Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2016, רשמים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קח אותו לחנות של הלדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שעדיף לוותר על הפריווילגיה הזאת מאשר להיות איש קבע, שלא לדבר על מורה במדינת ישראל.

רק שאת המורה אף אחד לא מכריח לנהוג באטראז' :oops:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

השנה, פורמולה טכניון, ת"א וב"ש מציגים בתחרות, תבואו לראות מכונית מירוץ אמיתית שבנו בארץ!

AhyCVOVyobkc9WlHrh2ry3EK9_vLOkfuHr_iDOjiIWrf.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
טעות בידך. היצרן משתתף עם יבואנים מקומיים במימון תצוגות תערוכות.

תערוכות גדולות באירופה? בז'נבה ביקרת פעם? מחצית מהמציגים הם יבואני המותגים לשוייץ עבור היצרנים. גם החומר הפרסומי מופק על ידם ולא על ידי היצרן.

אז היצרן והיבואן הבינו ביחד, זה עדיין לא משנה את העובדה שהם החליטו שלא בא להם להציג בישראל ואת הטענה יש להפנות אליהם ולא אל מארגני התערוכה.

פורסם

כאשר גו(נ)בים סכומים כאלה על מבט חטוף ללא אפשרות לחוות את המיצגים, אני לא מבין מה הדילמה. אין שום הבדל בין ה״תערוכה״ המבישה והדלוחה הזאת לבין ללכת באוקספורד סטריט בלונדון בעונת הנסיכים הסעודים, גם רואים את המכוניות בפעולה ולפעמים יש בונוס של חלקי קרבון מפוזרים על הכביש כמזכרות המחכות להקטף על ידי ההמון כאשר מנסים לגרד עוד טייס אמיץ מעמוד תאורה מרצד.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

רק אם היה לי כרטיס חינם הייתי הולך בשביל הכייף לצלם קצת.

אבל כנראה שלא אלך כי אין לי כרטיס חינם. :)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
כן, גבר גבר. זו המחאה שלי - ולא אגיע לשם גם עם כרטיס בחינם.

אתה קורא לזה בכיינות?

אתה היית חוזר למסעדה או לשווארמיה שחטפת בה קלקול קיבה, או שהיית ממליץ למקורביך להמנע?

"גבר,גבר" - מישהו פה ממש נפגע.

אני אגלה לך בסוד שאתה פראייר בדיוק כמוני וכמו כולם - חי במדינה קונה דירה במחיר מופקע ומכוניות במחיר מופקע, הכל פה יקר ביחס לתמורה והרמה נמוכה. ההשוואה לקלקול קיבה במסעדה לא רלוונטית בעליל.

כן יש פה תערוכה פשוטה, אבל גם לא נורא לשלם 50 ש"ח בשביל זה. אף אחד לא ימות מזה.

אני חובב רכב וזה מה יש, אז עם זה ננצח.

אתה מוזמן כמחאה לקנות כרטיס לתערוכה נורמלית בחו"ל. עד אז, אתה משחרר לי קצת יותר מקום בגני תערוכה בזה שאתה לא מגיע.

פורסם

תסמונת האישה המוכה. למעט תערוכה אחת או שתיים, רוב רובן המוחלט של התערוכות נעו בין לא משהו למאכזב. זה כמו הגבר שרוב הזמן מביא איזה הפוכה לאישתו ופעם בשנה גם קונה לה פרחים והיא נשארת נאמנה לו ולאימא שלה היא מספרת שהוא עושה מאמצים להשתנות. אנשים ממשיכים לקוות כל שנתיים מחדש שהפעם זה יהיה שונה אבל כשהלהיט של התערוכה זה רכב-על מדור קודם בזמן שיצא כבר הדגם החדש, מוכיח שוב שאם זה השיא של התערוכה אז מה יגידו אזובי הקיר ומה מצפה לנו, או נכון יותר מה לא מצפה.

הגיע הזמן לפי דעתי לשנות את הפורמט של התערוכה. לא לנסות להציג אותה כערוכת פרנקפורט פריז או זנבה אלא לעשות יריד רכב, כמו יריד אדם ועולמו. יותר תכלס מסחר מקומי, מבצעים, הצעות מעניינות, אביזרים, שיפורים וכו ופחות ניסיונות להרשים ולצאת מגוחכים.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

GOLF, זה לא שייך ליוקר. אני לא חושב ש100 ש"ח זה יקר בטירוף בשביל תערוכה. זה בערך מחיר של מנה במסעדה.

פשוט אין שם יותר מדי מה לראות חוץ מכמה סופרקארס בודדות, והידחסות בין המוני בני ישראל זו לא חוויה מרגשת במיוחד. עדיף לתעל את ה100 ש"ח הללו לתענוג מוטורי אחר, כמו תדלוק או רכישת 42 לדים למשל.

כל אחד חובב רכב בדרכו וזו לא דת שמי שלא הולך לתערוכה העממית בחג האביב הוא כופר ודינו לעלות על המוקד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה מוזמן כמחאה לקנות כרטיס לתערוכה נורמלית בחו"ל.

זה בדיוק מה שעשינו לפני כחודשיים. תהנה מהמקום הפנוי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נראה שיש איזה הרגל כבר..

אוטומוטור ? יאללה בוא נתחיל ללכלך

תמצאו מישהו מהמשפחה/חברים/עבודה עם לאומי קארד תיכנסו ב50 שקלים מה כל הרעש..?

הייתי בתערוכה והיה נחמד מאוד .

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

לי אין את היכולת הכלכלית או את החופש לטוס לחו"ל לתערוכה נורמלית. יש לי את התערוכה המסכנה בת"א.

זה מה יש כרגע וכחובב רכב אלמד להנות מזה.

הרבה חושבים שהם טובים מדי כדי לבזות עצמם חלילה בתערוכה מבישה. ואני אומר תתעוררו, אנחנו שופכים כסף על דברים שלא שווים את עלותם מדי יום, ומבזים עצמנו באטרקציות שלא שוות גרוש ממה שהן עולות. פתאום כולם הפכו ל"אותי לא יז*&נו"...

RK, תהנה בחו"ל.

פורסם

נהניתי. זו הייתה הפעם הראשונה שעשיתי את זה ולמרות שזה לא היה זול, באמת נהניתי. מכיוון שלאור העובדה שזה היה לפני חודשיים, לא יהיה עבורי ערך מוסף לשרוף יום עבודה וכסף להגיע לאוטומוטור. האם אני חייב לשבח אותה כי היא היחידה בציון? לא חושב. זה אכן מה שיש, אבל גם בפעם שעברה, לפני שהייתי בתערוכה בחו"ל, לא הלכתי. פשוט נמאס לי להגיע ולקלל, פעם אחר פעם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אחרי שהייתי בתערוכות בגרמניה, כמובן שאין מה להשוות.

אתם שוכחים דבר מאוד בסיסי, אין תרבות מוטורית בארץ, זה לא מעניין לאף אחד את התחת.

מלבד קומץ אנשים שמרוכזים בפורום הזה.

כל שאר האנשים שמגיעים לשם באים מסיבות כאלו ואחרות, חושבים לעצמם ואי איזה ג'אנטים יש על הבוגאטי ומעניין אם זה יתאים לסיוויק שלי.

בקיצור, זו לא תערוכה שפונה לחובבי רכב אמיתיים.

,בגרמניה כל הרכבים פתוחים, אתה רוצה תיכנס, תעשה מה שאתה רוצה כל עוד זה לא מזיק.

ישבתי במזארטי בפרארי, למבורגיני.

ואני לא אשכח לעולם שישבתי במיאטה לפני בערך 10 שנים באוטומוטור, הנחתי את היד על ידית ההילוכים והמאבטח שם קפץ עלי כאילו מינימום רצחתי את אמא שלו.

בכנות אני אומר אני מקבל כרטיסים חינם כל שנה, אם בא לי אני הולך,רק כי זה בחינם.

שקל לא הייתי מוציא על זה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...