Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 818
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נשבע לך שהלכתי לבדוק מה זה 3.ב... ;)

בכל אופן, קצת מאכזב שכמה ימים לאחר ההשקה (של האוטומטית המשעממת) אין עדיין פרטים באתר שלהם לגבי רשימת האבזור המלאה, סביר להניח שהידנית תהיה עם אבזור זהה.

בינתיים, הנה הדגם של החישוקים ושל המערכת מולטימדיה המקורית שיגיעו אלינו (בדוק מול מע' ההזמנה האוט' של הגרמנים. יש שם לא מעט אופציות). צירפתי תמונות למטה.

מעניין אם המסך כולל ניווט ואם אפשר לצפות בו בערוצי DVB (עידן +).

לפי מה שהבנתי חישוקי המגנזיום של הפולו מורכבים בארץ ולא מגיעים מקוריים מהיצרן. לפחות לגבי הפולו הידנית - אני מניח שבGTI זה אותו סיפור

פורסם

קשה להאמין שב GTI תהיה הרכבה מקומית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שיפתחו כבר את האופציה להזמין ידנית, אני מתנדב לקנות להם שוקולד בדרך לסוכנות להזמין אותה. רק שיפתחו כבר...

והפולו לא תגיע עם חישוקים בהרכבה מקומית, אלא מקוריים באותה דוגמה שבתמונה שצירפתי.

פורסם

גיא, אם תרצה לדעת - נהגתי הבוקר באחות של הפולו GTI, ה-A1 1.8TSI. מנוע משובח. והייתי לוקח DSG.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לקחת כבר אברת'. אז ניצחת

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

האבארט 500 היא בחירה טובה, אבל מעניין מה האופל אדם S תעשה למכירות שלה כשתגיע.

בכל מקרה, אני מעדיף לחכות לידני שיפתח לשיווק מתי שזה לא יהיה. אשמח שתעדכן אותי בפרטי מתי שתיפתח האופציה הזו במחשב. אני מאמין שאין הרבה הקצאות מהיצרן לידני, ואני רוצה להזמין ראשון כדי לקבל כמה שיותר מהר (אם יהיו מס' משלוחים נניח). תודה!

פורסם

האדם S לא תעשה כלום למכירות של האבארט. היא חלשה ב-20 כ"ס וקשה לי להאמין שיש לה באמת יומרות ספורטיביות. היא סוג של סוניק RS רק קטנה יותר וידנית יותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

האופל כבדה בהרבה, היא שוקלת כמו כל שאר המתמודדות.. האבארט הקטנה קלה על רגליה וזה מה שמייחד אותה.

זה הרי חוק ראשון בבניית מכונה ספורטיבית: שמור על משקל נמוך ככל הניתן. המשקל הסופי מהווה אילוץ שכל שאר המכלולים המכאניים נבחנים לאורו, מותנים על ידו ומבצעים ביחס אליו.

:idea:
פורסם

זה בדיוק נמרץ למה אני לא סובל את הויירון (לא שיש סיכון שארכוש אותה בטווח הזמן הנראה לעין).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
האדם S לא תעשה כלום למכירות של האבארט. היא חלשה ב-20 כ"ס וקשה לי להאמין שיש לה באמת יומרות ספורטיביות.

אה?

האדם S חזקה מהאבארת' 500 ב-15 כ"ס.

ודווקא יש לה יומרות ספורטיביות. לא של מגאן 275 טרופי, אבל גם ה-500 לא שם.

פורסם

רגע מה?? לאבארט יש 135 כ"ס?? הייתי בטוח שיש לה 160... בונ'א היא ממש עגלה... והייתי בטוח שלאדם יש 140 ולא 150.

טוב לא משנה, שכח את כל מה שאמרתי :-)

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...