Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א. אסור להתקהל מעבר לכמות מסוימת של אנשים, במיוחד עם רכבים (ראה ערך מה קרה לאחרונה במפגש רכב "הגדול בארץ"). ברירה טבעית, במפגש כזה (בו מוזמנים אליו ו/או מקושר לפורום ע"י שם משתמש) הם יגיעו פעם אחת. בפעם הבאה הם כבר לא יוזמנו.

ב. עם כל הכבוד, מה יש לך להיפגש עם אנשים שאתה לא מכיר? אני מכיר אותך? לא. אני מדבר איתך? כן. מניסיון בעבר אני יכול להגיד כי מי שמגיע למפגש כזה הוא מישהו שמאוד מתעניין ברכב ואני אשמח להכיר אותו פנים מול פנים מאשר לשחוק את המקלדת.

ג. לי האמת יצא להכיר מספר אנשים דרך הפורום ולהיפגש איתם בנסיבות מסוימות ואכן היה כיף. מסכים לחלוטין.

כמו כן, יש קבוצות של אנשים שמכירים גם מחוץ לכותלי הפורום ונפגשים מעת לעת, אבל לא כולם עם כולם.

וברצינות, סתם לעמוד במגרש חניה עם אנשים שאתה לא מכיר? Dude ,come on. (זו דעתי, אולי חלק יחלקו עליה). "וברצינות, סתם לעמוד בחלל צר ורועש עם נשים שאתה לא מכיר?" היית פעם בפאב? הלכת לחתונה של מישהו מהעבודה?

נראה לי כי אתה ממש טועה, אבל אתה יודע מה? ביום שישי הקרוב אבדוק זאת שוב.
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני בעד. פגשתי חלק מהאנשים כאן.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
הנהלה יקרה, עלה בדעתכם להתחיל לעשות כאלה?

תגיד מה אתה רוצה ונראה במה אפשר לעזור.

במילים אחרות, לך על זה!

אני אגיע לאסוף כסף בכניסה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
אולי אם היית מגיע למפגשי דיטלינג...

סבבה.

אני לא מרבה לגלוש בקודש הקודשים שלכם, אז אני לא מעודכן. :wink:

אני בטוח שגם לחברה באספנות יש מפגשים (מעבר למפגשי מועדון ה-5 וכזה), וגם באוף טופיק נפגשים פעם במיליון שנה ב"דוניה רוסה" לחסל כמה פרות.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

אנחנו נפגשים מדי פעם (החבר'ה מבאר שבע והאיזור) אבל לדעתי יהיה נחמד להתקדם למפגשים רציניים יותר.

לגביי ההתקהלות עם הרכבים - מה יעשו כבר לכמה משועממים עם סופר מיניז ומשפחתיות? יורידו לי את הרכב מהכביש בגלל שהרמקולים לא מקוריים? :roll:

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קיימים מפגשים של קבוצות חברים - שנוצרו כאן בפורום, לצערי המצב בארץ כרגע כבר לא מאפשר לארגן אירוע בסגנון אירוע ה4 שנים שהיה בזמנו.

כולנו חולמים על אירוע ג'ימקאנה בשילוב תצוגת רכבים, אודיו, דיטיילינג ותצוגת עבירות, לצערי - הפקה כזאת היא בלתי אפשרית בירוקרטית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני חושב שיהיה יותר מעניין לעשות מעין טיול נהיגה (רגועה, כמובן עם פיקוח שאף אחד לא ישתולל) למקומות יפים בארץ.

פורסם

ב. עם כל הכבוד, מה יש לך להיפגש עם אנשים שאתה לא מכיר?

איך תכיר את האנשים אם לא תפגוש אותם? היכרות בסיסית כבר קיימת, כולם מתקשרים על בסיס הפורום, במפגש פנים מול פנים זו כבר היכרות יותר אישית וחברית.

ג. לי האמת יצא להכיר מספר אנשים דרך הפורום ולהיפגש איתם בנסיבות מסוימות ואכן היה כיף.

פה כבר בכלל סתרת את דברייך הקודמים, נפגשת עם כמה אנשים מהפורום, הכרת אותם בפעם הראשונה ואפילו היה לך כיף.

וברצינות, סתם לעמוד במגרש חניה עם אנשים שאתה לא מכיר? Dude ,come on. (זו דעתי, אולי חלק יחלקו עליה).

זה הכי קל בעולם להתחבר עם אנשים שמראש אתה יודע שיש לכם מכנה משותף מאוד ספציפי ועמוק, ככל שהקשרים יתחזקו המפגשים יהפכו להיות מעבר למכוניות בלבד.

את החבר'ה שאיתם אני נוסע בכלל הכרתי דרך קבוצת פייסבוק ואז הגעתי למפגש איתם בפעם הראשונה, עשינו היכרות בסיסית ויצאנו לנהיגה.

בתום הנהיגה עמדנו איזה חצי שעה במכוניות וסקרנו את הרכבים אחד של השני והלכנו למסעדה סמוכה לארוחת בוקר משותפת שבמהלכה המשכנו לדבר על רכבים וכבר גלשנו לתחומי עניין אחרים.

מהר מאוד החבורה התגבשה ומעבר לנהיגות והמפגשים השבועיים בימי ראשון ישנם מפגשי עישון (סיגרים), הולכים יחד לאירועים בין אם השקות דגמי רכבים או פתיחת גלריה לאומנות של אישתו של חבר ועוד המון מעבר, הפכנו כולם לחברים ממש.

בקיצור, כל דבר מתחיל מאפס ולאט לאט נבנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נוסעים במעגל.

Problem solved.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
נוסעים במעגל.

Problem solved.

:lol:

ואת האמת, הרעיון של סמירו נחמד, למצוא כבישים נחמדים שאפשר לנהוג בהם מנהלתית עם רכבים עגלתיים כמו שלי, עוד לא חסכתי מספיק בשביל להגיע עם קליאו RS לנס הרינג :wink:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה לגבי בעיות גאוגרפיות? כמו לדוגמא מיקום המפגש יכול להיות הקצה השני של הארץ לאדם אחד ומתחת לבית לאדם אחר.

צריך לארגן משהו מאוד רציני בשביל להביא אנשים מכל קצוות הארץ למקום אחד וזה צריך להיות שווה את זה.

• תוכן חדש...