Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2016, רשמים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לשם מחר , נכון שכל שנה זה פח אשפה ורכבים שאתה לא יכול לגעת אבל זה מה שיש לנו בארץ בינתיים ומזה נהנה :)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם אחרונה שהלכתי לפני 8 שנים היו שם כל היבואנים. נראה שהם היו עסוקים בשלשמור על הרכבים שלהם מביזה של ההמון.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לצערי אני לא מורה או איש קבע :-(

:roflmao:

אני חושב שעדיף לוותר על הפריווילגיה הזאת מאשר להיות איש קבע, שלא לדבר על מורה במדינת ישראל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ניסיתי למצוא מידע על התערוכה של 16' ולא מצאתי , איזה מותגים צפויים להיות מוצגים שם?

נ.ב האם הויירון תהיה מוצגת שם?

הווירון מוצגת שם, בנוסף אסטון מרטין DB10, וונקיש ועוד דגמים. פרארי 458 ו 488. ניסאן GTR ושברולט קורבט C7 ועוד.

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

עבורי, התערוכה הזו היא שיקוץ מוחלט.

תערוכות רכב נחלקות באופן כללי לשני סוגים. הראשון הוא זה בו מוצגים קונספטים מדהימים, כאלו שמורים את החזון העתידי לפי יצרני הרכב, מכוניות על מדהימות ויוצאות דופן. הסוג השני הוא תערוכה יותר צרכנית, בה ניתן לשבת, לגעת ולהתרשם מהמכונית הבאה שלכם. יש תערוכות שמשלבות בין השניים ויש את אוטומוטור שהיא לא זה ולא זה.

היא ערבוביה דוחה של בזאר טורקי, חצר כלא ולקראת סוף היום דיר חזירים.

ומה שבכל פעם משגע אותי זה הנתיב. מהרגע בוא אתה נכנס לתערוכה, למעט אולם אחד או שניים שהם חללים חופשיים יחסית. אתה פשוט נמצא בנתיב הבהמות, במסלול חד כיווני, נדחף על ידי ההמון הכל כדי שמארגני התערוכה יוכלו להתחייב למציגים (אגב, מה עניין ג׳קוזי לתערוכת רכב? או מוצרי גינון?) שמאה אחוזים מהמבקרים יעברו מול הדוכן שלהם.

בעשור האחרון הייתה לי אפשרות להיכנס חינם לכל שנה, בשנים בהן ניצלתי את האפשרות ראיתי שזה רק נהייה גרוע יותר. הם לא למדו דבר והם לא שכחו דבר. בפעמים בהן ביקרתי גם כתבתי לאנשים שאין מה לראות שם.

עצוב לי שכל שנה חלק מגופי התקשורת ועיתונות הרכב לא רק שלא מזהירה אנשים ממלכודת הפראיירים הזו, אלא גם נותנת יד לביזיון הזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
אתה הרי יודע שעיקר ההשקעה אמורה להיות מצד היבואנים ולא מצד מארגני התערוכה, שאמורים לספק רק את הפלטפורמה, שיווק... רוב היבואנים הבינו מזמן שהשקעה של כמה מיליוני שקלים בתערוכה פשוט לא משתלמת להם. צריך לזכור שבתערוכת הגדולות באירופה, זו השקעה של היצרן ולא של המשווק המקומי.

טעות בידך. היצרן משתתף עם יבואנים מקומיים במימון תצוגות תערוכות.

תערוכות גדולות באירופה? בז'נבה ביקרת פעם? מחצית מהמציגים הם יבואני המותגים לשוייץ עבור היצרנים. גם החומר הפרסומי מופק על ידם ולא על ידי היצרן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אפשר לחשוב...

זאת מחאה לדעתך?

זה מה שיש וגם מזה אפשר להנות.

איזו בכיינות.

כן, גבר גבר. זו המחאה שלי - ולא אגיע לשם גם עם כרטיס בחינם.

אתה קורא לזה בכיינות?

אתה היית חוזר למסעדה או לשווארמיה שחטפת בה קלקול קיבה, או שהיית ממליץ למקורביך להמנע?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בטח, מה. זה מה שיש אז ניקח ביס בחיוך ונשלשל בגבורה.

מי שבאמת נהנה שם וטוב לו שיהיה לו לבריאות. אבל למה לגעור במי שמעיז לספר שזה לא הכוס תה שלו?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

היום ביקרתי בתערוכה, היה לי כרטיס חינם

לאחר ארבעים דקות פלוס מינוס סיימתי את כל האולמות(3 יבואנים), וראיתי בוגאטי במרחק, מגודרת . התערוכה היא לא יותר מבושה. היה עדיף לעשות סיבוב במסגר

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דלק שייך לעבר, לדים זה העתיד אושריקו.

• תוכן חדש...