Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

d25fafcc53605569ef93b9ff5a0fa6f1.jpg

הגיע בשעט"מ, ועכשיו - עדכונים. יחובר בהמשך לטלוויזיה קצת יותר גדולה.

אגב, לפי מספר המעקב המוצר עדיין במכס.

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

נשלח רק ביום חמישי שעבר. ההזמנה שלי הייתה Reorder בגלל הבאנדל של באטלפילד.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

יש מבצע על Braun Series 3 3080 Men's Electric Foil Shaver באמזון בריטניה לעוד 3.5 שעות. ההנחה רצינית מאוד (75%) והמחיר כ-49 פאונד עד הבית. גם הביקורות מהללות. http://tinyurl.com/jekudn4

לא כ"כ הבנתי מה היתרון במכשיר הזה על מכונת גילוח עם ראשים עגולים. המחיר אטקרטיבי כשלעצמו? לא מצאתי את הדגם בארץ. זה נועד להחליף סכין גילוח?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אני מחפש אוזניית BT, כזו שיושב באוזן לשיחות.

אני מוצא את עצמי מדבר בטלפון יותר מדי לפעמים...ולמרות שברכב יש דיבורית, צריך אחת ניידת גם לבית.

מה אתם ממליצים?

התחלתי להסתכל על פלטרוניקס, הרבה דגמים נשלחים לארץ, אבל הכל נראה לי אותו דבר.

אשמח להמלצות

גם אני פוזל חזק לכיוון Voyager Legend אבל הגודל מפריא לי. גם הג'ברה המקבילה נראת רצינית

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
גם אני פוזל חזק לכיוון Voyager Legend אבל הגודל מפריא לי. גם הג'ברה המקבילה נראת רצינית

יקר וגדול לדעתי

אני כנראה אזמין Plantronics M165 Marque 2, באמזון.קום 40$ עד הבית.

פורסם
יקר וגדול לדעתי

אני כנראה אזמין Plantronics M165 Marque 2, באמזון.קום 40$ עד הבית.

לי חשוב סינון רעשים של רכב במהירות גבוהה ואיכות הקול בסביבה רועשת. לא בטוח שלקטנים יש את אותם הפיצ'רים.

מישהו יכול להמליץ על משהו טוב לרכב לא שקט במיוחד. כי דיבורית של מערכת לא מספיקה.

פורסם

יש לי פד כזה, הוא מחזיק מעמד כבר שנתיים. אין לי מושג לגבי האיכות שלו למטרות גיימינג.

יש ביותר זול:

http://www.ebay.com/itm/Razer-Goliathus-Control-Edition-Gaming-Game-Mouse-Mat-Pad-Locked-320-240-Size-M-/322200750432?hash=item4b04a94960:g:9EcAAOSwSv1XkcRy

• תוכן חדש...