Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרצדס הגיעה ל-400K ק"מ - סקירה קצרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקירה יפה וממצה, רואים שאתה משקיע אהבה ברכב.

אחת היפות והשמורות.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה על הסקירה העיניעיית.

אפשר לשאול כמה עלו אינג'קטורים, המקורי והמשופץ?

פורסם

כיף לקרוא סקירה עניינית ומאוזנת, שמציגה הן את היתרונות והן את החסרונות.

לרכוש רכב עם 350K דורש אשכי טיטניום, אז סחטיין על האומץ!

בתכלס, עבור המצב שאתה מתאר, נשמע שעשית עסקה מעולה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אהבתי מאוד את הסקירה! מעניינת וממצה באופן מעולה את החוויה באחזקת C קלאס דיזל ממונית.

חסרות לי רק תמונות פנים כמובן אם לא תהיה התנגדות :)

פשוט אצלי המחלה היא Interior שמור, ומסקרן אותי איך הוא אצלך.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
תודה רבה על הסקירה העיניעיית.

אפשר לשאול כמה עלו אינג'קטורים, המקורי והמשופץ?

מחירו של אינג'קטור מקורי הוא כ-2500 ש"ח. קיבלתי אותו במחיר קומבינה של 1800 ש"ח. המשופץ עוד אלפייה.

מה שמצחיק זה שהמזרקים המקוריים ברכב הזה הם מתוצרת בוש, וקיימים גם מזרקים תחליפיים מתוצרת בוש במחיר נמוך בכ-500 ש"ח ליחידה.

כיף לקרוא סקירה עניינית ומאוזנת, שמציגה הן את היתרונות והן את החסרונות.

לרכוש רכב עם 350K דורש אשכי טיטניום, אז סחטיין על האומץ!

בתכלס, עבור המצב שאתה מתאר, נשמע שעשית עסקה מעולה.

אשכי טיטניום אין לי :)

מה שכן, אני יודע שמכוניות כאלה בהנחה ושמורות, יכולות לנסוע ולנסוע. הלכתי על מכונית שמורה מאוד מכאנית, כזו שבעל הרכב לא דחה תקלות ולא חסך גם כשהיה מדובר במספרים גבוהים. ידעתי שעם הקילומטרז' כן מגיע בלאי כלשהו ואז זה הייתי מוכן לקבל. לא הייתי לצורך העניין קונה אקזמפלר שעבר שיפוצי מנוע וגיר. לא חסר אקזמפלרים שמורים מאוד, צריך רק סבלנות.

אהבתי מאוד את הסקירה! מעניינת וממצה באופן מעולה את החוויה באחזקת C קלאס דיזל ממונית.

חסרות לי רק תמונות פנים כמובן אם לא תהיה התנגדות :)

פשוט אצלי המחלה היא Interior שמור, ומסקרן אותי איך הוא אצלך.

אנחנו חולקים מחלות דומות. אצלם ואעלה תמונות בקרוב.

פורסם

סקירה מצויינת - תודה!

אני מתנייד על CLK 320 שנת 2001. עבור רוב האנשים זה רכב ישן - בסטנדרטים שלי הוא חדש- אחרי שביליתי 5 שנים עם מרצדס משנת 84 (תכלס הרכב הכי אמין שהיה לי - רק תאונה הרגה אותו. אגב גם היא לא הרגה אותו - הוא שופץ על ידי הקונה וחזר לכביש יפה מתמיד)

מנסיון - עלויות האחזקה לא יקרות משמעותית מרכב "רגיל", וזה תלוי בשלושה דברים: מוסך אמין, ידע אישי, ותחזוקה בזמן.

ברגע שהרכב שמור ומטופל הוא נותן תמורה מעל למצויינת, וקשה לחזור ולנהוג במשפחומטית המצויה.

הCLK שלי נרכשה לאחר הרבה חודשים של חיפושים אחרי האקזמפלר המתאים ועד עתה לאחר 4 חודשי שימוש היא פשוט פנטסטית. הרגשה של "אחרי-שנהגת-במרצדס-כבר-אי-אפשר-לחזור-אחורה".

מה שכן כשקונים מרצדס הרכב חייב להיות שמור ומתוחזק אחרת ההוצאות בוא יבואו - "הרכב הכי יקר זה מרצדס שנקנה בזול".

אולי פעם אעלה סקירה מקיפה.

בינתיים תהנה מהרכב!

פורסם
מחירו של אינג'קטור מקורי הוא כ-2500 ש"ח. קיבלתי אותו במחיר קומבינה של 1800 ש"ח. המשופץ עוד אלפייה.

מה שמצחיק זה שהמזרקים המקוריים ברכב הזה הם מתוצרת בוש, וקיימים גם מזרקים תחליפיים מתוצרת בוש במחיר נמוך בכ-500 ש"ח ליחידה.

תודה. כמו שחשבתי, זה לא מחיר "מרצדס" אלא מחיר סטנדרטי למזרק דיזל מסילה משותפת. אותו מחיר פחות או יותר כמו במכוניות דיזל עממיות פיז'ו/רנו וכו'.

פורסם

אכן. עוד קטע מצחיק עם מזרקים זה שמזרק מקורי יעלה כ-350 אירו בגרמניה, ובהחזרת מזרק ישן תקול ברכישת חדש ניתן לקבל זיכוי של 100 אירו משמע 250 אירו למזרק חדש. מחיר נסבל ביותר גם אם רוצים לעשות "רענון" ולהחליף את כל הרביעייה.

פורסם

סקירה מעולה!

מעריך אנשים כמוך, שלוקחים רכב עם המון פוטנציאל והופכים אותו לפנינה!

נראית מעולה מבחוץ וגם מבפנים.

כל הכבוד!

לגבי המוט הילוכים, אין דרך להחזיר את הגוון המקורי שלה לחיים?

שלומי.

פורסם

תודה.

ידית ההילוכים בגוון המקורי שלה - חום. בגלל הפלאש היא נראית בהירה מאוד. מה שכן זו לא הידית המקורית שהגיעה עם הרכב, המקורית היתה שחורה. את הידית הזו הזמנתי מחו"ל והיא שייכת לדגם "אלגנס" בעלת סלון בצבע חום בניגוד לסלון האפור אצלי. מה שכן, הידית הזו דווקא נראית לא רע במציאות ולא מרגישה לא קשורה לגמרי. בטוח עדיף מהידית השחורה המשעממת.

פורסם

תודה על הסקירה, אולי יום אחד תהיה לי מרצדס.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...