Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשנה קניתי יונדאי I20 שנת 2012, ולצערי מהר מאוד גיליתי שהמושב לא טוב לי וגורם לכאבי גב, בעיקר בגב התחתון.

ניסיתי לכוונן אותו, ניסיתי מספר מוצרים של ד"ר גב, ואפילו הייתי ב"רייס קאר" רפדי רכב מת"א, אשר ניסו לסייע ושמו ספוג אבל זה שיפר רק מעט ולא פתר את כאבי הגב לחלוטין.

אני די אובד עצות, ואשמח אם מישהו יוכל להמליץ על רפד מאיזור המרכז שמתמחה בטיפול במושב (נאמר לי שאפשר להפוך אותו ל"אורטופדי")

אציין שלפני כן נסעתי על פולו 2004 במשך 7 שנים ומעולם לא הייתה לי בעיה כזאת.

תודה מראש

פורסם

אתה יכול לפנות לפיליפ גסטון רכב ברעננה. לדעתי הוא יוכל לעזור לך. יש לו המון נסיון ברפדות והוא בדרך כלל לא נרתע מבקשות לא קונבנצינליות. הוא לא זול.

דבר איתו גם על אפשרות להתקנת תמיכה גב מתכווננת כי תמיכה קבועה (הוספת ספוגים )לא מאוד אפקטיבית

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני גם סבלתי מהגב בהונדה,לא ברור לי למה אבל ככלל ליצרנים היפאנים והקוריאנים פחות חשובה נוחות הנוסע, לא הלכתי לרפדים מכיוון שחששתי שכרית האוויר שנמצאת במושב תיפגע, קניתי מדוקטור גב כרית לגב התחתון זה לפעמים עזר ולפמים הזיק, בסוף העפתי את הרכב וקניתי רכב צרפתי, יש ירידת ערך, קשה למכור המוסכים והחלקים יקרים אבל לפחות אני גומר נסיעה בלי תור לכירופרקט. מציע לך לחזור לרכב אירופאי.

פורסם (נערך)

סובל מבעיה דומה בטויוטה. ניסיתי הכול -כריות של ד"ר גב,כריות אורתופדיות שונות,מושבים/משענות שלמות (2 היו לי) כלום לא עזר. כריות הפריעו לתנוחה,מושבים גם אם היה אחד נוח? לא יכולתי לסבול שהוא לא נושם - נסיעה מאילת למרכז הייתה סיוט. (כל הגוף מזיע, לא קשור למזגן)

בקיצור,השלמתי עם זה למרות שזה מפריע עד היום.

הפתרון היחיד שלמרבה הצער גם היקר ביותר,כיסא אורתופדי מלא.

או לעשות קומבינות עם כיסא של רכב אחר/יוקרה

בעבר עשיתי את זה ברכב ישן, משימה מטורפת וקשה. (עד שמצאתי מפירוק ועד שהצלחתי להתאים)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תוכן חדש...