Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2016, רשמים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז למה ללכת אם אתה לא מצפה לשום דבר מיוחד?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תגובה מאוד בוגרת. אתה מהמארגנים במקרה? התערוכה הזו שווה לפח ובשנתיים האחרונות ויתרתי גם על כרטיסים בחינם. מי שמעוניין יכול לראות את כל הרכבים ברחוב המסגר ובסוכנויות ליבוא אישי. המארגנים משתינים עליך בקשת ואתה משוכנע שזה מים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא מבין מה זה עניינו או עניינך מה אני עושה. אנחנו מכירים? ביקשתי ממך כסף לכרטיס?

כן, אני המארגן הראשי של התערוכה ובגלל זה גם מגיע לי כרטיס 1+1 בהנחה.

אני בוגר מאוד אגב, ובטוח שאתה ילדון.

פורסם

בשנתיים האחרונות אולי קצת יותר, היחס בתערוכות זה כאילו שבאו להרשים ילד בן 6 שהתחנן לאבא שיקח אותו לראות אוטו,

ולאבא היקר.. פשוט אין שום פעילות אחרת להציע לילד בחופש.

אין שום דבר אקסקלוסיבי, שום יחס חם למבקרים, שום ערך מוסף,

וכן אני מבין את המתגוננים למיניהם.. אנחנו זה לא חו״ל, לנו אין תרבות מוטורית, הישראלי הממוצע בור ברכבים ומעניין אותו רק ליסינג ובלה בלה בלה..

אז בואו פשוט נמשיך לחרבן על הישראלי הזה, לא נלמד כלום, לא נקנה שום תרבות, רק נרכב על הגל הדבילי וננצל את הבורות שלהם, כן? מקסים.

אז לא, אני לא אלך, ואני מקווה שגם אחרים לא ילכו, ואם אחד ממארגני התערוכה קורא את זה ואומר לעצמו ״אז שלא יבוא הדביל הזה לא עושה לי טובה״ תעצור ותבין, שעצם צורת החשיבה שלך בתגובה שכזו.. היא שורש הבעיה.

פורסם

טוב, אני יודע שהדרתם שינה מעיניכם במחשבה "מה בסוף דניס עשה?!", אז דניס החליט לא ללכת גם השנה בעקבות רשמים של אנשים ששוב נפלו בפח ודיווחו על חוויה של עמידה בתור ממש ארוך עם המון אנשים ורכבים שמבצבצים מדי פעם בצדדים.

במקום זה נלך מחר ללונה פארק הסמוך, תאחלו לנו בהצלחה, אנחנו נצטרך אותה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)

בשביל 50 שקל כרטיס במדינה הזאת אני לא מצפה ליותר מידי... הייתי, התאכזבתי ואני מקווה (שוב) ששנה הבאה יהיה יותר טוב.

למה אני הולך כל שנה? כי זאת התערוכה היחידה שיש בארץ.. ואם אתם אומרים 50 שקל כרטיס יקר אז כרטיס לסרט עולה ככה ואתה מקבל פחות

ולכל החכמים שאומרים ללכת לרחוב המסגר, כדי לראות גם את פרארי, פורשה,במוו ומרצדס אני צריך לעבור חצי תל אביב פלוס הרצליה.. לא ריאלי ומיותר.

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
לא מבין מה זה עניינו או עניינך מה אני עושה. אנחנו מכירים? ביקשתי ממך כסף לכרטיס?

כן, אני המארגן הראשי של התערוכה ובגלל זה גם מגיע לי כרטיס 1+1 בהנחה.

אני בוגר מאוד אגב, ובטוח שאתה ילדון.

מחיאות כפיים על התגובה הבוגרת.

תיקרא את תחילת השרשור ותבין למה התגובה שלך לא יכולה להיקרא ״בוגרת״ (רמז: פסלת דעה של משתמש מוכר וותיק בפורום וקראת לו בכיין).

רק כשאנשים יפסיקו לפרנס את הקירקס הזה, אולי אז יתחילו להשקיע יותר. מי שהיה בתערוכת רכב נורמאלית מבין על מה אני מדבר מ

פורסם

ערב טוב לכולם,

הייתי בתערוכה היום.

דוגרי, לא שווה לבזבז את הכסף על כרטיס. (במילא נסעתי לים אחרי זה והיה לי כרטיס חינם, לכן הלכתי)

עם כמה שזה כיף לראות ולהתלהב מהרכבים שיש שם זה נעלם אחרי דקה בערך.

מילא היו מניעים ונוסעים איתם קצת, אז היה יותר מעניין.

השנה היה ביתן אחד פחות.

הראו כמעט אותם דברים כמו בשנה שעברה.

הראו קצת רוכבי שטח קופצים מעל דברים ומיאטה שעושה דריפט, לא מלהיב במיוחד. (אותי לפחות)

סה''כ היה סבבה, לא מעבר.

רועי

פורסם
מחיאות כפיים על התגובה הבוגרת.

תיקרא את תחילת השרשור ותבין למה התגובה שלך לא יכולה להיקרא ״בוגרת״ (רמז: פסלת דעה של משתמש מוכר וותיק בפורום וקראת לו בכיין).

רק כשאנשים יפסיקו לפרנס את הקירקס הזה, אולי אז יתחילו להשקיע יותר. מי שהיה בתערוכת רכב נורמאלית מבין על מה אני מדבר מ

אני פסלתי תגובה של משתמש וותיק? גם אני משתמש וותיק.

אתה עורך הדין שלו?

אם הוא רוצה לדעת למה אני הולך הוא יכול לקרוא באחת מהתגובות שלי היום ואתמול, יותר מזה אין לי מה לכתוב.

עכשיו אני עוד יותר בטוח שאתה ילדון.

פורסם

אתה קובע בשביל אחרים ממה הם יהנו וממה לא. זה בוגר בעיניך? או שהניסוח הפסקני הוא זה שבוגר? מנסה להבין פשוט...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שלום חברים , חזרתי לא מזמן מהתערוכה וכמו שחשבתי באמת לא היה משהו מיוחד אבל היה בסדר .

דבר היחיד שממנו התלהבתי זה הבוגתי שקצת חבל שהיא במרחק של 20 מטר אם לא יותר

והלנדרובר איווק קבריולת וGTR זהו היתר מכיר כבר .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...