Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי כמעט קרסה, מה שהם עושים עכשיו זה נסיונות להשאר פתוחים.

הלנסר היא אחת המכוניות הכי מיושנוות על הכביש ולא רואים מתי הם יחליפו אותה עם מכונית חדשה.

פיתוח מכונית זה עסק ייקר, בדרך כלל כמה דגמים מבוססים על אותה פלטפורמה.

מרצדס ואינפיניטי משתפים פעולה בשביל לחסוך עלויות.

למיצובישי אין קשר עם אף חברה בשביל להוזיל עלויות.

שיהיה להם בהצלחה

אייל

פורסם
מנסיוני עם הדגם הפשוט (1.5 ל'):

- צריכת דלק סבירה לכל היותר.

- נוחות גרועה (בעיקר ב"זכות" המושבים).

- מרווח סביר.

- פלסטיקה ופנים פשוטים ביותר.

דווקא ההתנהגות הפתיעה אותי לטובה אבל אני חושב שזה די ברור עד כמה סעיף ההתנהגות מעניין את הרוכש הממוצע.

לא יודע מה הגובה והמשקל שלך אבל אני יכול בוודאות לומר שזה רכב בין המרווחים שנהגתי או נסעתי בו. יותר ממאזדה, קורולה, B3 ללא ספק.

גם מקדימה וגם מאחורה יש יותר מדי מקום, גם אם אתה יושב מאחורי נהג בגובה 2 מטר.(מניסיון)

החסרון של הלנסר הוא צריכת הדלק- עירונית כ 1 ל 10, 1 ל11 במקרה הטוב. ה 1.8 יותר חסכונית בקצת אך עדיין לא מספיק.

מנוע יותר גדול לרכב כבד יחסית- פחות צריכת דלק.

בידוד הרעשים של הלנסר הוא גרוע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
-מבחינת הפלסטיקה זה נכון אבל לפי ממה שהבנתי הפלסטיקה דווקא עמידה במבחן הזמן(תקן אותי אם אני טועה)

זה אולי נכון, אבל זה לא מעניין את מי שקונה את הרכב חדש. היום אנשים מחליפים רכב כל 2-3 שנים וקשה להאמין שפלסטיקה בכל רכב חדש לא תשרוד תקופה קצרה כזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בלנסר שלנו, אמנם מהשכרה אך עם קילומטרז' יחסית סביר (קיבלנו אותה עם כ-50K), נשמעו לא מעט חריקות, רעשים וקרקושים.

למעשה, למעט ההתנהגות השובבה (יחסית למשפחתית) אין לי שום דבר טוב להגיד על הרכב הזה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
זה אולי נכון, אבל זה לא מעניין את מי שקונה את הרכב חדש. היום אנשים מחליפים רכב כל 2-3 שנים וקשה להאמין שפלסטיקה בכל רכב חדש לא תשרוד תקופה קצרה כזאת.

למי שקונה רכב חדש אתה צודק 100% אבל יש גם את העניין של הלנסר כרכב יד 2 ובכל זאת הרכב נמצא כבר כ-6 שנים על הכביש ו למי שרוצה לקנות את הרכב הזה כיד 2 ולדעתי גם הרבה אנשים שקונים רכב מחפשים להשאיר אותו לתקופה של 4-5 שנים ולא כל 2-3 להחליף אז זה נתון חשוב

פורסם

המנוע ותיבת ההילוכים לא רעים, הם פשוט פחות טובים מהמתחרות. שאלת למה המתחרות מוכרות יותר? כי הן יותר טובות, לא כי מיצובישי רע.

היפניות שהולכות בעולם זה טויוטה, הונדה, ואולי כמה דגמים של ניסן.

השאר, מיצובישי, מאזדה, סוזוקי וסובארו, אלה בעיקר רכבי נישה, ובעולם די לא סופרים את החברות האלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני נוהג כבר 8 חודשים במיצובישי לנסר יום יום, שנת 08-07, רכב עבודה של משלוחים. יש לו כמה תקלות, אבל מה מצופה מרכב שעובר התעללויות ואין לדעת מה היה העבר שלו לפני. בסך הכל אני אוהב אותו כבר, לא כמו הקורולה שלי, אבל עדיין. דברים ששמתי לב אליהם:

הרכב יציב, אין בעיה לקחת פניות קצת במהירות, ואין לי מושג מה מצב הפרונט שלו עם 230 אלף, אבל הוא בהחלט מושך לצדדים ועדיין אפשר לקחת איתו קצת פניות.

האוטו יחסית מרווח.

האוטו מאוד לא יפה, יש לו מראה של דעאש:? לפחות בדגמים האלו, עד לפני השינוי.

המנוע שלו מאוד חלש, עם מזגן זה מורגש, אבל ברגע שנותנים קיק והוא ממריא לעבר 4-5 אלף הוא מגיב יפה יחסית. יש לו תאוצה ראשונית 0-40 בערך מאוד זריזה יחסית, עם מזגן ובלי מזגן.

עליות, נוסעת לא רע עם לחיצה בריאה על הגז.

בקיצור, זה הרכב שלי יום יום ואני די אוהב אותו, לצערי הוא לא הכי מתוחזק לכן אני לא מגדיר אותו הכי אמין שיש, אבל בכללי הוא בסדר.

לדעתי היא גם שותה יותר מדי דלק, אבל ניחה, עבודה.

בסך הכל, היא מאוד מיושנת, אבל אני מספמט אותה.

פורסם

להזכירך, גם בשנות הזוהר שלה (120 אלף ישראלים לא טועים) היא לא היתה איזה פלא מוטורי אלא שאז לא היו לה מתחרים כמעט. היה אותה ואת הלאנטיס שהחלה לנגוס בה עד שעקפה אותה בסיבוב. מאז כמו שכתבו, ההיצע גדל, כל היצרנים הקדישו משאבים בתחום המשפחתיות שהפך לבסט סלר בעוד שמיצובישי נחו על זרי הדפנה. שישאלו את סובארו, אותו מקרה רק עשור אחד לפני, כמה קל להגיע לפיסגה וכמה קשה להישאר בה. ולעצם השאלה, זה לא שהיא גרועה כמו שהשאר יותר טובות פשוט.

• תוכן חדש...