Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש :mm_yeah:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אפשר לסמוך על המשלוח הרגיל שלהם או להוסיף קצת למשלוח רשום (1.5$) , שנים שלא קניתי מהם, רוכש בעיקר באלי אקספרס

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
אפשר לסמוך על המשלוח הרגיל שלהם או להוסיף קצת למשלוח רשום (1.5$) , שנים שלא קניתי מהם, רוכש בעיקר באלי אקספרס

אם ההפרש על דולר +- אני תמיד בוחר ברשום.

זה לא באמת משנה, תמיד מגיע

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

שלום לכולם, אנסה לתרום את חלקי,

לכל אלו שהחמיצו את המבצע על מכונות הגילוח של פיליפס שהיו כאן, יש באמזון אנגליה מבצע על Philips S7530/50 כולל גילוח, טרימר ואביזר ניקוי בכ-480 ש"ח עד הבית (מגלם לכאורה הנחה של כ-70%). מבדיקה פשוטה בזאפ, המחיר שם נע בין 659-990 ש"ח ואגב, היא קיבלה שם ציון של 7.6 בסה"כ מוויזביי.

הדיל לעוד כ-4 שעות. http://tinyurl.com/hwpn63h

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אין על מה, היא בכל זאת דגם קצת יותר יקר.

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

ROY:

פורסם

יוסי שים לב, קיבלתי במייל שיש גם את ה5420 באמזון בריטניה.

קצת יותר זולה, אולי שווה בדיקה.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00WGNQOH2/ref=pe_1983941_158309261_em_1p_4_ti

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

ROY:

פורסם

שאלת תם, אמזון קנדה- מישהו ניסה?

על פניו הדולר שלהם זול יותר (2.8) וכל הליך ההזמנה מאפשר בחירת כתובת בישראל, אני מפספס משהו ?

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
אמ;לק:

אם יש לך או אתה מתכנן לרכוש מכשיר עם טעינה מהירה QC2/QC3 אז כדאי שגם במטען מולטיפורט שאתה קונה עכשיו יהיה לפחות פורט אחד עם QC.

זה נותן טעינה של רוב (80 אחוז? משהו כזה) הסוללה באיזה חצי שעה.

רשימת מכשירים תומכים: QC2.0 / QC3.0

אם אין ולא יהיה לך - תחסוך ותקנה בלי.

סביר להניח שהרשימה לא הכי עדכנית, למשל המכשיר שלי כן נתמך ולא מופיע שם:

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5-6948.php

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מהיכן ניתן לרכוש כרטיסי זכרון איכותיים במחיר סביר?

קניתי GoPro Session והיא לא מחבבת את הכרטיסים הנוכחיים שלי, 64GB C10 מתוצרת Kingston.

נדרש קצב כתיבה של 45mbps.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

הייתי ממתין עם הרכישה כרגע עד יום שישי השחור. אני במעקב כבר חודש וחצי ונראה כי כולם הכפילו את המחירים (כנראה בשביל שיהיה מה להוריד לקראת יום שישי השחור)

לדוגמא, לפני חודשיים בערך הזמנתי סמסונג איבו 128ג"ב דרך mymemory ב 21 פאונד כולל משלוח. המחיר כרגע 38. וזה נכון להרבה אתרים אחרים שבדקתי. מחירי המיקרו SD קפצו מאוד מאז אוגוסט ואין לי מושג למה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...