Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אומרת רמת גימור SRI בפיג'ו 405?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה אומרת רמת גימור SRI בפיג'ו 405 2.0 מודל 94'? איזה איבזור? יש מושבי עור, סאן רופ וג'נטים מקוריים?

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

רמת הגימור הגבוהה ביותר ששווקה בארץ.

מנוע 2.0 מוזרק.

בארץ לא שווקה רמת הגימור הגבוהה ביותר, ה st שכללה מושבי עור ועיטורי עץ.

יש ריפודי קטיפה וחישוקים קלים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מנוע 2.0 מוזרק.

תודה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

יש סאנרוף אם אני זוכר נכון.

להורים היתה אחת , והיא ללא ספק בכלל אחת המכוניות הכי מהנות שפיז׳ו אי פעם ייצרו.

פורסם

מנוע 2.0 מוזרק.

יש איזה משהו שאתה לא זוכר או שגם את מה שאתה לא זוכר אתה זוכר ששכחת...?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היה קורה לי הרבה בבחינות שהייתי זוכר ששכחתי מה כתוב בחלק התחתון של הדף השמאלי

ואני זוכר את זה למרות חלוף הזמן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין סאן רוף. אולי הגיע במכוניות בודדות בהזמנה מיוחדת

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

בשנים ההן עוד איפשרו להזמין גרסאות בכירות גם עם גיר ידני.

מודל 94' של 405(אחרי מתיחת הפנים) כבר נהנה מדשבורד מיציקה אחת. עדיף בהרבה על אסופת הפלסטיקים המרשרשים של המקורית.

405 נהנתה ממערכת מתלים מדהימה, שסיפקה לה נוחות ויציבות מרשימות במיוחד. עם זאת, המושבים הקדמיים שלה היו קצרים ולא נוחים. עד כדי כך, שאפילו אני, על 171 הס"מ הצנועים שלי, חשתי בכך.

לדעתי - ואני יודע שאני בדעת מיעוט - 406 היתה מכונית מוצלחת יותר. 405 נהנתה מתכנון ועיצוב נהדרים, אך הביצוע לא היה באותם סטנדרטים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מתיחת הפנים נעשתה ב 93', ובמסגרתה קיבלו כל המנועים הזרקת דלק שהחליפה את המאייד הכפול בדגמי ה 1.6 וה 1.9.

בדגם מתוח הפנים הוחלף מנוע ה 1.9 הנהדר במנוע 2.0 שהיה בעל בלוק ברזל והיה הרבה פחות נעים וחלק.

דגמי ה 1.6 וה 1.8 האוטומטיים הציעו ביצועים מעוררי רחמים, עקב תיבה איומה ואיטית להחריד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הרכב הראשון הנהגתי אחרי שהוצאתי רשיון - 405 GL, 1.6 ידני שנת 92 עם 92 כ"ס, אכן פלסטיקה מעצבנת, אבל לא נורא.

דרך אגב, SR שנת 93 היא בנפח 1.9, יצא לי לנהוג גם עליה, ידנית, עם 130 כ"ס.

האוטו הכי מדהים מבחינת נוחות נסיעה שיצא לי לנהוג עליו עד היום - אין תחליף. לרחף מעל פסי האטה כאילו אין שם כלום. רק ה BX הייתה יותר טובה. אין לי מושג איך אומרים היום שה 308 או ה C4 נוחות. לעומת ה405 זה פשוט קישקוש, הם קשות בטירוף.

אני לא מסכים בכלל לגבי המושבים, לפי דעתי היו ענקיים ורכים, ואני הייתי נוהג עם כרית קטנה על המושב כי ממש הייתי שוקע בהם.

פורסם

מסכים לגבי המושבים, נוחים מאוד ממה שאני זוכר.

היה לי העונג להנות מ1.6 ידנית בחו״ל ב92 במשך שנה, ואז SRi אוטומטית בארץ כשלוש שנים.

הם פשוט לא מייצרים אותן ככה יותר.

פורסם

אבא שלי רכש בסוף 1991 405 SR 1.9, שנרשמה כדגם 1992. אוטומטית כמובן, כי זה מה שאבא נהג מאז שנות השישים.

הרכב היה משגע, פשוט מדהים לתקופתו. אבא תמיד קנה מכוניות שאני כיניתי "עגלות", עם מנועים שמקסימום מסוגלים למשוך את הרכב שהיו מותקנים בו, ולא יותר.

ב-405 ההיא סוף סוף היה מנוע ראוי לגודל ולמשקל שלה, וזכור לי כמה נהניתי ממנו, כמובן גם בסיבובים- הרי זה היה תור הזהב של פיג'ו בכל מה שקשור לשלדות. פרט לבעיות האמינות הידועות (שתקפו גם את הרכב הספציפי הזה), אני כנראה יכול לומר שזה הרכב הכי טוב שפיג'ו ייצרו (שקלול של גודל, נוחות, ביצועים- מה שנקרא, חבילה כוללת).

ועד מותו, אבא תמיד טען שזה הרכב הכי נוח שהיה לו אי פעם, ומדובר באדם שתחת ידיו עברו אמריקאיות שונות וגם פיג'ו 505 אחת.

עבור פות"ש אני לא מציין את רמת הגימור כי כאמור היה מדובר בדגם שלפני מתיחת הפנים.

פורסם

הרכב הראשון שלי היה 405 GL 1.6 ידנית, אןמנם זה היה הדגם הפשוט אבל איזה חווית נהיגה נהדרת ללא הגה כוח.

אני כל כך מתגעגע לרכב הזה, בבוא העת ניקח כזאת כאספנות.

• תוכן חדש...