Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

ברשותי פיזו 5008 2010 מזה כשנתיים יד שניה מליסינג (התייעתי כאן לגבי הרכב מספר פעמים).

הרכב מאוד נוח מרווח ומפנק במיוחד עם 4 ילדים קטנים.

הבעיה שלי איתו היתה האמינות - נכנס אינספור פעמים למוסך (כנראה חלק מהפעמים בגלל ידע של המוסך...).

הוא גם אוכל הרבה דלק בעיר - שזה רוב הנסיעות שלי, אבל זה לא היה קריטי כי אני עושה כ 12,000 ק"מ בשנה.

אני מעוניין למכור אותו ולהחליף רכב (רק לא פיזו!!)

כנראה שהתקציב יהיה כ45K-55K.

בהתחלה חשבתי על סטיישן 7 מקומות, אבל נראה לי ממש לא ישים עם 4 כיסאות תינוק + ילד בבאגז' בשמש הקופחת ואין בכלל מקום למטען (ניסיתי מאזדה 626 סטיישן).

מקריאה כאן בפורום נראה לי שיש 2 מועמדים שיכולים להתאים לי שנת 2010:

פורד גלאקסי

מיצובישי גרנדיס

מה שחשוב לי זה:

אמינות, נוחות, מרווח, טיפולים/תחזוקה במחיר שפוי.

אהה, ושוב - אמינות!

מה היתרונות של השניים (פורד/מיצובישי) שהומלצו כאן בפורום?

האם שנתון 2010 -7 שנים על הכביש- עדיין ללא בעיות?

בתודה מראש.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתי את השירשורים הקודמים.

ספר מה קרה הפעם .

רק תדע שהגראנדיס יאכל יותר דלק והפורד תהיה אמינה אך יקרה לתחזוקה.

פורסם

חפש טויוטה ורסו, יש לי גם 4 ילדים והיא מתאימה בול, לא גדולה מדי לתנועה צפופה בעיר, חסכונית בדלק, אמינה

פורסם

קח גראנדיס הוא עונה לצרכיך בדיוק. גם הגאלאקסי טוב, אך אמינותו לא מושלמת הוא יקרה יותר לאחזקה מהגראנדיס.

אופציה נוספת זולה יחסית היא הרנו לוגאן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובות.

לגבי התקציב, אני מודע לטווח המחירים, ולכן אני מוכן לרדת בשנתון.

כשנעבור את המהמורות נחזור לרכב נורמלי משנתון נורמלי, ולכן עכשיו חשוב לי האמינות - כמה שפחות הוצאות.

מה שקרה בחודשיים האחרונים, הוא נכנס למוסך פעמיים על התחממות (תיקון של 1900 ש"ח, יומיים אחר כך שוב - חלקים אחרים 1270 ש"ח), נזילת שמן פעמיים - פעם ראשונה 2600 ש"ח (מכסה שסתומים + אטימת אגן), פעם שניה אחרי שבוע משאבה חשמלית שהוחלפה חינם במדגם (מה הקשר? לא יודע!)

בשנתיים שהוא אצלי הוצאתי עליו יותר מ-20,000 ש"ח כשבכל פעם מבטיחים לי (כולל מנהל המוסך) שזהו, עכשיו האוטו בובה...

האמת ששקלתי בעבר רנו לוגאן, אך הבנתי שבטיחותית הוא נחות משמעותית.

אשקול גם אותו שוב.

לוגאן 2010 וגרנדיס 2009, אין כמעט יד פרטית.

הרוב מליסינג ומסוכנויות רכב.

אפשר לסמוך :-( ?

פורסם

לא משנה מי היו הבעלים קודם - חשוב מה מצב הרכב כרגע. לפי תיאוריך - יתכן שהחלפת המוסך המטפל תפתור את הבעיה...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
ברשותי פיזו 5008 2010 מזה כשנתיים יד שניה מליסינג (התייעתי כאן לגבי הרכב מספר פעמים).

הרכב מאוד נוח מרווח ומפנק במיוחד עם 4 ילדים קטנים.

הבעיה שלי איתו היתה האמינות - נכנס אינספור פעמים למוסך (כנראה חלק מהפעמים בגלל ידע של המוסך...).

הוא גם אוכל הרבה דלק בעיר

ואחר כך כשאני כותב לא להתקרב לרכבים צרפתיים, אומרים שאני שבוי בסטיגמות.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אם יש לך סבלנות תחפש טיוטה אוונסיס ורסו או לוגאן (יש לו אכן בטיחות נמוכה) או הונדה סטרים או יונדאי טראג'ט הדיזל חסכוני יותר או מזדה 5 (בשביל 4 ילדים הוא מרווח)

פורסם (נערך)

המדגם = ריקול ידוע אבל לא נכריז עליו ככזה. מה שנקרא ריקול שקט הפעם אנחנו נשלם. משאבה דלק או מים? אני משער שכוונתך למשאבת מים למרות שגם בדלק יש ריקול . כשהיא כושלת וזה ידוע ,האוטו מתחיל להתחמם. אבל יש סימנים מקדימים לכשל של המשאבה . זה קורה במקטעים ולא בבת אחת. נראה לי שאיתרו לך את המשאבה באיחור ובנתיים החליפו חלקים תקינים מה שלא פתר את בעיית ההתחממות כמובן. לגבי נזילה ממכסה שסתומים : באג ידוע בתכנון הגרמני. המכסה החדש תוכנן בהתאם ועולה רק 2000 שח (1200 ועוד כמה צינורות). רק כי זה BMW . אטימת אגן ? זה טרם שמעתי. יש אטמי גומי שמוחלפים בטיפולים. אני מסכים בגדול עם הטענות שלך אבל תזכור: אם היית קונה וורסו באותו שנתון בדיוק הייתי מאבד מייד יותר מ ₪20000 לעומת הפיג'ו כבר בקנייה. אבל לעצבים אין מחיר.

מסקנה: אל תקנה רכב עם תכנון גרמני.

תדע לך שלפני זה פיגו השתמשו במנוע שלהם NFU 1600 וגם 2000 והם אמינים ביותר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

איזה מסכנים הצרפתים האלה, עד שהלכו למומחים מבוואריה שיביאו להם אחד מנוע על הכיף כיפאק, קיבלו שטרונגול עד העצם.

ה-5008 וגם ה-3008 מכוניות נהדרות מלבד המנוע הזוועתי הזה. אני מקווה שהגרסה החדשה של המנוע הזה (165 כ"ס) כוללת פתרונות למגוון הבעיות שלו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אם יש לך סבלנות תחפש טיוטה אוונסיס ורסו או לוגאן (יש לו אכן בטיחות נמוכה) או הונדה סטרים או יונדאי טראג'ט הדיזל חסכוני יותר או מזדה 5 (בשביל 4 ילדים הוא מרווח)

אתה שולח אותו לחפש אוונסיס ורסו או סטרים? שני הדגמים האלה נמכרו בכמויות קטנות מאד וכבר לא משווקות למעלה מעשור. מה שלא מונע מהמורכים המעטים לבקש 40K ויותר על מכוניות בת 10 עם 300K ק"מ.

טראג'ט דיזל היא דוגמא מצויינת לרכב שאחזקתו יכולה להיות זוועתית יותר מ-5008.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לי. הייתה לוגאן (נמכרה עקב רצון לבטיחות משופרת),

צרפתיה נוחה מרווחת להפתיע ואמינה מאוד.

לוגאן היא באמת אמינה וזולה, וגם מאוד מרווחת.

הבעיה שזה מרגיש כאילו אתה נוהג במשאית. העיצוב החיצוני של הרכב סביר, אבל הפנים ממש מזעזע. מרגיש כמו רכב אספנות

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לי נשמע שכדאי להחליף מוסך ומהר, ונשמע לי שהיית צריך לדרוש כסף חזרה כשלא פתרו בעיה אחרי החלפת חלקים אלא אם זה באמת תקלה אקזוטית. סליחה שאני מבאס אותך, זה לא בקטע רע, גם אני אכלתי קש בעבר.

אולי כדאי לנשוך שפתיים ולקוות שהמצב ישתפר.

• תוכן חדש...