Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם לשמיעת דעה.

מה ההבדל בדיוק מסלולארי שלא יוצא להם (וגם לנו המבוגרים)מהיד 24/7?(למרות שלבת שלי אין עדיין סלולארי)

סלולר לא צמוד ליד 24 שעות, שעון כן.

את הסלולר מניחים הרבה פעמים על משטח ולפעמים רק קוראים, או שרק קצה האצבע נוגע בו. בלילה הוא רחוק יחסית מהגוף...

אם אני זוכר נכון משיעורי הפיזיקה, הקרינה יורדת אקספוננציאלית עם המרחק וזה משמעותי.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

ה"קרינה" (ואני מכניס את המונח למרכאות, כיון שהוא לא מדוייק) יורד, ביחס ישר לריבוע המרחק. מה שנקרא inverse square law.

אסך - שני בנים שלי קיבלו את הפיליפס 5000 לפני כשבועיים ומרוצים ממנה. נכול שלאחד עדיין זקן דליל, אבל לאחר זקן די צפוף ושחור על רקע בהיר, וזקוק לגילוח טוב בשל שירות צבאי - והמכונה עושה את העבודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קיבלתי היום את הפיליפס 5000. האם עוצמת הגילוח שלה היא אחת? מרגישה לי מאוד חלשה.

זו אותה אחת שכולנו הזמנו אז? אם כן- אחי מבסוט מאוד. גם אני הרגשתי שהיא חלשה (אבל קשה לי באמת לדעת, אולי צריך עוד כמה נסיונות. אני גם לא מגלח אלא את הצוואר) אבל תפעיל את הטורבו, הוא די מוסיף.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יש כפתור אפור שכתוב עליו t מתחת לכפתור ההפעלה.

רגע, קנית בסוף את ה-5320?

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

ROY:

פורסם

יש באמזון צרפת סט ביטים ומקדחים של בלאק ודקר: http://tinyurl.com/hs9xceb

יוצא, אחרי הזנת קידום כ-47 יורו= כ-160 ש"ח.

אותי מעניינים בעיקר המקדחים והראצ'טים.

משתלם, בפרט ביחס לארץ?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

תעזרו לי לסגור פינה, אני צריך כבל חדש לאייפד אייר, מטען איכותי לרכב לגלקסי 6 ומטען מקורי או אחד איכותי לנוט 4. רוצה מוצרים איכותיים ולא זבל סיני. מקציב 120 לכל הסיפור

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

מטענים של Tronsmart או Aukey לבית ולרכב. אתה לא צריך QC, תוכל להתספק בדגמים הבסיסיים שאינם יקרים ואיכתם מצויינת. לרכב ממליץ לך על טרונסמארט עם 3-4 יציאות, שיאפשר טעינת מספר מכשירים, כולל מצלמה. לבית תוכל לקנות מטעני קיר בני 1-3 יציאות, ושולחניים עם עד 5 יציאות. להשיג באיביי ובאתרים הסיניים הגדולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
השאלה איך אני יודע אני באמת קונה טרונסמארט ולא איזה חיקוי מעפן.

תזמין מ-Geekbuying או Banggood.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

Aukey, Anker, Tronsmart, Belkin, Nillkin, Blitzwolf

כל אלה נחשבים מטעני אפטרמרקט מעולים. Anker נחשבים רמה אחת מעל אך יש קצת בעיה כי ערוץ ההפצה הראשי שלהם (אמאזון US) לא שולחים מוצרים שלהם ארצה. באסה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לעיתים נדירות המוצרים של אנקר באמאזון כן נשלחים לארץ.

לא מזמן היה מבצע על חלק גדול מהקטלוג והזמנתי 2 מטענים של אנקר עם 5 חיבורים + חיבור qc3

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Aprilia Shiver 750

פורסם (נערך)

החנות הרשמית של אנקר עם משלוחה לארץ לרוב המוצרים.

רק באסה שתקע החשמלי לא תואם לארץ במטעני קיר.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
  • תוכן חדש...