Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם .

אני בחור רווק שמחפש רכב לנסיעות קצרות בעיר לא בהכרח יום יומיות(אולי בהמשך יהיו אך כרגע לא) אלא לנסיעות בסופשים. ולשעת הצורך גם מחוץ לעיר, שאוכל תמיד להיות נגיש. אני מודע לכך שהשכרת רכב יותר זולה, אך בכל זאת חשוב לי שיהיה לי רכב צמוד ולא להיות תלוי בהשכרה. משום מה הטויוטה קורולה שנתון 2008/9 רובוטית מדברת אלי, מחוות דעת שראיתי יש לה אמינות וחסכון בדלק יחסית למכונית סדאן רגילה. תקנו אותי אם אני טועה.?? חשוב לי שיהיה רכב קצת מרווח, וגם בתא מטען אני לא מעוניין לקנות רכב מיני! אשמח להמלצות ולהארות. תודה

פורסם

קורולה רובוטית לעיר אני לא מציע,הגיר מתבלבל ומאוד לא נעים.

אתה מחפש ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה טועה ובגדול.

הקורולה הרובוטית היא ממש לא רכב עירוני וגם האמינות לא מדהימה.

לבחור רווק שלא מעוניין ברכב מיני, הייתי ממליץ על רכב קומפקטי כמו יונדאי איי30,סוזוקי sx4 או קיה סיד.

כולן מרווחות וחסכוניות יחסית בדלק ובטיפולים.

יש היצע גדול ולכן לא קשה למצוא רכב במצב טוב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
אתה טועה ובגדול.

הקורולה הרובוטית היא ממש לא רכב עירוני וגם האמינות לא מדהימה.

לבחור רווק שלא מעוניין ברכב מיני, הייתי ממליץ על רכב קומפקטי כמו יונדאי איי30,סוזוקי sx4 או קיה סיד.

כולן מרווחות וחסכוניות יחסית בדלק ובטיפולים.

יש היצע גדול ולכן לא קשה למצוא רכב במצב טוב.

עד כדי כך הקורולה בעייתית. לרכבים שהבאת יש יותר אמינות.? תמיד שמעתי על האמינות והחסכון בדלק של הקורולה.

פורסם

אם אתה רווק ומחפש רכב טוב, מציע לך לבדוק את היונדאי I20. אני בעלים של אחת כזו, הרכב עם 152000 ק"מ ומפגין אמינות טובה.

צריכת הדלק סבירה, הרכב מרווח יחסית לסופר מיני, מאובזר מאוד (אפילו בגרסת הבסיס יש לך חיבור AUX, 6 כריות אויר, מחשב דרך...) ובטיחותי (5 כוכבי בטיחות).

פורסם

הקורולה אכן חיסכונית,אבל אתה משלם על זה בגיר גרוע.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הקורולה אכן חיסכונית,אבל אתה משלם על זה בגיר גרוע.

מה האלטרנטיבה אם כך בקרורלה היא חסכונית רק בגלל הגיר הרובוטי. . יש המלצות לעוד רכבים.

פורסם

דייהאסו סיריון,יונדאי i20,פיאסטה.

רנו קליאו.

אולי הם מעט פחות חיסכוניות אבל לפחות עם גיר הרבה יותר נעים.

• תוכן חדש...