Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

האוטו שלי כבר מתחמם במשך שבוע וחצי. אחרי כמה טיפולים החלפת פלנץ,צינורות ועוד המנוע המשיך להחמם.

היום התברר שהראש מנוע מת.

בימים הקרובים אני מחליף את כל המנוע.

השאלות :

1) כמה עולה לשים מנוע חדש פחות או יותר?

2 ) אני יכול לשים מנוע של הונדה סיוויק Sixth generation ?

3 ) אחרי החלפה למנוע אחר הביצועים של הרכב יהיו שונים?

פורסם

1. חדש יעלה יקר אף אחד לא שם חדש מביאים מפירוק בארץ או בחו"ל

2. הכל אפשרי אבל אף אחד לא יאשר את ההחלפה חוץ מזה תצטרך עוד דברים כמו מחשב אחר גיר אחר ואולי גם ציריות וזה עדיין לא יסתיים בזה

3. אם מנוע עשה קילומטראז גבוה ולא טיפלו בו משהו אולי תרגיש טיפה ביצועים שונים

תחליט אם משתלם בכלל להחליף מנוע למה אוטו כזה קומפלט אפשר להביא בזול....

פורסם
1. חדש יעלה יקר אף אחד לא שם חדש מביאים מפירוק בארץ או בחו"ל

2. הכל אפשרי אבל אף אחד לא יאשר את ההחלפה חוץ מזה תצטרך עוד דברים כמו מחשב אחר גיר אחר ואולי גם ציריות וזה עדיין לא יסתיים בזה

3. אם מנוע עשה קילומטראז גבוה ולא טיפלו בו משהו אולי תרגיש טיפה ביצועים שונים

תחליט אם משתלם בכלל להחליף מנוע למה אוטו כזה קומפלט אפשר להביא בזול....

לא אחי השקעתי באוטו הזה כול כך הרבה שחבל להחליף אותו.

אם כבר נכנסתי לזה אז עד הסוף. כסף לא חסר אז כנראה מנוע חדש

מה הבעיה לשפץ את ראש המנוע הקיים או להביא ראש מנוע אחר?

למה כי המנוע שלי עשוי מאלומיניום. ורוב הסיכויים ששיפוץ הראש יכשל. זה לא מומלץ בכלל

פורסם

תעשה ראש ותמכור, מנוע עולה במחיר של הרכב הזה, תכלס לא מצליח ראש מנוע ברכב הזה מניסיון.(מחזיק כמה חודשים ומנוע מתחיל לדפוק לפי המזל)

פורסם
תעשה ראש ותמכור, מנוע עולה במחיר של הרכב הזה, תכלס לא מצליח ראש מנוע ברכב הזה מניסיון.(מחזיק כמה חודשים ומנוע מתחיל לדפוק לפי המזל)

תלוי מי הביא לך ושם לך אותו..

חבר החליף מנוע ל סייוויק 95 vtec המנוע שם היה פשוט פגז (הוא החליף אצל בוריס מוסך סי אוסנטר אור יהודה רחוב החרושת - אם אתה מכיר.)..

בהונדה לא עושים ראש במיוחד שאין קומפרסיה ולא לחץ הפוך

פורסם

למה למכור? האוטו על הכיפאק והשקענו עליו מאוד הרבה מבחינת קוסמטי ומבחינה מכנית.

תלוי מי הביא לך ושם לך אותו..

חבר החליף מנוע ל סייוויק 95 vtec המנוע שם היה פשוט פגז (הוא החליף אצל בוריס מוסך סי אוסנטר אור יהודה רחוב החרושת - אם אתה מכיר.)..

בהונדה לא עושים ראש במיוחד שאין קומפרסיה ולא לחץ הפוך

בדיוק. לכן אין טעם לשפץ את הראש, אם כבר מחליפים את כול המנוע ..

פורסם

אם כבר נכנסתי לזה אז עד הסוף. כסף לא חסר אז כנראה מנוע חדש

אם כסף לא חסר מה אתה עושה סיוויק 92'? :roll:

בשביל הצחוקים, גש למוסך הונדה ושאל אותם כמה יעלה מנוע חדש מהניילונים.

מה שלא תבחר לעשות תדאג שזה היה אצל בעל מקצוע טוב ואמין.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

לפותח השרשור:

מחיר מנוע מפירוק\יבוא להונדה סיוויק 92-99 נע בין 2200-3500 .

מחיר עבודה נע בין 700 ל5000.

700 אצל פארוק..מוחמד..מחמוד..וכו'

5000 אצל כל מוסך שהשם משפחה שלו הוא 'מוטורס'.

אל תפסול שיפוץ ראש מנוע.

שיפוץ ראש, מחירים:

ניקוי, מילוי, השחזת שסתומים, שטח: בין 450-600

סט אטמים - ראש, סעפות: 300~

רצועת טיימינג + מותחן: 250-350

משאבת מים: 200 סיני 250 יפני

שמן מים: 150

פירוק הרכבה: בין 500 ל3000

500 בטייבה, 5000 בתל אביב

מנוע חדש מהניילונים כפי שאיתמר שלך אותך לקנות, אם קיימת אפשרות לספק למודל הזה, יעלה לא פחות מ30 אלף שקל

עריכה אחרונה על ידי gargamel1

G-D will give me justice

פורסם

גרגמל כל מה שרשמת מאוד נכון ומדוייק, הבעיה שאנשי המקצוע האלה בארץ, שמבצעים את העבודות האלו שעכשיו ציינת, לא באמת משקיעים מעבודתם שתהיה מדוייקת ונכונה כמו שהיא צריכה להיות, מנועים של הונדה מאוד רגישים לכל שינוי אפילו במאית המילימטר, כידי שהמנועים יסעו למשך הרבה ק"מ.

אני בניתי כמה מנועים של הונדה לצערי למדתי דרך הכיס שלי כמה קשה זה להגיע לבניה מושלמת של מנוע שיחזיק מעמד לאורך זמן.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...