Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא צילמתי את הצמיג לצערי, באותו הרגע לא חשבתי על לצלם אלא איך אני מצליח לצאת מהצרה הזו. בכוונתי ללכת לתביעות קטנות ולקוות לטוב

פורסם (נערך)

מה תהיה ההוכחה שלך כאשר תישאל : מדוע הנך בטוח שזה מהדוקרן?

אני אומר זאת כי יכול להיות שיהיה לך הפסד מרובה... וחבל.

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לא ברור לי

מדוע שחזרת למקום לא ניסית, עם הנעל, להוריד את הדוקרנים לכיון הנסיעה. בפשטות ניתן להבין אם תקינים או לא. וכמו שאמרו לפני, כל המכוניות שעברו היו צריכות להינזק מהדוקרנים אם טענותך נכונות. זה שאחד עובר ב 3 קמ"ש והשני במהירות של 6 קמ"ש לא נראה כגורם משפיע מהותית לדעתי

חתך נמוך, לחץ אויר גבוה..., רכב עמוס, צמיג ישן/יבש . כל אלה פועלים לרעה במקרה של עצם קשיח בניצב לצמיג

פורסם
בכוונתי ללכת לתביעות קטנות ולקוות לטוב

הסיכוי שהשופט יפסוק משהו לטובתך הוא 0 מוחלט. שחרר כבר מהעסק הזה ובלע את הצפרדע. צמיגים נקרעים, זה לא דבר נדיר. shit happens.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי. שיהיה בהצלחה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...