Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנהלה יקרה, עלה בדעתכם להתחיל לעשות כאלה?

אני לא מתכוון לאירוע ענק וחד-פעמי בסגנון של 'חגיגת 4 שנים לקארספורום', אלא למשהו קטן וקבוע. בכל סופ"ש שני או שלישי, אפילו פעם בחודש.

אפשר לחקות את הדרך שבה מארגנים את זה ב-PistonHeads, ה-"קארספורום האנגלי":

http://www.pistonheads.com/gassing/topic.asp?h=0&f=65&t=1504578&mid=437865&i=0&nmt=PH+April+Meet+-+28%2F04%2F15&mid=437865

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש פה כזה קטע של אנשים שמפחדים\מתביישים לארגן מפגש\טיול\על-ה-אש

תפרסם תאריך ומקום מספיק זמן מראש, תראה אם תהיה היענות הולמת, סה-טו. לא מסובך

אתה ממש לא צריך את הנהלת הפורום בשביל זה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

למה לא ? תארגנו מפגש רגיל כמובן לתת זמן התארגנות ולא בדקה התשעים, מי שיבוא יבוא וזה יהיה נטו רווח שלו :)

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

הפורום רכב הכי גדול במדינה, והכי לא פעיל מחוץ למקלדת וזה עצוב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני רק שאלה - מאיפה לחברי הפורום השונים שהגיבו עד כה, מה נעשה מחוץ למקלדת? תהיו בטוחים שיש מפגשי פורום כאלו ואחרים כל הזמן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני אישית לא פעם חיפשתי אם יש מפגשים כאלה ולא ראיתי שיש, אולי לא שמתי לב אבל אם תהיה הודעה פומבית ומשהו מאורגן ובתקווה שזה יסתדר עם השעות והימים אני אשמח לבוא.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

א. אסור להתקהל מעבר לכמות מסוימת של אנשים, במיוחד עם רכבים (ראה ערך מה קרה לאחרונה במפגש רכב "הגדול בארץ").

ב. עם כל הכבוד, מה יש לך להיפגש עם אנשים שאתה לא מכיר?

ג. לי האמת יצא להכיר מספר אנשים דרך הפורום ולהיפגש איתם בנסיבות מסוימות ואכן היה כיף.

כמו כן, יש קבוצות של אנשים שמכירים גם מחוץ לכותלי הפורום ונפגשים מעת לעת, אבל לא כולם עם כולם.

וברצינות, סתם לעמוד במגרש חניה עם אנשים שאתה לא מכיר? Dude ,come on. (זו דעתי, אולי חלק יחלקו עליה).

פורסם

הי,

אנחנו כל יום מתכתבים אחד עם השני ומתדינים, ויש לנו דברים משותפים, כל אחד ומה שהוא אוהב ברכב

אז למה לא להיפגש?

להעביר מידע,לספר סיפורים, להעביר חוויות, תראה מפגשי פורום דיטטילנג.

רועי

פורסם

מניסיון עם המפגשים האלה,

שיש נושא משותף לשמו התכנסנו זה אחלה,כשזה כללי מדי זה לא מצליח.

ולא, "רכב" זה גם נושא כללי מדי.

מזה לא מצליח? אנשים לא מכירים ולא כולם מצליחים לדבר ולהתחבר על ההתחלה, סתם עומדים בלי יותר מדי פואנטה, בטח שזה יותר מעשרה אנשים.

אם עושים טיול ג'יפים או נהיגה (כמו ש 2 קבוצות פה ארגנו) אז יש פואנטה למפגש, גם למפגשי דיטיילינג יש פואנטה .

Miata ND2

פורסם

אין בעייה להתקהל, כל זמן שזו התקהלות שקטה על כל המשתמע מכך, אנחנו חיים בדמוקרטיה, לא בצפון קוריאה.

מפגשי מועדון ה 5 מידי שישי הינם סוג של התקהלות, רק שקטה ותרבותית.

הבעייה במפגשי חובבי רכב הם תמיד המתפרעים, ומספיק מתפרע בודד על מנת שמשטרת ישראל תפזר את ההתקהלות - ובצדק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בינתיים הדבר הכי קרוב שיש לך הוא מפגשים של פורום אודיו.

אולי אם היית מגיע למפגשי דיטלינג...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...