Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב עדיף לקחת?

יונדאי i25 2010 1400סמק

80,000 ק"מ

יד 2 בעלויות פרטיות

48,000 ש"ח

פולקסווגן פולו 1.2 2010

70,000 ק"מ

יד 2 בעלויות פרטיות

50,000 ₪

פורסם

הפולו זריזה יותר עם איכות חומרים עדיפה,ליונדאי מכלולים אמינים יותר,הייתי מחפש אם כבר יונדאי עם מנוע 1.6.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בפולו תצטרך לעשות עבודת מחקר עבור כל אקזמפלר, האם בוצעה החלפת מותחנים/ שרשרת טיימינג והאם בוצעה החלפת מכטרוניקס/ קלאצ'ים.

ביונדאי זה די תדלק וסע.

גם הI30 תיכנס לך בתקציב, היא "קצת" יותר מאובזרת מה I25

עריכה אחרונה על ידי לאון
פורסם (נערך)

היונדאי עדיפה בהרבה (קבל תיקון היא שנת 2011 לא 2010), אמינה מאד, מרווחת יותר, טיפולים זולים יותר, ביטוח זול יותר, חלפים זולים יותר, וכל זה בפער משמעותי שמחברים את הכל.

הפולו קטנה וצפופה , איכות חומרים עדיפה בתא נוסעים, אמינות גרועה (גיר+מנוע) , דרישת טיפולים תכופים יותר ויקרים יותר.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

אני יכול להעיד על זה שהיודנאי זה אוטו מאוד פרקטי, מרווח וחסכוני בדלק (אם אני לא טועה בהערכה, הוא עושה 13 לליטר לפחות). ראוי לציין שהאוטו זריז ואתה לא מרגיש תקוע ביציאה ברמזור או מהצומת, ז"א נכון שזה 1.4 אך ממש לא עגלה.

איכות החומרים לא פרימיום והכל פלסטיקי כזה, אך האבזור די מספק תמורת המחיר שאתה משלם, עם כניסת USB ו AUX ומערכת סאונד בסיסית טובה. תא המטען מרווח ושימושי.

האוטו מתקשה לבודד רעשים חיצוניים תוך כדי הנסיעה ומרגיש קל במהירות של 110-120 קמ"ש.

בסופו של דבר, אני חושב שהפולו מתומחרת ביתר ולא שווה את המחיר שלה, אם כבר אז לך לאחיות שלה- סיאט וסקודה. כמובן זו דעתי האישית ואני בטוח שחלק מהחברה פה חולקים עליה.

פורסם

אי אפשר להגיד על היונדאי שהיא חיסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

העובדה היא שהאוטו חסכוני ואני מרגיש את ההקלה בתשלומים עבור דלק לאחרונה :) . אני לא אומר שהמכונית עושה 18 לליטר. זו לא סופר מיני בסופו של דבר.

• תוכן חדש...