Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-)

אני צריך חוות דעת על אופל קורסה OPC.

אמינות, צריכת דלק, הנוחות שלה בנסיעות מנהליות, המושב האחורי שלה יכול לאכלס מישהו, משהו? ובכמה התחזוקה תהיה יותר יקרה מרכב סטנדרטי?

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

יש ואם אני זוכר נכון ההתלבטות שלו היתה בין בימר 118 לבין הOPC ובסוף הOPC ניצחה - חיפוש אמור להעלות תוצאות.

אם אני זוכר נכון חבר הפורום - הכינוי שלו הוא שיזומניאק - shizomaniac או משהו כזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הנוחות שלה זוועתית, היא שברה לי את העצמות גם בכוכב יאיר. לעומת זאת ההתנהגות והמשיכה פשוט נהדרות. יחסית לרכב בלי דיפרנציאל אתה יכול לפתוח גז ממש מוקדם. לגבי התחזוקה - קח בחשבון שהצמיגים ענקיים והמידה שלהם לא הכי נפוצה - לפחות הם יהיו יקרים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ממליץ על 208 GTI

וזה בגלל שיש לך כזו / אתה חושק בכזו - או בגלל שהיא באמת עדיפה לטעמך?

אסכם בקצרה את דעתי על הקורסה OPC (בהסתמך על חבר שהחזיק באחת עד לאחרונה ובחבר שמחזיק אחת. שתיהן לא סטנדרטיות במיוחד כרגע, האחת הייתה STAGE 2 והשנייה STAGE 1). לפי הידוע לי מהם - לא היו צרות / בעיות שהן.

לחיוב: התנהגות מפתיע בהחלט, ביצועים נהדרים (גם כסטוק כמובן), בלמים מצויינים, מושבים סופר תומכים והיא יחסית מרווחת.

לשלילה: נוחות נסיעה מזעזעת לחלוטין (ואני נוהג ביום יום על משהו שהוא יחסית קשיח ונוקשה), מושבים שאומנם מאוד תומכים אך גם מאוד נוקשים לאורך זמן (עניין אישי - יש שיגידו שהם בסדר) ותא נוסעים לא בדיוק מפנק או איכותי במיוחד (הוא לא רע, אבל יש טובים ממנו).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...