Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2016, רשמים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסתדרות המורים, לאומי קארד וחבר ממה שאני יודע.

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

בדקתי בלאומי קארד, אין כלום.

לצערי אני לא מורה או איש קבע :-(

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ניסיתי למצוא מידע על התערוכה של 16' ולא מצאתי , איזה מותגים צפויים להיות מוצגים שם?

נ.ב האם הויירון תהיה מוצגת שם?

פורסם

שיטת התמחור של התערוכה גאונית ומותאמת מאוד לקהל הישראלי.

הכרטיס המקורי עולה הרבה כסף, יש הנחות גדולות מאוד לכל המועדונים הגדולים בארץ (בינינו, למי פה אין קרוב משפחה/ חבר בחבר או הסתדרות המורים שיכול לסדר לו כרטיסים), המנטליות הישראלית אומרת "יש לי כרטיס בחצי מחיר, לא כדאי ללכת?" ובסוף הולכים כל שנה ומתאכזבים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מה שהכי מפריע לי זה הזלזול באוהבי הרכב , תערוכת פח עם כמה מכוניות שאולי היו מיוחדות לפני כמה שנים, העדרות טוטאלית של כמעט כל היבואנים (מה הם יודעים שאנחנו לא?) , גם אם היה לי כרטיס חינם הייתי מאד מתלבט לבזבז כמה שעות בפקקים ובחום . אם הם עדיין ממשיכים אז כנראה יש מספיק קהל שמוכן לשלם על זה .

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

רק בגלל שמכניסים את הילד חינם הייתי הולך, כל הכבוד למארגנים.

נכון, התערוכה לא שווה שליש ממה שתשלם, אבל בכל זאת הילד יהנה מכמה אקזוטיקות מעניינות, ממופעי דריפט שאת זה (אני מקווה) הוא לא יכול לראות במפגשי מועדונים, ובתור ילד כשהייתי הולך למקום עמוס באנשים דווקא נהנתי מהחוויה של להיות עם כל כך הרבה אנשים ולא שמתי לב לעומסים, אולי גם הוא ככה.

Miata ND2

פורסם

אני מעוניין ללכת ליום אחד, סטודנט עם בקושי פרוטה בכיסו..

מישהו יכול לסדר לי קוד הטבה?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

ביום שישקיעו בנו ויספקו לנו תערוכה ראויה בהשתתפות כל/רובם המכריע של היבואנים, יהיה שווה ללכת.

עד אז...

אתה הרי יודע שעיקר ההשקעה אמורה להיות מצד היבואנים ולא מצד מארגני התערוכה, שאמורים לספק רק את הפלטפורמה, שיווק... רוב היבואנים הבינו מזמן שהשקעה של כמה מיליוני שקלים בתערוכה פשוט לא משתלמת להם. צריך לזכור שבתערוכת הגדולות באירופה, זו השקעה של היצרן ולא של המשווק המקומי.

פורסם

אה, זה הופיע תחת 'אטרקציות' ולא 'הטבות לפסח'.

בעע

תודה :oops:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אוטומוטר לצערי אפספס, יש סיכוי סביר שאצליח לבקר השבוע בתערוכת רכב הצנועה הזאת -

[ATTACH=CONFIG]457893[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]457895[/ATTACH]

http://www.porsche.com/museum/en/

ב2012 או 2013 נסעתי עם משפחתי ליער השחור.

בין היתר היינו במוזיאון של מרצדס , בכל הזדמנות אפשרית הם דחפו את זה שהם מאוד מצטערים במה שהגרמנים עשו ליהודים נחמד.

אפילו אבא שלי קנה שם בושם :lol:

• תוכן חדש...