Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מדובר על מקרה שקרה לי אתמול בלילה

במהלך נסיעה על כביש החוף (אזור ה90-100 קמ"ש), התחלתי לשמוע רעש שנשמע כמו פנצ'ר, האטתי את הנסיעה ונסעתי כמה מאות מטרים כי אני מכיר את האיזור וידעתי שיש שם טרמפיאדה וזה עדיף מאשר לעצור על שוליים של כביש ראשי.

וכשיצאתי מהאוטו ראיתי את המחזה ההזוי הזה.

למזל זה היה צמיג אחורי אז באמת שחוץ מקצת לכלוך לא קרה כלום, אבל אם זה היה קדמי זה יכל להגמר רע מאד.

אגב האוטו אמנם יד שנייה אבל נקנה ממגרש של חברה מוכרת וטובה לפני פחות משנה, הוחלף צמיג שהועלה כצמיג בעייתי כחלק מתוצאות הבדיקה של מכון שאני בחרתי, ועבר טסט מטעמם ביום של הקנייה (נובמבר 2014).

20150828_213920.jpg20150828_213926.jpg

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בפעם הבאה עוצרים מיד בצד, לובשים אפוד זוהר ומחליפים גלגל. חבל על הצמיג.

בנוסף צריך לבדוק שלא נגרם נזק לג'אנט עצמו.

Stay Dirty

פורסם (נערך)

הצמיג הוא של continental. שנת ייצור 2010 שבוע 14. גודל 195/65

ככה זה נראה באור יום20150829_140551.jpg

עריכה אחרונה על ידי krembo18
פורסם

הזוי. אחרי הסתכלות בתמונות אני לא מבין איך יכול לקרות מקרה כזה. אם יש כאן מישהו שיכול להסביר, נשמח להחכים..

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

ראשית, תקר או פיצוץ של צמיג אחורי, מסוכן הרבה יותר מאשר צמיג קדמי, מבחינת איבוד השליטה ברכב.

שנית,

continental נחשב לצמיג טוב ולא צמיג "פשוט" (מה שקרוי "סיני") אבל הצמיג ישן ואני מעריך שעבר ק"מ רבים. האם זה הצמיג שהותקן לך ב2014? אתה ידעת שמותקן לך צמיג משומש? (קשה לי להאמין שצמיג מתחילת 2010 יהיה זמין כחדש 4 שנים לאחר מכן).

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

השם 'קונטיננטל' פסול אצלי, אני לא מוכן לשמוע או להתקרב אל הצמיגים האלה.

הסיבה לכך היא התפוררות שראיתי ברכבו של חבר של צמיגים מהתוצרת הזו - ספורטקונטקט אם אינני טועה - מהסוליה של הצמיג שלו פשוט נשרו קוביות גומי... :shock:

פורסם

הצמיג הפגום שהוחלף היה אחד מהצמיגים הקדמיים.

הייתי בטוח שהצמיגים הקדמיים הם היותר חשובים, בגלל שדרכם הנהג שולט על ההיגוי ברכב, ובגלל זה הם נשחקים יותר מהר.

למרות שנראה לי שכדאי להחליף את כל הארבעה עכשיו ולא להתגרות בגרול. אבל אני אתייעץ עם הפנצ'ר מאכר (חבר של חמי)

הצמיגים האחוריים שניהם צמיגים זהים.

הנה תמונה של הצמיג השני

20150829_140651.jpg

פורסם

אני רואה שאתה עם פיאט בראבו, הצמיג המקורי שבא עם הרכב הוא מסוג קונטיננטל, כנראה לקחו גלגל של בראבו אחרת שנראה פחות גמור והחליפו לך... לפי המושבים האחוריים שלך אני רואה גם שזה בראבו מ2010\2011 אז הגיוני שהצמיג הוא בגיל הרכב.

תבדוק את הצמיג ספייר שלך בבגאז, ככל הנראה גם קונטי מאותה שנה וכדאי כבר להחליף,

עברתי לסקייטבורד

פורסם

במהלך נסיעה על כביש החוף (אזור ה90-100 קמ"ש), התחלתי לשמוע רעש שנשמע כמו פנצ'ר, האטתי את הנסיעה ונסעתי כמה מאות מטרים

מה אתה מצפה שיקרה אחרי נסיעה של כמה מאות מטרים ללא אוויר?

לי קרה דבר דומה, פוררתי צמיג קלבר לאבק בנסיעה קצרה

לדעתי לקחת החלטה נכונה, הבטיחות שלך יותר חשובה מהצמיג

-

פורסם
בפעם הבאה עוצרים מיד בצד, לובשים אפוד זוהר ומחליפים גלגל. חבל על הצמיג.

בנוסף צריך לבדוק שלא נגרם נזק לג'אנט עצמו.

יותר חבל על חיים שילכו בגלל נהג רשלן שלא ישים לב ויפגע בו, במיוחד שהגלגל הוא בצד הפונה לכביש.

• תוכן חדש...