.

בקיצור, זו לא תערוכה שפונה לחובבי רכב אמיתיים.

,בגרמניה כל הרכבים פתוחים, אתה רוצה תיכנס, תעשה מה שאתה רוצה כל עוד זה לא מזיק.

ישבתי במזארטי בפרארי, למבורגיני.

ואני לא אשכח לעולם שישבתי במיאטה לפני בערך 10 שנים באוטומוטור, הנחתי את היד על ידית ההילוכים והמאבטח שם קפץ עלי כאילו מינימום רצחתי את אמא שלו.

בכנות אני אומר אני מקבל כרטיסים חינם כל שנה, אם בא לי אני הולך,רק כי זה בחינם.

שקל לא הייתי מוציא על זה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

אני חולק עליך, כמו שהאלפים שגודשים על בסיסי צה"ל לראות מטוסים / טנקים ביום העצמאות הם לא אנשים "שמרוכזים בתחום" אלא סתם כאלה שמתעניינים ורוצים שהילדים שלהם יראו איזה מטוס מגניב, ככה יש פוטנציאל גם לתערוכת רכב אמיתית בישראל.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

ובדיוק ברגע הזה, כאשר יש את כל הסיבות לא ללכת- כי פרט לבוגאטי (רכב שלמרות שעדיין מהווה אבן דרך בתחום, הוחלף לא מזמן, ואם תתפוס דיל בדקה ה90 (בערך מחיר 3 כרטיסי אוטומוטור) ללונדון, תוכל לצפות ביותר מאחת ואפילו כזו המצופה פורצלן (וגם לשמוע), אשר בעליה משכיר אותה לטובת תערוכות ברחבי העולם על בסיס יומי בעודו ממתין שערכה יעלה, אתה יכול לראות יותר- בחניה אחת בנתיבות (בעליה נוהג לפתוח אותה למבקרים).

כי מעטים היבואנים הרשמיים שמציגים בה.

כי סרטוני התדמית והתמונות מנסים ליצור מצג לפיו הבאים לתערוכה יוכלו לראות, בין היתר- פרארי אנזו, פרארי 599GTO, אסטון 1-77, היספאנו סוויזה (יוצר הסרטון שם לב מה הוא מכניס שם? או שפשוט לקח תמונות אקראיות מגוגל?) ועוד, אשר כל קשר בין מכוניות אלה לבין מיאטה אשר שורפת צמיגים במעגלים, כאשר היא נועלת ג'אנט ברזל שחור, סטייל לנסר 1992, כדי שהצופים ירגישו שחסכו עליהם עד הסוף, מקרי בהחלט.

בדיוק אז- מגיע ידיעות אחרונות ומזכיר לנו שיש אנשים שמשקיעים מזמנם וכספם וכן מנסים להעמיד את ישראל בקו מסוים עם העולם הנאור (זה שיודע שבתערוכת רכב יש דוגמניות ולא מתנצל על כך) ומורה לאלה שנמאס להם מצדקנות היתר, הקנאה והרוטנים המעצבנים שמנסים למשוך אותנו לאחור- לכו לאוטומוטור.

• תוכן חדש...