Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2016, רשמים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הפקקים, אין לי מושג על מה מדברים. אם במקום לחנות באחד החניונים הצמודים לתערוכה, מחנים כמה מאות מטרים משם (כן... הולכים קצת ברגל. מה קרה? להזיק זה לא יזיק) אין שום פקק. הגעתי מרעננה לגני התערוכה בפחות מ 20 דקות. הכבישים היו דיי ריקים. משהו כמו שבת בבוקר ואני מדבר על 15:20 עד 15:40.

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התגובה שלך היא פשוט פרייסלס.

אם תתן סיבה אחת נורמלית למה לבזבז כסף על הביזיון המתמשך הזה, אני אשמח לדעת.

מה טוב בזה? המחיר המופקע? שני ביתנים וחצי שמוגדרים כ״תערוכה״? הדוחק בביתנים? הפקקים בדרך? המחיר המופקע שגובים שם על כל שטות? שנמשיך?

אני מאחל לך לבקר בתערוכת רכב בחו״ל ולהבין את הפער העצום שיש בין מה שקורה שם לכאן.

בחיי שאתה אטום.

למה אני חייב לתת לך סיבה למשהו שאני עושה? אתה מחפש לחזק את העמדה שאתה צודק ואחרים לא, ואתה יכול להמשיך עם זה עד מחר.

מחיר מופקע? 50 ש"ח זה מופקע?

מה זה בשבילך תערוכה? 4 ביתנים ומעלה? 6?

דוחק? לא היה שום דוחק

פקקים? נסעתי ברכבת בכיף, עם מיזוג ו-WIFI

מחיר מופקע? אין לי מושג,קניתי בקבוק מים ב-5 ש"ח ובאתי לשם שבע

שנמשיך? תמשיך כמה שבא לך

עוד הפעם אתה עם התערוכות שלך בחו"ל. מה הקשר?!?!

אנחנו לא בחו"ל אם לא שמת לב!

כרגע הדרך הכי זולה לראות אסטון מרטין DB10 וויירון זו התערוכה המסכנה שיש בת"א, אז גם מזה צריך ללמוד להנות.

אתה פשוט בכיין!!!

יש לך גישה עקומה של "אני חכם ולא פראייר וכל אחד אחר כן". צא מזה. תתבגר.

אתה פראייר ביום יום במדינה הזאת, ודווקא פה בגלל 50 ש"ח אתה עושה מזה כזה סיפור?! תעשה לי טובה...

פורסם

אני הייתי מגיע אם היו נותנים להיכנס לרכבים. אם כל כך מפחדים שישימו מצידי שלט גדול שבו רשום שיש צורך להפקיד תעודה מזהה (תעודת זהות או רשיון נהיגה) בכניסה לתערוכה אם אתה מעוניין להיכנס לרכבים. מי שמפקיד לשים לו סרט על היד עם השם או מספר סידורי ושהסרט ייגזר ביציאה. לשים מאבטח ליד כל רכב שנותנים להיכנס עליו ושיבדוק אחרי כל מי שנכנס שהכל שלם בפנים.

לא יודע עד כמה קשה ליישם את זה, סתם משהו שחשבתי עליו. גם יוכלו לבטל את כרטיסי החינם ויגיעו בכל זאת יותר אנשים לדעתי, כך שכלכלית הם לא אמורים להיפגע מהעניין הזה, אבל את זה אשאיר לאנליסטים של המארגנים.

פורסם (נערך)
לפי כמות האנשים שיש פה שחילקו להם כרטיסי חינם אני מבין למה התערוכה כלכך דלה... :wink:

מאיפה, אם אפשר לשאול, אתם מקבלים את הכרטיסים האלה?

קראתי באחד הטוקבקים שמחלקים לעובדי עיריה ב 10 שח .

חוץ מזה יש סיקור בוואלה של 5 דקות מאתמול.

http://cars.walla.co.il/item/2955856

והכתבה היום בעיתון ידיעות מדברת על החפצת נשים ולמה אנשים מגיעים לשם....

דווקא אם כל היבואנים היו מביאים מכוניות נורמליות היה נחמד לראות את כולם בבת אחת ולשמוע אנשים מתווכחים ליד יונדאי מזדה טויוטה קיה וכו'. בקטע של לשמוע את רחשי העם.

גם יכלו להשקיע יותר בבטיחות רכבים למשל הקרנת מבחני ריסוק ואמצעים מוביליי וכד' והתנסות מול קהל

עריכה אחרונה על ידי אורמת
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה שאני לא מזדהה עם התערוכה הביזיונית זאת, הכתבה בידיעות פשוט מפגרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתחיל מזה שלא יצא לי לבקר בתערוכה הזאת מעולם.

לאחר שנתבקשתי להזמין זוג כרטיסים בהנחה (כאל עסקי) עבור אחי

הקטן וחבר שמצטרף אליו, יצרתי קשר עם חברת איוונטים (eventim) ושוחחתי

עם נציג שהציג את עצמו בשם אלעד - הנ"ל נתן שירות מתחת לכל ביקורת.

ניחא הפיהוקים שנשמעו בתוך השפורפרת, אבל הבחור פשוט חוצפן.

לבסוף ויתרתי על השירות שלו והזמנתי דרך האתר, לא לפני שגם שם הכריחו אותי

לשלם 10 ש"ח לכרטיס, עבור כך שאוכל להדפיס את הכרטיסים (ואין אפשרות אחרת, כך שזאת לא

באמת בחירה).

אני מאוד מקווה שלמרות חווית הזמנת הכרטיסים, החבר'ה ייהנו שם ובתקווה שהחוויה במקום תהיה קצת יותר נחמדה.

פורסם

חג שמח לכולם. היום ב 10:00 הייתי בתערוכה, ביליתי שם שעתיים והיה ממש נחמד. הרכבים היפים ממוקמים בביתנים ממוזגים, יש רכבים שלא רואים בכל מקום ולא מקרוב. בתור ילד הייתי מת ללכת לתערוכה כזו כל שנה, לאיזה הורה יש זמן לקחת את הילדים לרחוב המסגר להתרשם מקרוב מכל רכב? התערוכה פונה לאלה שלא טסים לחול כל רגע וההתרשמות שלי היא שעד 100₪ המחיר שווה מאוד לבילוי של חצי יום בחופש עם הילדים. אני בן 43 ואם היו לי בנים במקום בנות הם היו איתי בתערוכה.

היה גם ביתן מעניין של רכבים של צה״ל, גאווה למדינה.

בקיצור, אני ממליץ למי שלא טס הרבה לחול ולא יכול לבקר בתערוכת רכב בחו״ל

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

הייתי הבוקר כי לא שילמתי שקל על זוג הכרטיסים והחניה, אבל לא מומלץ להגיע - בזבוז זמן (אלא אם כן יש לכם כרטיסים חינם). אעלה תמונות הערב.

פורסם

גולף, אתה יוצא אחת לשנה לחופשה? אם כן, אז בפעם הבאה תוכל לצאת לחופשה בז'נבה. 504L, RK ואנוכי (ועוד ששה אנשים, מחציתם כותבים די הרבה באתר הזה) ניצלנו את הסופ"ש הראשון של מרץ האחרון לביקור בתערוכת ז'נבה. חזרתי משם עם עודף מ-2,000 ש"ח, וזה כולל את הטיסה, הלינה, אש"ל, שתי כניסות לתערוכה ואפילו מתנות לאישה, לילדה ולהורים.

לעניין הדוגמניות, מארגן התערוכה התראיין הבוקר אצל רינה מצליח וחגי גולן ב-103FM. בגדול אני אוהב להאזין לרינה מצליח, אלא שהפעם זאת היתה הדמגוגיה בהתגלמותה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

פספסת את הלינק?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
חג שמח לכולם. היום ב 10:00 הייתי בתערוכה, ביליתי שם שעתיים והיה ממש נחמד. הרכבים היפים ממוקמים בביתנים ממוזגים, יש רכבים שלא רואים בכל מקום ולא מקרוב. בתור ילד הייתי מת ללכת לתערוכה כזו כל שנה, לאיזה הורה יש זמן לקחת את הילדים לרחוב המסגר להתרשם מקרוב מכל רכב? התערוכה פונה לאלה שלא טסים לחול כל רגע וההתרשמות שלי היא שעד 100₪ המחיר שווה מאוד לבילוי של חצי יום בחופש עם הילדים. אני בן 43 ואם היו לי בנים במקום בנות הם היו איתי בתערוכה.

היה גם ביתן מעניין של רכבים של צה״ל, גאווה למדינה.

בקיצור, אני ממליץ למי שלא טס הרבה לחול ולא יכול לבקר בתערוכת רכב בחו״ל

לי ולאבא שלי יש מנהג מאז שהייתי בן 13,פעם בשנה נוסעים לסוכניות רכב ועוברים סוכנות סוכנות,גם היום כשאני בן 30 כמעט שנינו לוקחים חופש וזהו,ככה שזאת לא בעיה.

וכשהייתי ילד היינו נוסעים בחופש הגדול והוא לוקח יום חופש מהעבודה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
גולף, אתה יוצא אחת לשנה לחופשה? אם כן, אז בפעם הבאה תוכל לצאת לחופשה בז'נבה. 504L, RK ואנוכי (ועוד ששה אנשים, מחציתם כותבים די הרבה באתר הזה) ניצלנו את הסופ"ש הראשון של מרץ האחרון לביקור בתערוכת ז'נבה. חזרתי משם עם עודף מ-2,000 ש"ח, וזה כולל את הטיסה, הלינה, אש"ל, שתי כניסות לתערוכה ואפילו מתנות לאישה, לילדה ולהורים.

לעניין הדוגמניות, מארגן התערוכה התראיין הבוקר אצל רינה מצליח וחגי גולן ב-103FM. בגדול אני אוהב להאזין לרינה מצליח, אלא שהפעם זאת היתה הדמגוגיה בהתגלמותה.

אם וכאשר יזדמן לי כמובן שאבקר. כמו שלא ויתרתי על נהיגה בלמבורגיני כשהייתי בווגאס.

נכון לעכשיו מה שיש לי זה המבחר הקטן בגני תערוכה לצערי...

פורסם
בחיי שאתה אטום.

למה אני חייב לתת לך סיבה למשהו שאני עושה? אתה מחפש לחזק את העמדה שאתה צודק ואחרים לא, ואתה יכול להמשיך עם זה עד מחר.

מחיר מופקע? 50 ש"ח זה מופקע?

מה זה בשבילך תערוכה? 4 ביתנים ומעלה? 6?

דוחק? לא היה שום דוחק

פקקים? נסעתי ברכבת בכיף, עם מיזוג ו-WIFI

מחיר מופקע? אין לי מושג,קניתי בקבוק מים ב-5 ש"ח ובאתי לשם שבע

שנמשיך? תמשיך כמה שבא לך

עוד הפעם אתה עם התערוכות שלך בחו"ל. מה הקשר?!?!

אנחנו לא בחו"ל אם לא שמת לב!

כרגע הדרך הכי זולה לראות אסטון מרטין DB10 וויירון זו התערוכה המסכנה שיש בת"א, אז גם מזה צריך ללמוד להנות.

אתה פשוט בכיין!!!

יש לך גישה עקומה של "אני חכם ולא פראייר וכל אחד אחר כן". צא מזה. תתבגר.

אתה פראייר ביום יום במדינה הזאת, ודווקא פה בגלל 50 ש"ח אתה עושה מזה כזה סיפור?! תעשה לי טובה...

בתור אחד שהיה באוטומוטור הראשון בשנת 89 או 90 ודאג ללכת לרוב התערכות עד לפני כחמש שנים, אני יכול להגיד שבכל שנה התחושה היא שמדובר בביזיון.

את כל הרכבים שציינת, למעט הוויירון אפשר לראות בת״א (ישנה פרארי שחונה ברחוב המסגר בסוכנות ליבוא אישי שנותנים לך גם להתקרב אליה).

מה עושה איש משפחה שגר במושב? אתה מכיר רכבת שעוצרת במושב?

קנית בקבוק מים והגעת שבע? חבל שבזבזת 5 ₪- היית שותה מים בשירותים בחינם.

תערוכה איכותית נמדדת באיכות ולא בכמות הביתנים.

ממליץ לך לבדוק את תחילת השרשור ולהבין מי הגיב בצורה גועלית לאדם שהביע את דעתו על השוד השנתי של המארגנים.

רוב מי שמבין ומכיר את עולם הרכב מגכך על התערוכה ואתה פשוט מנסה לשכנע את עצמך ואחרים. מעדיף לבזבז את ה-50 ₪ שלי על דברים קצת יותר טובים.

• תוכן חדש...