Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה לזה אני בהחלט יכול להאמין :האהבה הרומנטית היחידה שחיה לנצח היא אהבה לא ממומשת

...Our necessities are few but our wants are endless

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אשים זאת כאן

חבר מזה עשרות שנים.

יצא עם כוסית על - אהבת חייו, תוכננה כבר חתונה, לפתע כבש את לבבה עלם חמודות אחר.

החבר ,על אף שהתחתן עם אחרת והעמיד ולדות 3 , שכבר עזבו את הקן מזמן, עדיין חולם על אהבת חייו וסופר את הימים שחלפו.

ציינו יחד איתו את ה 1000 ימים שחלפו, ומאז ב 5000 ימים 10000 ימים ולא מזמן 15000 יום..

לדבריו בכל יום נתון הוא מוכן לחזור לאהבת חייו.

זה לא נקרא אהבה, זה נקרא מטומטם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

להיות קשורים לאחרים זה צורך ביולוגי.

בחברה המודרנית זה היה אמור להתבטא בחיי זוגיות מונוגמיים עם חתונה.

לא לכולם זה עובד, בין השאר כי אהבה זה לא הכל. אנשים מתעלמים מדברים חשובים ומתמקדים רק במה שמרגישים באותו רגע, דבר שיכול להשתנות מהר מאוד עם האתגרים של הזוגיות.

אפשר להפסיק לאהוב אדם ספציפי ולהחליף אותו באדם אחר תחת התנאים הנכונים.

פורסם

כמו פצע - תחפור בו ידמם ובסוף יום אחד בלי שת'שים לב יסגר, ותשאר צלקת קטנה שעם ליטוף קל תרגיש בה, ותעבור בך צמרמורת.

ואו - תמשיך לדקור את עצמך ויהיו עוד פצעים, ות'דמם אולי למוות.

ואולי תחפש בליילות ת'חליפים ותרד מהפסים ותעלה על פסים ( חולה אהבה משיכון ב' )

ואולי תכתוב שירים, מהנקודה הזו אפשר למצוא להיטים, "נפרדנו כך" " אני לא מאוהב - 10CC " וכו'.

ואולי תעסיק את עצמך ותמצא אהבה חדשה, ואת הטוב בך תעביר ותבנה חיים חדשים ממקום טוב יותר.

ועם הזמן תגיד אה' פעם היה לי קטע איתה, אני כבר לא זוכר מה עשינו, זוכר ש היינו פה ושם, ושכחתי את הריח שלה ואת המגע.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...