Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ריקול לא מעיד שלכול הרכבין יהיו בעיות,אלא היצרן עשה פעולה מונעת.

בגלל זה טיוטה זהו רכב אמין.

מהשבוע האחרון

כל כך הרבה ריקולים הרוגים פצויים מנועים עם בוצה, גיר רובוטי ....... נכון רכב אמין למוסך.

כמה אפשר להיות עיוור.

http://www.auto.co.il/כתבה-32605-קריאת-תיקון-לטויוטה-קורולה-אוונס.aspx

פורסם

הרובוטי הייתה פשלה,אבלב עיקר עקב ההתהנגות ולא אמינות.

היו להם מעידות אבל הגדול לאורך זמן אלו דגמים מוצלחים,הדור לפני האחרון היה דגם מוצלח,הדור לפני גם למעט בשנים עם הבוצה הדגם של סוף שנות ה90 גם סוס עבודה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הקורולה של 2003-2004 עם הבעיות בוצה? הקיצר..לא קובעים לפי יצרן או ארץ יצור

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הקיצר..לא קובעים לפי יצרן או ארץ יצור

קובעים, קובעים, באבוה קובעים, במיוחד כשעושים הכללה לגיטימית.

אין בכלל שאלה אילו רכבים משתייכים לקבוצת ה"אמינים יותר" ואילו לקבוצת ה"אמינים פחות",

מעייפים כל הילדים האלה שאבא שלהם גידל אותם על "הגרמנים אנשים יסודיים הא הא הא"

והיום הם הלקוחות של הדרעק של צ'מפיון שעיקר הקניות שהם עושים לבית זה יוניטים בשש מאות יורו

פעם בשבועיים.

אם מישהו צריך את "הרכב הכי אמין בעולם" אז הוא צריך לקסוס, למשל, זו עובדה,

וזו ההכללה שמותרת, וליד לקסוס בכל הרשימות והסקרים יש הונדות וטויוטות ושאר

נגזרות של יצרנים יפניים. אם הרשימות היו שונות ובראשן היו עומדות כל מיני סקודות ורנו

אז סבבה: אבל הן לא.

The first one to get angry loses

פורסם (נערך)
קובעים, קובעים, באבוה קובעים, במיוחד כשעושים הכללה לגיטימית.

אין בכלל שאלה אילו רכבים משתייכים לקבוצת ה"אמינים יותר" ואילו לקבוצת ה"אמינים פחות",

מעייפים כל הילדים האלה שאבא שלהם גידל אותם על "הגרמנים אנשים יסודיים הא הא הא"

והיום הם הלקוחות של הדרעק של צ'מפיון שעיקר הקניות שהם עושים לבית זה יוניטים בשש מאות יורו

פעם בשבועיים.

אם מישהו צריך את "הרכב הכי אמין בעולם" אז הוא צריך לקסוס, למשל, זו עובדה,

וזו ההכללה שמותרת, וליד לקסוס בכל הרשימות והסקרים יש הונדות וטויוטות ושאר

נגזרות של יצרנים יפניים. אם הרשימות היו שונות ובראשן היו עומדות כל מיני סקודות ורנו

אז סבבה: אבל הן לא.

איך אתה קובע שלקסוס אמין ? על בסיס מה ?

ואיך אתה קובע שרנו לא אמין ?

ומה כואב לך בצמפיון ? גם במוסך של טויוטה מגרזנים .

ואל תגיד לי יש סקרים שמוכחים, הסקרים לא אמינים.

ואם אני לא טועה התקלה בברקסים היתה דווקא בלקסוס.

מה שבטוח טיוטה זה חברה של שקרים הם הודו בכך.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז נשארתי עם התלבטות בין מאזדה 2 החדשה, לפג'ו 208 החדשה.

לפג'ו מחיר יותר אטרקטיבי (97 אלף) וממה שיוצא לי לקרוא הנתונים שלה די מרשימים.. (במיוחד צריכת דלק ואפילו 5 שנים אחריות)

המאזדה הרבה יותר מאובזרת לפי מה שאני מבין (או שאני טועה בעניין?)

הגירסה הספורטיבית של המאזדה סקסית ברמות מטורפות מבפנים, אך חורגת לי מהתקציב די הרבה...

בשורה התחתונה ההתלבטות היא בין 2 רמות הגימור העליונות של מאזדה 2 (הנמוכה יותר עולה 105), לבין הפג'ו 208 עם מנוע ה1.2.

יש למישהו תובנות בעניין? אשמח לשמוע.

תודה רבה :)

פורסם (נערך)

ההבדל בין הגרסא הספורטיבית של מאזדה ולבין הפג'ו הוא בערך 15,000 ש"ח (במאזדה לא נותנים שקל הנחה, אפילו לא חיישני רוורס). הייתי היום בסוכנות, הגירסא הספורטיבית תגיע לארץ בעשירי לאוקטובר, הDynamic קיימת במלאי, כנל ה-Pure white שאפילו יותר יקרה ב-2000 ש"ח ולטעמי המחיר שלה כבר ממש מוגזם. 115K בלי תוספות.

המותג פג'ו חלש באמת בארץ, אני שומע מאנשים המלצות חמות להתרחק, רבים עדיין חיים בתפיסה שפג'ו = בעיות חשמל. ופג'ו במהלך מעניין נותנים 5 שנות אחריות (מלאות?), אני תוהה כמה הפג'ו 208 תהיה סחירה בשוק היד2, לא מצאתי ביקורות עדכניות לגביה (עם מנוע 1.2) אשמח לקישורים.

במקומך, הייתי הולך על המאזדה 2 דינמיק, יוצא לך 110K+- על הכביש כולל חיישני רוורס שלהם, המחיר קצת מופקע אבל המאזדה מאוד מאובזרת.

חייב לומר שלמיטב הבנתי, המאזדה 2 שומרת על הערך שלה, בגרסאת הדיינמיק תקבל את כל מכלול תוספות הבטיחות האפשריות (בלימה, סטייה מנתיב וכו') ונראה לי שזו תהיה עסקה טובה עבורך

בנוגע לפאביה, אני מתרחק מיבואנים שנותנים רק שנתיים אחריות, לטעמי זה מראה רבות על האמון במוצר (בתור אחד שהחזיק איביזה "ספורט" 3+ שנים וסבל לא מעט)

לסיכום, כואב שזה המצב בארץ, נמשיך לאכול חצץ בשקט 8)

עריכה אחרונה על ידי Or_s
פורסם
שלום לכולם.

אני מתכנן רכישת רכב בעזרת הלוואה עומדת מביטוח לאומי בסוף החודש,

הרכב צריך להיות חדש מהחברה, לצערי אני קצת פחות בקיא בשוק הרכבים כיום אז אשמח לקבל ייעוץ.

הדרישות מהרכב:

1. אמינות - חשוב חשוב חשוב -

אני סובל ממוגבלות בניידות, כל כניסה למוסך משביתה אותי ללא אפשרות להתנייד לכמה ימים.

מעבר לכך אני סטודנט ואין לי כמעט זמן פנוי לטפל בענייני מוסכים.

2. חסכון בדלק \ שוק חזק

3. רכב יפה (אני יודע שזה עניין של טעם, אבל בכל זאת :) )

4. רכב מאובזר כברירת מחדל (פחות קריטי)

5. תקציב - עד כ100K, אם כי עדיף לא להגיע לשם.

הרכב יבצע בעיקר נסיעות פנימיות בתוך חיפה, ופעם בשבוע הלוך+חזור למרכז.

ביצועים+קטגוריה של הרכב פחות קריטיים לי כל עוד הוא עומד בקריטריונים הנ"ל.

עדיין לא יצא לי לבדוק יותר מדי אופציות אך בינתיים הסתכלתי על הרכבים הבאים:

1. סיאט איביזה

2. יונדאי i10\i20

3. סקודה פאביה החדשה

אני אשמח לקבל חוות דעת על רכבים אלו (במיוחד על הסקודה, אני קצת מפחד ממנה בגלל גיר הDSG)

וכמובן אם יש לכם הצעות יותר טובות אני יותר מאשמח לשמוע.

תודה רבה!

אני אטרוף לך קצת את הקלפים (מתפלא שלא הרחיבו) - יונדאי i10.

1. מבחינת אמינות זה יונדאי (ולפי מה שהתרשמתי, יש ליצרן אמינות טובה).

2. האוטו יחסית חסכוני בגלל גודלו הקט (יחסית לרכבים גדולים ממנו), ואני מתרשם שיש לו שוק טוב.

3. יופי זה דבר סובייקטיבי - תבדוק.

4,5 - ברמה הכי גבוהה אתה מקבל רכב חדש ועוד נשאר לך עודף.

מדובר ברכב עם בידוד-רעשים טוב, ונוח (לקטגוריה שלו).

אז איפה הקץ'? הרכב קטן (אח-תאום כמעט של קיה פיקנטו), וזה אומר שהוא פחות נוח מהרכבים שרשמת, ומיועד פחות לנסיעות בינעירוניות.

שלא תבין אותי לא נכון - אפשר בהחלט לנסוע איתו בדרכים בינעירוניות, אבל במהירויות שהן מעל 90 קמש, המנוע שלו יותר רועש (ורצוי נסיעות במישור).

אם אתה מתלבט, אולי כדאי שתיקח כזה רכב ל"סיבוב" מחוץ לחיפה כדי לראות איך הוא מתנהג, וגם אז, כפי שכתבת, רוב הנסיעות הן בתוך העיר ככה שלרוב לא יהיו לך בעיות (אם בכלל).

אה, ובין הפיז'ו למאזדה, גם הייתי הולך על המאזדה.

אם לא האמינות, אז השוק/סחירות עדיפה של המאזדה, ושמעתי גם שהטיפולים של המאזדה פחות יקרים.

בהצלחה

• תוכן חדש...