Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניתן. אוברדראפט, או צרות פיננסיות אחרות, מהר מאוד יעיפו את האהבה מהחלון.

יותר מדי דברים תלויים היום בכסף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הוא לא צריך פורנו. הוא צריך לארוז מזוודה ולנסוע להונג קונג לארבעה ימים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ניתן. אוברדראפט, או צרות פיננסיות אחרות, מהר מאוד יעיפו את האהבה מהחלון.

יותר מדי דברים תלויים היום בכסף.

ממש לא המקרה.

הוא לא צריך פורנו. הוא צריך לארוז מזוודה ולנסוע להונג קונג לארבעה ימים.

יש בזה משהו.

alfa 156 2.5.

פורסם

זמן ומרחק אלה הן התרופות שעובדות תמיד.

ניתוק מגע טוטאלי עושה פלאים לזמן שדרוש לכך.

אה. גם איזה פרוייקט שדורש הרבה תשומת לב או בעיות קיומיות עוזרות.

פורסם

האם צריך לאהוב תמיד? אני בכלל חושב שגבר היא לא ייצור מונוגמי ,אישה אולי דווקא כן אבל מכל מיני סיבות סוציאליות זה מבנה המשפחה המקובל שנוצר בחברה המודרנית. אולי דווקא שיעורי הגירושין הגבוהים הם העדות לכך שזה לא מצב הכי טבעי לבן אדם . אני לא מאמין כאשר אומרים לי אני אוהב אותה בדיוק כמו ביום שהתחתנו/ הכרנו/ שכבנו לראשונה.

אם הזמן הרגשות משתנים ונשחקים. אולי זו דוגמא דבילית אבל אנחנו בפורום מכוניות אז תזכרו בנסיעה הראשונה במכונית שחשקתם בה זמן רב וסוף סוף הצלחתם לרכוש. אני בטוח שאחרי חמש שנים של ביחד זה כבר לא מרגיש אותו דבר,אולי זה עדיין טוב והיא שמרה על עצמה במשך החמש שנים האלה ואתה פינקת אותה וטיפלת בה ,אבל זה לא כמו הפעם הראשונה או החודש הראשון.

הכתיבה אבל יפה מאוד. נהניתי לקרוא, ואם היא מוציאה ממך דברים כאלה כנראה שיש שם עדיין משהו די חזק ולכן אתה לא יכול להשאר אדיש .

...Our necessities are few but our wants are endless

• חברי המעגל הראשון
פורסם
גם האהבה לילדים הינה חסרת גבולות, בניגוד לאהבה לאישה.

לדעתי זה לא נכון. כשהילד קטן אי אפשר שלא לאהוב אותו, אבל אחרי שהוא גודל להיות אדם שלילי? כבר שמעתי לא מעט אנשים שכשמדברים על איזה טיפוס נאלח אומרים בלי לחשוב פעמיים "אם היה לי בן כזה הייתי זורק אותו לכלבים".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם לא חסר אנשים שלא אוהבים את הילדים שלהם מלכתחילה.

לדוגמא כאלה שעשו ילדים כי "ככה צריך", או מאילוצים כאלה ואחרים (לדוגמא התחתנו עם כסף, או/ועשו ילד כדי להבטיח שהבת/בן לא יברח לאלף עזאזל). או הולידו ילד, והבינו שעשו טעות. או שהילד נולד/גדל שלא לשביעות רצון ההורים (רצו בן ונולדה בת, או שהילד נולד עם מוגבלות כלשהי, או שסתם לא עונה לציפיות).

בקיצור, אנשים שעשו ילדים, ולא היו צריכים לעשות ילדים, לא חסר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא.

אולי בעצם תחליף ראוי יעזור, אבל לשם עוד לא הגעתי.

ניתוק קשר, מרחק ובעיות אחרות בחיים לא באמת עוזרים להפסיק לאהוב, סתם להדחיק.

פורסם
לדעתי זה לא נכון. כשהילד קטן אי אפשר שלא לאהוב אותו, אבל אחרי שהוא גודל להיות אדם שלילי? כבר שמעתי לא מעט אנשים שכשמדברים על איזה טיפוס נאלח אומרים בלי לחשוב פעמיים "אם היה לי בן כזה הייתי זורק אותו לכלבים".

דיבורים לחוד ומעשים לחוד, זה קל להגיד על אדם שאתה לא מכיר ש“אם היה הבן שלי הייתי זורק אותו“.

אם חס וחלילה הבנים שלי יפנו לכיוונים מאוד שליליים אני כמובן לא אוהב את זה, אני אתעמת איתם לגבי זה ואנסה לעזור להם לתקן את דרכם.

יחד עם זאת, גם אם לא יתקנו את דרכם- הם עדיין יהיו הילדים שלי ואוהב אותם.

ילדים שבאו לעולם להורים שלא רצו אותם זה כבר דבר אחר וזה לא מצב נורמלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חסרים אנשים שהתנתקו מהילדים שלהם לחלוטין? ולא בגלל שלא רצו בהם כשנולדו, מהרבה סיבות אחרות שקרו בבגרות שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשר להפסיק לאהוב ואפשר להיות בהפסקה מהאהבה ולפעמים התחושה זהה.

לפעמים גירושין זה הפתרון המומלץ ולפעמים דווקא גישור וחזרה.

אני לא יודע איפה אתה\ם ניצבים כעת במערכת היחסים שלכם, לכן עצתי לך היא מתינות,

קח את הזמן, תמיד אפשר להיפרד ואת זה מאוד חשוב לעשות ברוח טובה ולאחר מחשבה.

לפעמים גם אפשר לחזור, וזה תלוי בהרבה משתנים סובייקטיביים לכם,

אבל בגדול - כן, בהחלט אפשר להפסיק לאהוב.

יש אפילו כאלו שסוגרים סקאלת אהבה ומתחילים לשנוא.

The first one to get angry loses

פורסם

אני אשים זאת כאן

חבר מזה עשרות שנים.

יצא עם כוסית על - אהבת חייו, תוכננה כבר חתונה, לפתע כבש את לבבה עלם חמודות אחר.

החבר ,על אף שהתחתן עם אחרת והעמיד ולדות 3 , שכבר עזבו את הקן מזמן, עדיין חולם על אהבת חייו וסופר את הימים שחלפו.

ציינו יחד איתו את ה 1000 ימים שחלפו, ומאז ב 5000 ימים 10000 ימים ולא מזמן 15000 יום..

לדבריו בכל יום נתון הוא מוכן לחזור לאהבת חייו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...