Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

ברשותי פונטו ספייס 2001 ידנית 8 שסתומים.

מנורת מנוע דולקת רוב הזמן, (לפעמים נכבת ואז לרכב פתאום יש כוח) אחת הרצועות חורקות בהנעה ובנסיעה ויש נקישות שמורגשות מהמנוע או מהגיר. בנוסף גם מנורת abs וכריות אויר דולקות, לפעמים יש ריח של דלק ברכב, ומד טורים לא עובד אבל כרגע יותר מטריד אותי המנוע.

אשמח להמלצות\עצות.

תודה.

פורסם

צריך להתחיל דבר דבר. מנורת מנוע דולקת והרכב מאבד כוח ייתכן ומדובר בבעייה במערגת ההצתה צריך לבדוק ולהיתחבר עם סורק. ידוע לך מה מצב הפלאגים וחוטי ההצתה? מתי הוחלפו לאחרונה?

לגבי השריקה מהרצועות צריך או למתוח או להחליף כי עשו את שלהם, צריך לבדוק ויזואלית.

לגבי הנקישות גם כן צריך לשמוע כדי לאבחן.

לגבי שאר המנורות שדולקות צריך גם כן לעבור על החיישנים של ה abs ייתכן שניקוי שלהם ייפתור את הבעיה.

בקיצור יש לך שם פרוייקט לא קטן בתור התחלה.

פורסם
צריך להתחיל דבר דבר. מנורת מנוע דולקת והרכב מאבד כוח ייתכן ומדובר בבעייה במערגת ההצתה צריך לבדוק ולהיתחבר עם סורק. ידוע לך מה מצב הפלאגים וחוטי ההצתה? מתי הוחלפו לאחרונה?

לגבי השריקה מהרצועות צריך או למתוח או להחליף כי עשו את שלהם, צריך לבדוק ויזואלית.

לגבי הנקישות גם כן צריך לשמוע כדי לאבחן.

לגבי שאר המנורות שדולקות צריך גם כן לעבור על החיישנים של ה abs ייתכן שניקוי שלהם ייפתור את הבעיה.

בקיצור יש לך שם פרוייקט לא קטן בתור התחלה.

ללא ספק פרויקט לא קטן, במיוחד לבחור שלא מבין כלכך ברכבים. אין לי מושג מה המצב של הפלאגים והחוטי הצתה, אחי שהביא לי את הרכב אמר שהבעיה כנראה בכוהל או בחוטי הצתה, אבל אין לי מושג איך לבדוק או לאן לפנות.

פורסם

תודה רבה, אבל אסף הגבר על הגיע אליי היום ועלה על המקור של התקלות החשובות. הגמגום של המנוע נגרם כתוצאה מקונקטור בלאי שמתחבר לכוהל (תקן אותי אסף אם אני טועה חח) מנורת לחץ שמן שנדלקה בגלל חיישן תקול, ורצועה שזקוקה למתיחה קטנה לא משו רציני.

אני רוצה להודות לאסף, שעובד בצורה מקצועית ובאמת עזר לי וגם חסך לי המון כי היו חוגגים עליי במוסך..

תודה ענקית!!

פורסם (נערך)

עדכון

אסף הגיע היום שוב, הלחים לי את הקונקטור החדש שמתחבר לכויל והבעיה של הגמגומי מנוע פסקה :) בנוסף הוא טיפל גם בקונקטור של החיישן לחץ שמן, מה שפתר גם את התקלה שהראתה המנורה והחליף שמן ופילטר שמן + מדחס מזגן ורצועת אביזרים, מה שפתר את עניין החריקה!

מוכרח לציין שתוך כדי התהליך הבנאדם הסביר לי בדיוק מה הוא עושה ואיך עושים כדי שאוכל לבצע בעתיד את הדברים לבד.

ניקוז שמן מהעגן, החלפת פילטר שמן ואויר, החלפת מדחס ומתיחת רצועה, ניקוז אויר כשממלאים מים ועוד הרבה הסברים ששיפרו קצת את רמת הידע האפסית שהייתה לי.. חח

אז אני רוצה לומר תודה ענקית לאסף, שמלמד ומסביר תוך כדי הביצוע! ואני מקווה ללמוד עוד הרבה מהבחור.. בנתיים כמה תמונות

jogj2yo3mizd.jpg

zmtoq4m4e0dy.jpg

u22nzyhmh2tz.jpg

עריכה אחרונה על ידי eran1993
  • תוכן חדש...