Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרצדס הגיעה ל-400K ק"מ - סקירה קצרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא מדובר פה על חצי מיליון ש"ח. מדובר על מחיר של מאזדה 3 משומשת למרצדס בת 5 שנים :)

לא בשמיים (חוץ מהקילומטרז') :)

עריכה אחרונה על ידי GOLF
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חיצונית היא נראית מעולה אבל מפנים... 3>

הידית אכן עושה הרבה יותר נעים עם כל הגוון הבהיר של הפנים, שאגב לדעתי אכן הרבה יותר יפה ונעים לעין מהשחור המשעמם.

יצא לי לנסוע בדגם הזה שעדיין קיים במונית וראיתי אצל הרוב שהכפתורים מתקלפים, שמח לראות שאצלך זה לא ככה :)

אגב אני חייב להוסיף שהג'אנטים גורמים לה להיראות קלאסית ומכובדת ולא כמו הרוב ששמים ג'אנטים "ספורטיבים" שלא קשורים בשיט לבודי של הרכב.

בקיצור אוטו מצויין, מחכה לסקירה של 500K ק"מ ^^

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

כשקניתי אותה המושב האחורי היה נראה כמו בתמונות - כמו חדש, ואילו מושב הנהג היה אכול בדיוק במרכז. אמרתי לעצמי איך ייתכן שבמכונית בה נוסעים נכנסים ויוצאים ללא הרף המושב האחורי נראה כמו חדש, ואילו הנהג היחיד ברכב מצליח להביא את המושב שלו למצב כזה?? אני חושב שלנהג היו בעיות של הזעת יתר מאזור הקניידלעך והוא פשוט המיס את הריפוד :)

פורסם

יכול להיות שריפודי העור בw203 מונית הם מעור אמיתי לעומת w204 מונית ?

הריפודים אצלך ממש מזכירים לי את הריפודים שהיו אצלי בC קופה והם לא נראיים דמוי עור

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם

סקירה יפה!

לגבי מי ששאל על טיפולים, ברשותי אחת כזאת משנת 2009. נרכשה עם 320K ק"מ.

הטיפול הבסיסי של שמן ופילטרים מתחיל מ300 ש"ח, וטיפול גדול שכולל החלפת שמן גיר ופילטרים נוספים מגיע ל 800 ש"ח.

במידה ומבצעים טיפולים בזמן אין סיבה שהרכב לא יגיע גם למיליון ק"מ.

בדיוק השבוע ביצעתי טיפול תקופתי והיתה במוסך מונית C קלאס עם 1.3 מיליון ק"מ, משנת 2006.

פורסם

ברשותי גם אחת שהיתה מונית. לי יש 640000 ק"מ ושלי שנת 2007. שבוע שעבר התחיל אצלי בעיה של טורים משחקים ובזמן הזה יוצא עשן לבן מהאגזוז. האוטו שהוא קר די עצל אבל שהוא מתחמם הוא נוסע טוב

מה יכולה להיות הבעיה לפני שאני ניגש למוסך?

פורסם

עשן לבן יכול להעיד על שריפה לא תקינה של הדלק, מהסיבות שציין גולף.

תוסף יכול לעזור, אני אישית מוסיף כל 10K ק"מ שני תוספים למיכל מלא.

אני משתמש בתוסף של WURTH למנועי דיזל.

מתי פעם אחרונה שהשתמשת בתוסף?

האם הבעיה הופיעה פתאום, או שהתגברה עם הזמן?

פורסם

מצטער שאני נכנסתי לשירשור לא שלי.

זה התחיל בשבועים האחרונים. האוטו אצלי רק כחודשים . האוטו נוסע רק נסיעות קצרות .מחר אקנה תוסף ואסע איתו מחוץ לעיר לראות את ההשפעה

פורסם

לא מומלץ להריץ את המכונית רק בתנאים עירוניים.

תדלק מיכל מלא, שים תוסף, וקח אותה לנסיעה אגרסיבית מחוץ לעיר. אל תפחד, פתח לאוטו קצת את הצורה, הן זקוקות לזה :)

אני ממש לא ציני אגב.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...